Hemåt

Sitter på tåget hem nu, försöker titta på Morgan och Ola-Conny men det går sådär, mottagningen är inte den bästa. Föreläsningarna idag var sådär, den imorse hade jag lika gärna kunnat hoppa över. Fick veta att jag är godkänd på uppgift 3 och 4 iallafall, så nu är det bara resten kvar. Har dock inte hunnit sätta mig in i dessa än.

Jan. 28, 2014

Jobbade dag igår, åkte hem och packade och duschade, sen for jag tillbaka till jobbet och jobbade natten, för att så fort jag slutade bege mig till järnvägstation för att ta tåget ner mot Göteborg.

Trodde jag skulle få sova på tåget, men hamnade bredvid en pratglad herre från Falkenberg. Lyckades sova ca 2 timmar iallafall och det verkar som om det har räckt, för jag är inte dödstrött, än!

Checkade in på hotellet, gick på bryggeriet och åt god mat. Sen konsum för att köpa lite gotta innan vi gick tillbaka till hotellet. Så inatt ska vi dela på en liten säng, så synd att jag är värre än en propeller när jag sover.

Ändrade planer

Igår så hade jag tänkt mig en TV-kväll med mamma. Men när Emil fråga om jag inte skulle komma förbi och snacka skit så nappade jag på engång. Sagt och gjort vi satt och lyssna på musik från förr och snackade skit, kom fram till att Sundsvall är en skithåla egentligen. Sen ner på Oscar, träffade Lisa för första gången på evigheter, sen stå i kö för att få ut jackan i evigheter. 
 
Vaknade imorse, låg och tittade på TV, blev hungrig tittade i kylskåpet, bestämde mig för att gå på ica, tog omvägen på 1 mil dit, i nya skor dessutom, vem går i skor man aldrig gått i förut, när man i vanliga fall får skavsår bara av att titta på ett par nya skor? Kan bara vara en blondmänniska..

Hög eller bara väldigt trött?

Idag så hade jag och Pernilla bestämt att vi skulle på birsta, Emilia A ville också med så vi plockade upp henne och for ut. Väl där så käkade vi, sen köpte jag ett band som drar bak axlarna, dyrt men nödvändigt. Sen fick vi den brilljanta idén att käka glass, det var ju faktiskt värmebölja då - 14, hade varit - 22 på morgonen. Sen på XXL där jag köpte icebugs så nu kan jag och Pernilla ut och gå även när det är svinhalt. In på ica maxi, handla sig lite, dumpa alla, käka middag hos farmor och farfar. Pernilla kom vi påbörjade operation färga hår, gick sådär för oss, fick köpa mer färg 2 gånger, höll på att garva ihjäl oss x antal gånger. Efter den här kvällen kommer jag nog bli 200 år, minst!

Dålig lön

Bättre lön än 0 kronor hade man ju hoppats på.
 
 
 

Sträckning? Muskelbristning? Latmasken?

Sträckte mig eller något i tisdags när jag gick hem från jobbet. Har gjort jävligt ont, har inte kunnat köra Heinz så har fått bytlåna bil med mamma och pappa, då jag ej kan lyfta vänsterbenet utan att hjälpa till med händerna. Men har knaprat alvedon och försökt jobba, det har fungerat, men gjort ont, men inte dödsont. Men nu ikväll när jag kom hem så gjorde det så jävla ont, så jag trodde jag skulle svimma så fort jag rörde på mig. Tog alvedon igen, men nu känns det ingen skillnad, så har jag otur så blir det en långnatt, men vad gör det när jag är 3 dagars ledig?
 
 

=)

Idag efter jobbet så for jag till birsta där jag skulle träffa Tanja och lille Theo, åh herregud så söt man kan vara och så liten men ändå så stor. Hade glömt bort hur små de är och hur man skulle hålla och hej och hå. Var riktigt kul att träffa Tanja igen, var ett tag sen sist, alldeles för länge.

