Spanien

Sjuk sjukare sjukast, eller jag överlever nog om jag har tur. Tur att spanien vann igår =) nu har jag mindre kvar att jobba än vad jag har jobbat om man räknar veckor typ inte med det jag varit ledig. Blir nog sängen snart, måste ju bli frisk till gatufesten.

Världens bästa

Grattis pappa på födelsedagen =)





Nu ska jag hämta inslagspapper och gå ner och slå in de och sen gå och sova för nu är jag riktigt trött vill jag lova.

Nyårslöften

Kommer ni ihåg mina nyårslöften som jag hade?

Nyårslöften 2008

?·         Ta körkort

?·         Gå på en Liverpoolmatch

?·         Åka utomlands

?·         Åka tåg

?·         Åka till Göteborg

Jag har uppfyllt alla utom ett och det är att kolla på en liverpoolmatch, men jag har ju varit på real madrid och det räknas ju nästan också, men man kan ju hoppas att det blir någon liverpool i framtiden =) En jäkla upplevelse var det att sitta på santiago bernabeu med en massa folk som låter hela tiden, det är lite skillnad mot för giffarna och SDFF.

Lika som bär

Jag har länge tänkt lägga upp en bild på Robin och Casillas här på bloggen så ni får se hur lika de är varandra, men jag har ingen bild på Robin så det kanske kommer senare, men de är väldigt lika varandra. Ikväll har jag varit i klockis och kollat på film med Vicki men sen åkte jag hem för jag skulle kolla något så nu ligger jag och funderar på om jag ska sova fast det är typ 30 grader här.

Imorrn ska jag gå på fotboll iallafall, SDFF - Umeå IK om SDFF lyckas förlora med mindre än tvåsiffrigt tycker jag de gör det bra.

I valet och kvalet

Igår som kom min chef in till mig och undrade vad jag gjorde på jobbet i torsdags, jobbade sa jag. Men du går som tjänsteman så du skulle ha varit ledig, jaha sa jag och blev rädd. Men sen sa han vill du ha det i ledighet eller pengar? Ni kan aldrig gissa vad jag svarade.

Nu funderar jag på om jag ska åka på stjärnan och köpa en massa grönsaker så att jag kan fixa min lunch tills imorgon eller om jag ska skita i det och se vad som finns i kylskåpet.

Cheese

Nu är det halvtid i fotbollen, och det var bra fotboll tycker jag, men jag hoppas att det inte blir förlängning för jag vill gå och sova någongång :P hehe. Imorgon är det fotografering på jobbet =/ den som knäppte förra året var konstig knäppte innan alla var på plats. Tänkte strunta i den men man var tvungen att gå så får väl pallra mig dit imorgon.

Idag fick jag ta en bil hem efter jobbet eftersom mamma åkte med Ulrica och när jag ska svänga ner på lillvägen mot stugan så kommer det en stor jävla lastbil och han kan inte köra ut sålänge jag står på skärgårdsvägen så först tänker jag, fan måste jag köra runt nu? Men sen så kom jag på att jag hade en back på bilen så backade in på vägen eller vad det är mitt emot.

Står där ett tag så han hinner köra ut och ska precis svänga igen då kommer det en till lastbil så fick göra samma sak och ingen av de tackade då blev jag fan sur. Men sen var det grönt att köra ner så då fick jag kliva ur bilen och andas ut och släppa ut Diza.

Håkan Hellström

Idag så har jag jobbat som vanligt. Sen så har jag varit hem och flyttat på en tung diskmaskin och ugn tror jag det var. Sen for jag iväg ner på stan och fick naglarna fixade och sen for vi ut till stugan igen.Jag har nyss kollat på allsång på skansen men det var mest för att det var på och att Håkan var med och att farfar alltid ska kolla på det, det är sommarens höjdpunkt för honom. Imorrn så är det dags för Jobb igen, men snart vankas sängen.

Sova

Just nu är jag så här nära -- att gå över till andra  sidan känns det som. Ska ta och gå och lägga mig nu så kanske jag kan vakna upp som en ny människa imorgon, man kan ju hoppas iallafall. Orkar inte berätta något mer nu eller imorgon ska jag med Viktoria på traffiq.

Tänk om

Om jag bodde i skåne så skulle ingen förstå vad jag säger eller jag skulle inte förstå vad de säger och om jag bodde i Tyskland så skulle jag nog vara alkholist tror jag, så tack för att jag bor i Norra Sverige och har långt till kontinenten och pratar så att alla förstår mig.

