Söndag

Den dagen jag åker till Kina så vill jag åka detta, antingen kommer jag ligga döende för jag blir åksjuk eller så går det bara jävligt fort. Nu har jag gjort mina timmar för idag och nu ska jag mula lite halloween godis innan jag beger mig bort till farmor på paltafton.

lördag

Alla är typ ute och festar nu, men jag förbereder mig för att gå och lägga mig snart.

SNÖ

Så här mycket snö var det förra året :O Undra om det blir lika mycket i år?

杰西卡

Jag gör allt förutom det jag borde göra nu, men det är väl precis som vanligt. Fick jobb på söndag också, mellan 7:00 - 12:30, inte så långt pass men alldeles lagom för mig för då hinner jag kanske plugga lite innan det är dags för pitepalt. Dock hoppar jag över palten och går in på biffen och potatisgratängen istället. Tackade ju nej igår till jobb 11-21 idag och 7-21 imorgon, kände att det blev lite mycket men samtidigt hade det varit roligt att jobba. Nu får jag göra 5 timmar på Öster istället för på kära väster men det ska nog gå bra det också. Måste ju börja bli van med andra avdelningar också så jag inte går och känner mig smått orolig så fort jag ska vara på någon annan avdelning än väster

Spenderar pengar

Jag har köpt 2 böcker för 200 kronor som egentligen skulle kosta 784 kronor, det kan man kalla billigt, passar en snåljop som mig bra!

Har gjort en JOSS!

Här är man ute i god tid, ska köpa en bok i eftermiddag av en på blocket. Fast jag behöver inte boken förns i näst nästa kurs, men det var så bra pris på den och jag vet att jag behöver den + att hon bor i Sundsvall så det blir ingen frakt heller, så jag sparar 356 kronor!

Mr Bean

Jag älskar tecknade Mr Bean, dock hinner jag typ aldrig se det eftersom jag inte tittar på barnkanalen speciellt ofta ;)

Sushi

Sitter och äter sushi dock så känns det fel eftersom jag inte är i Göteborg. Jag saknar faktiskt min sushi-kompis Olivia. Får nog åka ner och hälsa på henne i Maj eller nåt sånt när man kanske får någon ledig tid.

Mobilbloggat! J...

Mobilbloggat! Jag är trött och less och har ont bakom ett öga. Hon vi har sa nyss att vi kommer hålla på till 17:00, jag som hade hoppats på att få sluta runt 16, men verkar inte bli så. Det är sista föreläsningen för den här kursen, sen är det bara examinationerna kvar innan vi nästa måndag får reda på resultatet från tentan.

Man kan inte annat än älska dem

101027

Idag efter skolan så var jag in till farmor och farfar för att hämta mitt headset och då var Oskar där, och gud så glad jag blev av att se han. Tror jag blev gladare än han, vi gick upp till Lindbergs och hälsade på Majken sen gick vi ner med Eva i tvättstugan. Nu ska jag ta och sova för imorgon ska jag traska till skolan igen.

En paus i gynekologin

Jag håller på och läser lite gynekologi nu och det är så mycket och jag fattar ingenting och mitt upp i allt så skickar min käre far en länk till mig.

Halva dagen är gjord, mag-tarm föreläsning...

Halva dagen är gjord, mag-tarm föreläsningen var bra och man hann aldrig bli less. Nu väntar jag på att min potatisgratäng och biffar ska bli klar så jag får äta innan gynekologin börjar. Trodde jag slutade 17:00 idag men när jag kom hit så fick jag veta att jag slutar 15:00 så det blev en trevlig överraskning.

Att gå eller icke gå

Ska jag hoppas på att det inte är lika halt imorgon och gå till skolan, eller ska jag ta en sväng förbi gymmet istället? Fast det finns ju ett tredje alternativ och det är att jag sover och tar bilen till skolan istället. Mötet var bra även om det kanske inte var så mycket nytt för mig, och sen så verkar några ha drabbats av alla möjliga problem, eller så vill de bara att de ska vara problem så att de får säga nåt.


