Ännu ett steg närmare

Torsdag

Var ute på en prommis med Carro nu ikväll och upplevde gamla barndomsminnen. Det låter som om jag typ är 40 år, men där är jag inte riktigt än. Vi var förbi lägenheten, så att Carro fick se hur den såg ut. Där har hänt lite i lägenheten den sista tiden. Så här ser det ut nu, eller det gör det inte alls, de har hunnit göra lite till. Som det känns nu så kommer inte det blir för mycket med fondväggen. Kylen och frysen skall in under de två skåpen. 

Shoppat

Var och köpte mig 40 stycken julgranskulor idag, var typ 70% på de så jag tänkte vad fan jag slår till. Nu är frågan vad är snyggast vit eller grön gran?


 
Jag köpte två granar också, små adventsgranar som jag ska ha i högra krukor till nästa advent. 

Julen kom tidigt i år

Det är tydligen jul snart, jag har en massa julklappar som jag inte har slagit in än, undrar om jag ens har köpt alla? Sen så ska det ju rimmas på paketen också, eller så hoppar vi över det i år. Som tur är så ser det ut som om jag får vara flexledig imorgon, så då kan jag förhoppningsvis knyta ihop säcken. Nu ska jag sova innan huvudvärken tar över helt. 

Kakeldekor

Funderar på det här med kakeldekor, badrummet har ju som sagt gulbård eller vad man skall kalla det. Jag är nu sugen på att köpa vitkakeldekor och sätta på de gula, så att badrummet blir helvitt. Jag ska ju nämligen ha lila och grå handdukar så matchar ju inte så bra med gult. Min första tanke var att ha grådekor, men tror att det blir mer stilrent med vitt. Frågan är om det kommer att den vita färgen kommer att skilja sig mycket? Och blir det för tråkigt med bara vitt? Ska jag vara helt ärlig så är den största anledningen till att jag inte vill ha de gula att det påminner för mycket om solgården. 
 

121218

Natt 1/2 är gjord och en natt har nog aldrig gått så här fort, plötsligt var klockan 06:00 och jag hade inte hunnit göra allt som jag ska göra innan dagen kommer klockan 07. Tur man är van vid dator så att det går ganska snabbt att dokumentera, men frågan är ju om man kommer ihåg allting vid den där tiden på morgonen. Imorgon när jag kommer hem så blir det bara någon timmes sömn innan jag ska åka till Lillis och baka stompa. Vi får se hur det går i år, vem svär mest? Hur mycket mjöl hamnar på golvet?
 
Så här såg det ut ifjol
 
Hur det går i lägenheten? Ja helt seriöst så vet jag inte riktigt. Har inte varit ner och kollat, men vad jag har förstått på pappa så har han spacklat och igår försökte de lösa det med elen. Men hur det har gått annars vet jag inte. Beställde dörrar i lördags och tänkte väl åka och köpa golv och kakel på torsdag. Vill ha typ allt köpt nu eftersom jag kommer att jobba som en gris ett tag framöver, tror jag snittar runt 50 timmar nu de närmsta veckorna, men sen har jag glidar veckor i slutet. Sitter och klurar på min kinaresa också, om typ 4 veckor så vet jag förhoppningsvis hur det blir med fortsättning på avdelningen. Dock så låter det på alla andra som om det redan är klart, men jag tänker inte ta ut något förns jag har skrivit på papprerna. 

Plus i kanten

Ett plus till Filip och Fredrik som har lagt bud på Martin Schibbye och Johan Perssons fängelsekit. De la 50000, bara för att det gick till något bra och för att det för de kunde vara intressant att ha. Samt att de har sålt sig själva som receptionister en hel dag. Plus att de skänker 100 spänn av varje biljett som är sålda till jakten på den förbjudna staden i Göteborg och Malmö, dvs 500 biljetter. Så helt ärligt så skiter jag i om de gjorde det för att få reklam, för pengarna går till något viktigt.

Lördag

Hade tänkt åka på birsta och köpa golv och kakel idag, men det blir inte av, då det är snöstorm ute. Tar en dag hemma i sängen istället och fokuserar på att bli frisk istället. Ska iallafall städa på lite idag.

Lucia

Som sjuksköterska måste man bjuda på sig själv, imorse drog vi på oss glitter och tärnljus och lussade för patienterna, vissa uppskattade det och några tyckte vi sjöng falskt. Hur som helst så är det bara 1 dag kvar till helg och det känns som om det kan behövas, så att jag får en chans att vila upp mig och bli frisk. Efter jobbet så åkte jag till farmor och åt middag och pratade lite hemlisar med Oskar, han tyckte även att vi skulle ta en mysbild och skicka till Kicki, så att hon skulle bli frisk och eftersom varken jag eller Oskar är någon bra fotograf så åstakom vi inget bättre än det här. 
 