Åska och regn

Idag är jag nästintill dödssjuk, har ont i öronen och är tjock i halsen men jag överlever väl. Har inte gjort så mycket idag förutom blivit blöt av hagel och kollat på film med pappa och ätit en räka, de ni men den var dränkt i vitlök. Trippen neröver är nu nästintill bestämd, men det kan hinna många ändras många gånger innan vi bokar. Nu så sitter jag och kollar på fotbollen håller på Holland =)

Zäta handlar godis på konsum

Idag är det midsommarafton tror jag. Det betyder typ att man käkar julmat och äter godis. Idag har jag kört en jäkla massa fram och tillbaka typ, är inne i stan nu får se om det blir hela natten. Har inte så mycket att komma med just nu men jag såg Olle påvägen hem och han såg bögigare ut än vanligt och han höll en kille i handen eller så var det en väldigt korthårig tjej.

PC

Jag hade ju glömt och ringa mamma så det var jag som fick vänta på henne iallafall, tur jag kom på det innan jag hann stämpla ut iallafall :P Fast enligt nåt papper jag fick med posten så ska jag göra någon konstig habrovinkel om jag slutar innan klockan 4. Fast det är bara om man jobbar mellan 8-16 men jag jobbar ju mellan 06:30 - 16  så hur fan gör jag? Eller jobbar är väl fel ord men jag är på plats iallafall, men samtidigt får jag ju bara betalt för den tid jag är här och jag stämplar ju in och ut.

Pappa skulle hjälpa mig med regtime så får väl se hur det blir då. Förra måndagen så kunde jag ju inte ens stämpla in så då får jag väl kanske inget betalt för den dagen eller? Nu ska jag iallafall snart bege mig till bilen och hemgång vankas. Är typ bara två timmar sen nästan alla andra gick hem.

Störning

Nu ska jag snart stänga ner datorn och gå och byta om men jag gruvar mig för att ta av mig skorna, det är en nära dödens upplevelse varje gång. Men mamma kan få vänta hon så många gånger som jag har väntat på henne haha. Jag har ett fint boll och dobbavtryck på mitt ben ifall någon undrar kan säga att det gör väldigt ont.

Alltså det är hemskt vad tiden rinner iväg när man sitter vid datorn skulle lugnt kunna sitta här till fyra och tjäna de där 101,70 som jag går miste om nu. Näe nu ska jag leta fram nyckeln och sen gå och byta om för nu är det helg lång helg =) även om det typ har varit det hela dagen idag också.

Ska bara kolla om Jessica har uppdaterat något.

grada baja norte

Det hörs väldigt bra genom väggarna här vill jag lova, man hör vad de säger på andra sidan väggen. ikeas hemsida har jag inte kommit in på än men det går nog bra ändå, tror inte att de är det som vi ska kolla på. Kanske är en rullgardin så att det inte är så ljust på morgonen utan att fröken sandström kan sova? Den som lever får se.

Hemskt det som hände igår han som dog i moppeolyckan på alnö. 14 år men jag fattar inte hur man kan missa att storavägen börjar där? Fast det var väl inte han som körde, hemskt var det iallafall låg en massa blommor och ljus vid vägen igår när vi åkte ut till stugan igen. Fast han var inte guds bästa barn men han ska väl inte behöva dö för det?

Toaletten inne i omklädningsrummet är fixad iallafall =) men när de skulle fixa de så var det nåt som flög bort så det sprutade vatten nästan upp i taket sa Eva, så då åkte hon på att städa efter de som varit där och fixat. kaffeautomaten funkar också, men bubbelvattenmaskinen låter väldigt konstigt men den kanske ska låta så, vem vet?

Ojj klockan är redan tio i tre tiden bara springer iväg när man sitter framför datorn precis som vanligt. Men jag orkar inte gå och byta om riktigt än, ska bara först.

Öde

Nu har verkligen alla gått hem, finns nog ingen kvar på hela stället tror jag och jag menar det är ganska stort. Det bjöds på bulla idag till två fika som var halv 2 för att alla skulle hinna käka bulla innan de gick hem. Idag har jag verkligen inte gjort mycket, det kom 7 plock imorse och 5 efter lunch och på 3 st så blir det inte så många och det tar verkligen inte långtid. Så det jag har gjort mest idag är nog att skriva blogg och läsa Jessicas hon har inte heller haft så mycket att göra idag verkar det som. fast hon är kvar än så jag är inte helt själv.

Mamma kommer och hämtar mig vid tre och då ska vi åka på ikea jag ver dock inte vad vi ska göra där. Kan vara mitt tjat om att fixa i mittrum i lillstugan. Det betyder att jag går miste om typ 100 spänn illa men det får väl vara värt det. Har ju aldrig haft pengarna så får väl överleva. Men jag lär nog ta igen den där timmen ganska fort med tanke på när jag börjar. Men jag har ju två hela dagar att ta igen och det kan nog bli lite svårt tyvärr.