Nu ska jag fixa lunch till mig imorgon, fetaostbiffar med potatisgratäng får det bli.

101026

Tänkte gå ner till kommunhuset för att kolla läget inför ikväll vart vi ska vara och så, men det var så halt så jag kom bara till farmor och farfar. Nu väntar jag på att mina kära föräldrar ska plocka upp mig så jag hinner hem och äta innan jag ska ner på kommunhuset på möte. Har egentligen ingen aning om vad det är för möte, bara att det är informationsmöte för oss timvikarier, tror jag. Men jag får ju träffa Tanja i alla fall, annars är vi nästintill proffs på att gå om varandra när vi jobbar.


Sitter och tittar igenom farfars bilder och jag måste då säga att det är tur att han finns, har har tagit kort på exakt allt och alla tror jag.
Även att ingen av de fyra bilarna finns kvar hos Sandströms idag.

Plugg

Tvättar och försöker plugga, tvätten är roligare än pluggandet.

Tisdag

Igår så var jag ledig fram till klockan 11 då jag åkte och jobbade kvällen. Var första hela passet jag jobbade sen i somras och eftersom jag var "själv" från väster så gick tiden väldigt långsamt. Men tillslut så slog klockan 21:00 så då tog jag herr coy och begav mig hemåt. Jag var så fruktansvärt trött när jag kom hem så jag märkte absolut ingenting förns jag gick och la mig och såg att det inte var min dosa som låg i sängen. Först då så insåg jag att jag hade en ny TV, och då gick jag omkring som ett ufo och mina föräldrar skrattade åt mig.

Torsdag

Är hemma på lunch nu och letar febrilt efter mina sulor! Jag ska nämligen och jobba sen och då måste jag ha mina sulor annars kommer mina fötter att vara väldigt ledsen på mig efter ikväll. För övrigt är jag så jävla trött så jag vet inte varför jag tackade JA till jobb? kanske för att jag är pengakåt eller för att jag behöver en omväxling och få göra något istället för att bara sitta hemma och häcka.

Upptäckte förresten nu när jag åkte hem att de har gjort om skyltarna vid skönsmons skola, alltså 30-skyltarna, de har tagit bort skoldagar under så nu står det bara 30 och 7-9 och 13-16.

Tisdag

Grymt ont i fötterna! Har för första gången i mitt liv upplevt skavsår mellan tårna. I mitt liv händer det inte så mycket förutom skola hit och dit. Just nu ligger jag och funderar på om jag ska orka åka iväg och handla så jag kan ha med mig någon lunch imorgon.

Cykel

Om någon råkar veta av en cykel med cykelkorg och helst 7 växlar säg till, jag vill ha en sån till våren så jag kan cykla till skolan. Snyggast är egentligen de som är riktigt gamla och typ kostar 300 spänn men utan växlar och jag vet inte om jag skulle klara av fridhemsgatan utan växlar..

Onsdag

Är en trött tjej ikväll så funderar på att gå och lägga mig nu och kika på plastikkirurgerna, jag vet alla hatar det utom jag. Jag har förresten redan börjat klura på en önskelista och jag tror den snart är klar.

Ny lampa

Den här lampan köpte jag på boom idag, den får plats i fönstret de fick inte min förra. När jag skulle sätta dit lampan så hade min ljuslykta blåst ner och glaset hade gått sönder, så får nog ge mig ut på jakt efter en ny.

Tisdag

Idag är jag ledig och jag ska ha en riktig slappardag. Ingen klocka var ställd imorse och jag fick sova tills jag vaknade, dock var inte klockan mer än 7:38 då. Så jag klev upp och använde Blackhead eliminating daily scrub som jag köpte i Gävle, och snacka om att jag är babyface nu så mjuk och len, nu återstår bara att se om den fungerar för det som den skall vara bra mot.


Till lunch idag blir det pannkaka och sen så blir det en sväng ner till stan för att fixa lite grejer och eventuellt en sväng till birsta för att köpa en lampa. Är utan fönsterlampa och det börjar se lite fattigt ut att inte ha någon lampa i fönstret nu när det börjar blir så mörkt.


