Tisdag

Eftersom det inte går att ladda upp bilder så känns det ganska meningslöst att skriva något, eftersom det är svårt att beskriva hur det är/ser ut utan bilder. Men kan berätta att idag har det inte varit någon bra dag, maxdos alvedon och en massa vätska, men ändå huvudvärken från hell. Har regnat hela dagen så dagen har bestått av en masss omgångar finne och lite bokläsning.

Chiari

Jag har sen det här med ögat hände i somras inte mått riktigt bra. Fortsatt haft mer eller mindre ont i huvudet, mått illa och känt mig yr mer eller mindre varje dag. Den senaste tiden har det blivit värre, vilket gör att minsta lilla sak får bägaren att rinna över. Jag har väl aldrig grinat så mycket som den senaste tiden, på jobbet ja vart som helst. Har hela tiden tänkt att jag borde kolla upp det, men tänkt att jag vill inte göra det innan vi åker. Idag rann bägaren över totalt, så erkände för mamma och pappa hur det ligger till, vad mina tankar är, att jag är på botten. Jag har försökt spela glad och att allt är som vanligt, men nu senaste tiden har det inte gått på jobbet. Jag har inte alls mått bra och jag tror att många av mina kollegor har genomskådat mig.

Jag hoppas att det bara är chiari som spökar, så det inte är något annat skit i huvudet. Men sen så läste jag på lite till om chiari och nu vet jag inte om jag hoppas på det längre, antingen sätts man in på antidepressiva (känns konstigt) eller så om det är stora besvär så kan man operera (vem avgör hur stora problem man har? Jag skulle antagligen inte säga allt till en läkare, för der första för att man inte kommer ihåg allt när allt skall berättas och sen så beror det på hur läkaren känns).

Men jag måste nog söka för det när jag kommer hem till Sverige igen, för just nu håller det på och förstöra hela semestern. Men det finns ju de som har det värre. God Jul!

Söndag

Lyckades hålla mig vaken till strax innan 22 igår, sen slocknade jag och vaknade av en instormande kines 9:45. Upp åt frukost, drog iväg till ett outlet, började känna av huvudvärk, hem, la mig på soffan och hoppades att allt skulle bli bättre innan vi skulle iväg och äta, det blev det inte. Stannade på rummet, spydde, sov, tittade på film och läste lite bok istället. Nu snart dags att hoppa i säng för natten, imorgonnatt drar vi till Filippinerna.

Framme

Framme i Suzhou, är mer död än vanligt, skulle helst vilja krypa ner i en säng och säga godnatt. Men det går inte om man skall försöka ändra sig till rätt tid. Middag om 2h sen blir der nog inte så mkt mer än så idag skulle jag tro.



Myskväll

Imorse så var jag på banken, helt ärligt vet jag inte vad jag gjorde, men jag tror jag skaffade papper för att få kunna byta pensionsförsäkring. Tog en lunch på 7-kryddor, sen begav vi oss till Matfors. Där hade vi en myskväll.









Sova?

Det här med att vakna mitt i natten efter att man jobbat nätter, är fan inte kul! Men idag får
jag nog skylla mig själv, skippade middagen igår när jag kom hem från bion för jag var så trött.Vaknade nu klockan 02 av att jag var hungrig. Men hittade inget gött att äta, men hungern gick över, nu ska jag bara lyckas somna om...

Världsrekord?

Jobbat inatt, skulle hem och toksova sen, bara det att klockan 09 så började någon av mina grannar att spika, hade lust att ha ihjäl någon, men lugnade ner mig. Hade ställt klockan på 13,00, men 12:30 var jag klar redan. Gick ner stan och bort till bron. Där fick man ett ljus, sen var det bara att vänta på att vi skulle få gå över bron. 
 
Äntligen fick vi börja gå, men jag frös för mycket för att orka knäppa några fler bilder än så här. När vi kommit över bron så var man ju nästan hemma. Så skall man gå till jobbet så blir nog bron närmare. 
Men frågan är om vi satte världsrekord eller inte? Nu försöka toksova innan jobbnatt 3/4.
 