Nu ska jag kolla in ikeas hemsida om inte metso har blockat de sidorna.

Mektätningar

Det är väldigt varmt inne på pappas kontor vill jag lova 25 grader närmare bestämt. Nu ska jag snart gå och käka lunch men tänkte vänta tills det kom mer folk och sen så kommer det förhoppningsvis plock vid kvart över tolv, men är det så som det var igår så var det bara 5 st och det är inte mycket att hänga i julgran.

Nu ska jag göra min specialare jordgubbssaft och bubbelvatten blir nog gott till makaroner och ketchup. Kaffemaskinen funkar inte för det är slut vatten eller vad den säger.

Ont i arsle?

Nu är jag här igen. Finns fortfarande ingenting att göra så smyger iväg hit och sätter mig. Eller Peter har åkt iväg så den enda jag smyger för är Olle men det är mest för att han inte ska följa efter mig. Men ska väl snart gå ut igen och se om han har rivit stället eller om han sitter kvar på bordet. Men han klarade inte av att sitta direkt på bordet då blev det för hårt så han har tagit en halvrulle bubbelplast och vikt och sitter nu på den.

Lär väl återkomma snart igen lät som om de inte skulle jobba längre än till två fika men då går jag och sätter mig här tills fyra för jag vill ju inte förlora 200 spänn på det :P Imorse kom jag inte in på jobbet det var liksom lite illa.

Metso ångar på i korpen

Igår så vann vi igen, fast mot  NSK angels. Men den satt hårt inne, var inte så många metsospelare med utan det var mest inhyrda. Iallafall så vann vi med 1-0 efter att Sofie gjort målet =) så nu har hon gjort två ett med varje fot, det blir huvudet nästa gång hoppas jag :P

Somnade under Sverigematchen igår och vaknade imorse när klockan ringde eftersom jag skulle upp och jobba, synd om mig. Mamma och pappa är ju lediga idag så jag har snott pappas dator och sitter där just nu för det är så lugnt ute i förrådet. Det är nog tur att Olle kom eftersom han har lyckats skapa mer arbete genom att göra fel. Nu ska jag snart gå och ta en fika och käka min macka hann inte med den imorse eftersom jag inte ville kliva ut.

Ikväll kanske jag och mamma ska åka på ikea en sväng men får se hur det blir med det. Sen kommer väl alla ut till stugan ikväll, Bullis och Kerstin kommer upp från Märsta så lär väl bli en massa ståhej där.

Nä nu är det fika dags

Vinst

Vi slog Marys häxor, det var deras första förlust, jag tycker det känns riktigt härligt att vara de första som slår de. Vi vann med 1-0 hehe. Nu fattas de en massa folk till nästa match som är nu på onsdag.  Så jag tänkte höra med Lisa, Vicki, Sophie och några fler.

Men vill ni spela så säg till.

Marys häxor

Idag har jag jobbat igen, det fanns inte mycket att göra om man säger så, så satt mest på bordet hela dagen och väntade på att tiden skullegå. De håller på och bonkar och har sig i köket nu så jag antar att det inte är så mycket kvar av det nu.

Har match om två timmar och känner mig totalt opeppad, jaghyar ont i huvudet och sträckt mig tror jag. Men men jag får väl åka dit, har jag tur så får jag väl någon att byta med, för nu måste det finnas folk.

Peppa

Grattis Nettan =)

Idag ska vi ut tíll Nettan och säga grattis till henne, men jag undrar hur Pelle mår idag jag, haha. Ikväll är det fotbollsdags igen det är dags för Sverige och det är dags att börja peppa. Fast ikväll tror jag att det blir förlust fast det trodde jag sist också men idag är jag bergis på det. Spanien kommer säkert spela final om de inte börjar spela katastrofalt men det tror jag inte kommer hända.

Grillunch

GRATTIS FRIDA =)

Tröttare person än mig idag får man nog leta länge efter för satan vad trött jag är. Är grillunch här på jobbet idag och man kan ju hoppas att alla inte fått mat än så att man får en långlunch, jag har ingenting att göra heller så jag skulle nästan lika gärna kunna gå hem men då får jag inge betalt.

Är baar 4 timmar kvar till helg nu och har varit här i 5 och en halv så mer än halva är ju gjord iallafall. Idag är det fredag den trettonde men det har jag knappt tänkt på för jag är så trött och min hjärna reagerar inte på sånna småsaker.