Måndag

Idag har jag spenderat dagen på Ktc och tagit ekg, blandat infusioner och satt pvk. En lärorik dag men jag var helt slut när jag gick därifrån. EKG var nog det svåraste att sätta, jag klämde och kände på Emilia men jag tyckte det var jävligt svårt, hade nog varit lättare med en kille som inte har några bröst i vägen. Jag fick mig även en massa elektroder på mig och fick fram ett fint ekg, dock gjorde det ont som fan när man skulle ta bort de.

Att sätta PVK var roligt tyckte jag och det var ganska lätt så länge man inte behövde sätta på "plåstret" för att hålla den kvar. Jag + handskar + plåster = dålig kombination.

Så därför tog jag med mig några hem för att öva.

Gävle

Igår så var jag ner till Joss i Gävle, vi gick på stan och gjorde av med lite pengar, sen gick vi hem till Joss och kollade någon mindre smart tjej på tv och sen begav vi oss in mot stan igen för att gå på bio. Jag tyckte bion var super bra, tror aldrig jag skrattat så mycket på en bio någon gång. Så gå och se I rymden finns inga känslor om ni vill se en bra film som man skrattar åt. Jag hade en mycket trevlig dag i Gävle och är glad att jag fick den idén. 

Min "lilla"lunch

101009

Nu ska jag skryta lite över hur duktig jag har varit idag, så vill ni inte veta av skryt så sluta läs. Bakade morotsmuffins, kolamuffins och cookies idag på dan och när jag skulle hämta formar så var det platta så då fick jag för mig att jag skulle städa lådorna, sagt och gjort jag städade två lådor och ett skåp (hittade en Ikea-katalog från 2006 där, dvs innan vi gjorde om köket =O) sen så fortsatte min städning i hallen i skåpet som gud glömde. Men nu var det så att jag behövde fler korgar så jag fick åka till ikea och köpa några, kom hem städade skåpet och sen så gav jag mig på det värsta: MITT RUM. Nu så står pappa och fixar maten, behöver jag ens säga att det blir lövbiff, pommes och vitlökssmör?

Imorgon så ska jag bege mig söderut till Gävle närmare bestämt och hälsa på Joss. Man har åkt förbi Gävle så många gånger men jag vet inte om jag har varit in i själva stan? Imorgon lär jag nog få göra det i alla fall, en bio är det tänkt att vi ska hinna med också.

Lördag

God morgon i denna dimma. Igår var min megatenta och även om jag inte klarar den så har en storbörda lossnat från mina axlar i någon vecka. Idag så har jag hunnit med att titta på lite fotboll på Westhagen och snart ska jag sätta igång att baka en jädra massa till avslutningen imorgon.

USCH!

ÅNGESTEN KOMMER SMYGANDE! Dagens roligaste var väl att jag spydde hos tandläkaren. Hon såg lite chockad ut men vad fan skulle jag göra då?

Måndag

Är trött idag, men inte lika trött som far min, för han låg nog och sov när jag klev upp. Dock for han upp som en raket och var härifrån på 5 minuter tror jag. Idag ska jag försöka sätta igång med pluggandet inför tentan på fredag, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag hitta på något annat istället. INTE bra Jessica!

Söndag

Undrar vart min energi tog vägen? Somnade 23 igår och vaknade nu! Igår var vi till Nettan och Pelle och käkade tacos, mycket gott var det. När vi gick hem så tänkte jag vara lite duktig och göra någon instuderingsfråga, men det sket sig för jag somnade, så nu har jag desto mer att göra idag.

Beff!

Lördag

Igår hann jag knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade, men jag klarade att jobba natt och sen gå till skolan, dock blev det lite mycket koffein men men. Nu blir det en sväng på stan innan jag ska hem och plugga lite till.

Första oktober

Extremt trött idag, kan kanske bero på att jag gick direkt från jobbet till skolan och sen till Kungsbackavägen för lunch och sen promenad. Sen tog det dock stopp på gymmet, där kan man snacka om att jag gick in i väggen.
RSS 2.0