Torsdag

Mina tanke var att jag skulle sova länge imorse, men det sket sig. Vaknade, såg att det lös i hallen, konstaterade att klockan var någon gång mellan 06-08. Vände och vred på mig ett tag innan jag gav upp och började kollade på musikhjälpen. Tog mig i kragen och bestämde mig för att gå ut och gå, hann till skönsmons skola innan planerna ändrades och jag vände hem för att hämta bilen och plocka upp mamma för en lunch. Hem igen, på med promenadskorna och bege sig ut på en promenad, blev dryga milen innan jag var hemma igen, la mig i badet för att tina upp, gick sisådär, gick och la mig och hoppades på att få sova någon timme, men det gick inte, upp och stirra på TV:n, nu ska jag snart pallra mig in i duschen för att tvätta håret innan det är dags att bege sig till jobbet. för jobbarnatt 1/4. 

Ledig

Ligger i soffan och lyssnar på skivan från Håkan på Ullevi, ryser när jag hör första låten, far tillbaka till Ullevi den 7 juni då. På måndag ska vi gå på bio och se Håkan på Ullevi, har ingen aning om det är konserten man får se eller om det är bakom kulisserna.



Tisdag

Jobb idag med, funderade på att dra på birsta när jag slutade för att spana efter julklappar, men då sa Jossan att det är ju bra på kanal5 från klockan 17:00 till ikväll, så sagt och gjort åkte hem efter en middag hos farmor och farfar och la mig på soffan och satte igång och titta, nu är det dessertmästarna, men sen är det favoriten, nytt avsnitt av The big bang theory. Trodde att jag skulle ha fått post idag, nämligen Håkan skivan från Ullevi, men den verkar inte vilja dyka upp i brevlådan. Städningen får vänta till någon annan dag!
 
 
 
Fick höra idag på jobbet att jag såg extremt schleeten ut och att jag behöver nog vara ledig för att återhämta mig, visste inte vad jag skulle svara utan sa bara jaha tur det är semester snart då. Sen så var jag och handlade, köpte en triss och då fick jag visa leg. Så jag vet inte hur man skall tolka det?
 

Måndag

Ikväll kl 22:00 drar musikhjälpen igång för det här året, så nu vet jag vad jag kommer att hänga framför de närmaste dagarna/nätterna. Har även tänkt att jag skulle göra klart julklapparna, min tanke var att på onsdag så skall allt vara klart och jag skall städa och tvätta för sen tänker jag knappt vara hemma något mer innan jag åker, så då hinner jag inte stöka ner igen. 
 
I övrigt så händer inte så mycket, haft ont i huvudet sen i onsdags, tog ett blodtryck idag på jobbet det såg helt ok ut 120/90, men jag är yr lite titt som tätt, hade så en period i somras också, men nu är det förhoppningsvis bara för att jag sovit dåligt och för att jag är spänd som fan i nacke/axlar. Är nästan så att det är dags att boka tid hos Anna innan vi beger oss österut, eller så går det över av sig själv. 
 
Idag efter jobbet så tog jag en promenad till citygross och köpte lite jordnötter, sen gick jag tillbaka. Blev inte en så lång promenad, men det fick räcka för idag, får satsa på en längre imorgon eller något. Sen hem och äta och efter det så dog jag i sängen, måste pallra mig upp och ta bort mascaran innan jag får sova på riktigt. 

Jordnötter

De tittade lite konstigt på mig när jag köpte 10 st av följande:


Fredagkväll

Ikväll var jag, Micaela, Malin och Josefin och bowlade. Min tanke var att jag skulle ha revansch på Malin sen sommarfesten, men det sket sig kan man säga, hon vann alla tre omgångar! Men vi hade trevligt iallafall. Nu titta på på spåret på play och sen sova, för imorgon väntar jobb igen!





Hmm

Jag hade ju önskat mig Carolina Gynning kuddar i julklapp, men idag så såg ja de i verkligheten för första gången och de hade en mörk färg, jag hade fått för mig att de skulle vara ljusa och färgglada precis som tavlorna.

Torsdag

Ledig dag idag, planerna var att jag och mamma skulle och handla julklappar. Vi började med att äta lunch på 7-kryddor, det var väl det som gick planerat med den här dagen, för vi kom hem många timmar senare, men vi hade inte köpt julklappar. Tog en liten promenad när jag kom hem. Om 2 veckor öppnar bron, då ska jag passa på och åka på den, för när jag kommer hem igen så kostar det att åka över den. 
 
 

Måndag

Köpte en ny resväska idag, ett mjukt handbagage, så nu är min stora resväska plötsligt helt tom, eller den innehåller faktiskt 5st smörknivar.


RSS 2.0