För de har tagit studenten för de har tagit studenten fy fan vad de är bra

Igår så tog Viktoria studenten och idag tog Frida =) Grattis till er nu är det bara jag som går i skolan =/ Tycker att västermalm borde göra som John Bauer och ha studenten på IP för där såg man det gjorde man inte på västermalm igår.

Hur fan tänkte du?

Hur tänkte Lasse egentligen när han tog med Daniel Andersson i landslagstruppen och än engång hur fan tänkte han när han tog med han i startelvan? Han kan nog helt enkelt inte ha tänkt eller? Jag hoppas han står för det sen när vi har förlorat.

Vilken jävla dag

Först så börjar man att jobba vilket inte var så roligt eftersom det bara är jag som är sommarjobbare vilket betyder att jag känner mig utanför och som en börda, tacka vet jag när Sofie börjar jobba men de är hela två veckor kvar till det. Slutade tidigt idag eftersom jag hade uppkörning, och tro det eller ej det gick faktiskt bra, det trodde jag aldrig.

Fick skjutsta min första människa också, han surrade nåt om nervös och koppling hängde inte riktigt med, var helt slut i huvudet eller så var jag glad. Aldrig varit så nervös som jag varit idag. For hem och käkade och sen så hämtade jag upp Joss för att sen plocka upp Carro och Sofie och då åkte vi och spelade match.

Tro det eller ej men vi vann =) Jessica och Joss gjorde målen. Det var extra skönt att vinna eftersom det var mot Sofie W vi spelade mot. Nu så snurrar mitt huvud och jag mår illa, råkade nicka och då blir det lätt såhär.

Åt helvete med grönskylten

Det är så jag känner idag åt helvete med grönskylten. Nu ska jag byta om inför fotbollsmatchen som går av stapeln ikväll mot NSK angels och vi ska vinna har jag betsämmt.

Död dödare dödast

Var en sväng på birsta men den stunden var väldigt kort vill jag lova, 20 minuter kanske om det ens var så länge. Fotbolls EM har börjat ifall ni har missat det, det får man inte missa. Portugal vann igår det var kanske inte så konstigt. Jag har lyckats städa undan ganska bra här hemma, hittade lite popcorn här och där blev först förvånad men sen kom jag på.

Ska väl plocka ur diskmaskinen så kan ingen klaga sen tror jag.

Fobier

De tio vanligaste fobierna och om jag ska vara ärlig så tror jag att jag har de allihop. Med att inte fobi för fiskmåsar och andra äckliga fåglar inte är bland de 10 vanligaste är konstigt tycker jag.

1. Araknofobi

Rädsla för spindlar.

2. Social fobi

Rädsla för att uppfattas negativt i sociala situationer.

3. Aerofobi

Rädsla för att flyga, samt för luft- eller vinddrag.

4. Agorafobi

Kallas också torgskräck och är rädsla för befolkade offentliga platser.

5. Klaustrofobi

Kallas också cellskräck och är rädsla för att bli instängd i trånga utrymmen.

6. Akrofobi

Rädsla för höjder.

7. Emetofobi

Rädsla för att kräkas, eller över att se andra kräkas.

8. Carcinomatofobi

Extrem rädsla för att drabbas av cancer.

9. Astrafobi

Rädsla för blixt och åska.

10. Nekrofobi

Rädsla för döden och döda ting.

Trötter

Trött som ett as men ska snart ner till stan och lämna någon väska sen ska jag nog hem och sova igen eller nåt för imorgon börjar som sagt helvetet på metso. Känner inte för att jobba känner inte för någonting och det känns som om det är någon trögjävel jag får jobba med då kommer jag bryta ihop.

Min väska stinker äckelpäckel mint tror jag fast det luktar som spya.

PC

Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Stack tidigt inatt redan vid halv två så var väl hemma vid 2 och somnade på engång sen fick jag sms kvart i tre av nån stördjävel och sen dess har jag varit vaken, kan inte somna om, helt stört om jag får säga det själv.

Grattis Sverige

Jag har nyss gjort negerbollar, de blev totalt misslyckade, ringde min kompis josefin förut för att fråga om receptet för hennes är supergoda, men hon svarade inte. Så därför blev de torra havrebollar istället typ. Ska ha främnade snart så det var till det som jag bakade men vet inte om jag vågar bjuda på de.

Får se hur det blir imorgon nu för Joss och den långe svarar inte, de kankse inte ens har fått smset eftersom jag inte förstår mig på telefon. Nu ska jag ut i det fina vädret och ta en fotboll kanske, eller gunga :P

Varmt som i bastun

Idag har var varit väldigt varmt eller muchas varmt som Lisa skulle ha sagt :P Idag så har jag inte gjort så värst mycket man orkar inte med så mycket i den här värmen. Var 30 grader i skuggan förut då ville man hoppa i en pool eller något men så blev det inte. Var tänkt att jag skulle in på studentfesten ikväll men jag orkar inte, tragiskt men sant.