Snart jul

Joss kommer hem den 22 december, den 23 har vi preliminärbokat en subwaydate, det blir en perfekt avslutning på en jobbarhelg. Har förresten min sista lediga helg i år nu till helgen, men när de är gjord så är jag ledig 4 helger i rad, dvs inte en enda jobbarhelg i hela januari. 
 
 
 
 
 

Helgen?

Man kan ju undra vart den här helgen tog vägen? Somnade 21:00 i fredags, blev väckt 10:30 igår. Låg och halvsov hela dagen, gick och la mig 22:00 och sov till 11:00. Bara hoppas att jag sov bort bacillerna, för jag vill inte ha några fler sjukdagar i år. Helst aldrig mer, men det kommer ju inte att gå. 

Önskelista

* Stödstrumpor.
* Presentkort på IKEA
* Presentkort hos Angiezka
* Koss the plug 
* Brödform
* Vit sängkappa
* Brandsläckare
* Brandvarnare

Göteborg

Är sjukt sugen på att åka till Göteborg, måste nog planera in någon resa ner under våren. Kanske kan köra en favorit i repris? Det tål att tänkas på. Förhoppningsvis så kommer de hem under jul och då kanske vi kan planera något.  

Torsdag

Sov mellan 22:00 - 23:00 inatt, sen vaknade jag med kramp i armarna och kunde inte somna om. Har haft sådär en gång förut. Sen så låg jag vaken och hoppades på att jag skulle somna om, vilket jag gjorde vid 5 tiden. Klev upp när klockan ringde och insåg att det hade snöat, så sopade av bilen lite innan jag plockade upp Eva och for mot sjukhuset. Jobbade järnet, for hem och väntade på att mamma och pappa ska landa, vilket jag väntar på fortfarande. Nu kommer de med 23:55 planet eftersom de missade det första planet. Innan jag hämtar de så ska jag åka på subway och käka middag. 

Dag två

Vi lastade släpvagnen med det som var rivet medan vi väntade på att de skulle ringa från DHL och säga att de skulle komma med köket. Vi hann fylla släpvagnen medan vi väntade. Sen så kom de äntligen med köket och då sa de att bänkskivan aldrig skulle gå utan att vi skulle vara tvungna att hyra en skylift. Men det löste Sandströms och Emil och upp kom den utan problem.När vi hade burit upp 1020 kg  kök så åkte Pelle och Robin och slängde det som vi hade lastat på släpvagnen och Tommy, Emil och jag rev skafferiet och resterande av garderoberna i hallen. När de kom tillbaka med släpvagnen så fyllde vi den igen med bråte. Sen så passade Emil och Robin på att ta bort golvet i köket när de ändå höll på. Så nu står släpvagnen i garaget fylld med en massa skräp och väntar på att den ska bli tömd. 
 
Jag min klantarsel klev på 3 spikar, så nu har jag svinont i foten. Imorgon tar vi vilodag och väntar på att byggmästaren skall komma hem och styra vad vi ska göra. 

Till min kära kines

Vardagsrum
Kök
 
Sovrum

Hall

Badrum
 
Men sådär såg det inte riktigt ut överallt när jag gick därifrån nu ikväll. 

tredje december

Har snart lyckats genomlida 2 av 4 nätter. Hoppas jag får sova när jag kommer hem bara. Minus 18 grader ute nu, tur jag jobbar inne. Skulle behöva städa och plocla undan hemma också innan mamma och pappa kommer hem, men vet inte riktigt när jag skall hinna med det. Har ni inte tittat på årets julkalender så måste ni göra det!

Lördag

Julfest igår, mår som man förtjänar idag. Tror jag är hungrig, men orkar inte göra i ordning någon mat. Funderar på om jag ska ringa pizzerian och beställa hemkörning, känns dock lite onödigt, men med tanke på hur mycket det snöat så kan det nästan vara värt det. Det sägs att det skall sluta snöa 16:00, så håller tummarna för det så jag kan sopa av Heinz och ställa in han i garaget när jag tar Effe till jobbet. 
 

Julfest

Camilla och Pernilla ser ut att ha roligt.
Jossan hade också roligt
Ju längre kvällen led, desto suddigare blev det.
Doris på besök och läste en dikt.
Sen kom tomten på besök.
Jag fick en julklapp av tomten.
Sen kom det in ett jourfall, det var tomten som de hade slagit runt för. 
Tomten stackarn hade svamp.
Det var tur att renen Rudolf kom och hämtade tomten. 
Sen kom system Cross på besök.
Jossan och Emilia planerar för att ta sig in till stan
Det blev inga bilder från Oscar. Men kvällen avslutades på max.
 Tur man fick skjuts hem så att man slapp plumsa i all snö som kommit. Räckte med att plumsa från vägen och till ingången.
RSS 2.0