Äntligen

Nu har jag gått runt och trott att det kan ha varit så iflera år eller är det sålänge, kanske överdrev lite väl mkt? Hur man nu kan tro något sådant, men aja nu vet jag att det är så iallafall men jag vet inte om det är bra eller dåligt, vi får väl se.

Jättevarmt inne på mitt rum inatt också, men man kan väl inte förvänta sig något annat?  Funderar nästan på att hälla isbitar i sängen eller nåt så kanske man kan vara här inne utan att halvdö. Jag skulle behöva ha tag i en vit tröja också inte till rummet då men till annat. Har ju lyckas söla på alla mina andra, undra vem jag brås på?

Pappa betalar?

Blev inget badande blev för sent eller något sådant. Imorgon har jag inte så många planer ska bara sova länge gå på stan en sväng, övningsköra, träna det är väl så min dag kommer att se ut. Sofie sa nyss att jag var bortskämd för att jag köper nya mobiler varje år, hatar när någon säger det och jag köper faktiskt mina mobiltelefoner själv.

Jag blev nyss lite glad också och det är inte ofta som jag är glad vill jag lova, eller?

Sommarlov

Nu så har fröken sandström sommarlov, känns inte som det dock. Efter skolan idag så var jag ute och övningskörde var först ut till stugan med dricka och sen så skulle vi åka till Timrå och käka. När jag ska svänga ut från vägen från metso så står det en polis mitt i vägen så det var bara att vri på ratten, så då tog vi motorvägen istället och när jag kör är så springer det en hund över vägen så då får bilen framför tvärnita och jag måste tänka till och byta fil, jobbigt värre.

Nu ska jag snart åka iväg och bada i nån sjö tror jag, återkommer ikväll om jag överlevde.

Sleepless in Sundsvall

Om det inte vore så varmt här så skulle jag sova nu. Men det är tyo 29 grader här inne och det är väldigt svårt att sova då  vill jag lova. Men ska göra ett försök iallafall.

Sockerdricka

Idag har jag parkerat i garaget gissa hur hemskt det var? Okeej det var inte så hemskt när jag väl hade gjort det. Nu ska jag käka jordgubbar i choklad igen. Sen ska jag sova, borde kanske plugga lite också men det orkar jag inte :P haha

Jag har sockerdricka i foten =/ gör ont.

Flagna

Försov mig imorse vaknade 8 och halv 9 skulle jag vara nere på stan, men jag hann så det så. Fixade naglarna och sen så hade vi redovisning på draman vet inte hur det gick, den var tråkig om man jämför med vissa andras iaf.  Sen hade vi matte och då kom vår kära mattelärare med ett glattbesked, hon ville nämligen inte vara med oss på torsdag och eftersom vår enda lektioner är med henne på torsdag så betyder det att vi är ledig =)

Efter matten som vi förövrigt inte gjorde så mycket på förutom diskuterade systembolagets öppet eller icke öppet på fredag och hur mycket som alla skulle ha, vi hade dock bara ett problem, vi hade ingen som ville handla. Engelska redovisningen gick inte så jävla bra om man säger så, men jag gjorde den iallafall och förhoppningsvis så är det ett plus.

Nu ska jag ta och plugga lite fysik tror jag och sen ska jag skjutsa pappa till olearys och sen köpa mat, blir vegetarisk sushi idag tror jag, var typ 2 år sen sist. Imorrn är det dags för sista skoldagen i tvåan, känner mig inte så peppad för skolan men vi har 1 lektion mindre än vanligt imorrn allafall för roy hade redan använt upp sina timmar, haha rätt åt han.

Förövrigt så flagnar jag nu så jag är väl som en orm typ och mina fötter luktar nog orm också.

Fotsvett

Total onödig skoldag idag, känns som om jag inte behöver gå dit mer men det måste jag för imorrn har jag två redovisningar på tre möjliga lektioner. Nu har jag ont i fötterna för jag och Carro har varit ute och gått till stan fram och tillbaka. Ska snart gå och sova så jag orkar upp imorgon.

Söndag

Herregud vad varmt det har varit ute idag, man orkar knappt vara ute och ändå så gick jag ner till stan. Nu lär det väl börja åska snart, så att man inte kan sova inatt eller nåt sånt. Imorrn så ska jag påbörja min sista skolvecka i tvåan =)
RSS 2.0