Söndag

Sitter och tittar på Ryssland - Sverige i handboll och fan vad det smäller och spelarna verkar ju helt orädda. Måste nog fattas en och annan skruv i deras huvuden, men de kan ju vara bra människor för det ;) Vanlig handboll är ju betydligt lättare att förstå än vad beachhandboll är, fick ju en lektion i det i somras, men det var krångligt, man kunde få 2 mål om man gjorde en snurrfint in i mål eller nåt. Vad har annars hänt idag? Varit i Matfors och fikat och äntligen fått se hur fint köket blev. Sen har jag tagit mig en promenad ner till stan, så nu fryser jag som en tok, blir snart ett bad om jag inte får upp värmen. 
 
Heja Sverige!
 
 
 

Schema

Nu har jag fått schemat för nästa period, ifall nån är intresserad. Sen ska jag tydligen gå över på 8 veckor natt, det kan ju bli spännande och se hur det blir. Hoppas jag får igenom mitt schema bara. 
 
 

Städning

Det här kanske låter helt knasigt, men saken är den att jag har allvarligt funderat på att skaffa någon som kommer hem och städar hos mig. Har kollat upp det och det är inte så jäkla dyrt, men det känns väldigt snobbigt att skaffa det. Jag menar jag bor bara i en 2:a och det ska jag tammefan orka städa själv, men det är ju det jag inte gör. Får mina ryck ibland, men det händer allt mer sällan..

Lördag

Igår så drog Pernilla med mig ut på en kvällspromenad, hon fick kämpa en hel del, men tillslut gav jag upp och följde med. Det blev 1 mil i snö, men det gick ju det också, även om jag hade ont i fötterna när vi kom tillbaka till bilarna. Sen var det bara att åka hem och där väntade en säng som skulle renbäddas, så det var bara att sätta igång, men det var skönt när jag fick krypa ner under täcket och sova. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, inte ett skit kanske?
 
 

Men mums!

Igår så var vi och firade att Emilia har tagit sjuksköterskeexamen. Vi var på Oleary´s och jag måste säga att köttet jag åt var så jävla gott så att det knappt finns på denna jord. 
 
 

Min lediga dag

Idag har jag varit ledig, sov tills jag vaknade, tog ett bad, åkte och hämtade mamma, lämnade in Heinz på spa, käkade lunch på 7-kryddor, hämtade Heinz, var på Zonterapi, gick hem till mamma och pappa där var gosisarna Oskar och Isak där Oskar bjöd på tacos, Pernilla kom och vi tog en 8 km promenad, via farmor och farfar där vi ordnade WiFi till Olle, hem till mamma och pappa, bokade resa till Amsterdam, lägga sig under täcket, blogga, NU sova!

Promenad

Jag och Pernilla var ute och gick ett varv runt Sidsjön ikväll, - 16 visade Effe. 
 
 
Pernillas kommentar är klockren, precis så ser min kväll ut. Kanske råkade avslöja det för henne när jag åkte hem.

365 dagar

Då var jobbarhelgen över, är en vanlig dag imorgon innan jag får vara ledig en dag, men vet ni vad det bästa är? Jag är ledig 2 helger i rad nu! Helgen har varit sisådär, kväll fredag, långpass lördag och dag idag, blev dock inringd tidigare imorse, så hela dagen blev galen, borde ju egentligen hunnit med mer eftersom jag var där tidigare men så var det inte. Blev ett skönt bad när jag kom hem, passade på att titta på en film också när jag ändå låg och inte kunde göra nåt annat. Just ja, jag sa NEJ till att jobba natten, eller inte riktigt. När jag pratade med chefen om personal inatt, så sa jag att jag inte orkar ta den. Så skriv upp dagen i almanackan gott folk!
 
Just ja för den som undrar så var kakan god, men den hade kunnat vara inne i ugnen ett tag till, så svårt att se när man har ett marängtäcke över själva kakan. Men den gick åt, det är ju dock inget som man behöver oroa sig över på avdelning 2. Har bott i lägenheten i 365 dagar nu.

Citronkladdkaka med maräng

Kaka klar till eftermiddagsfika imorgon!
 
 
 

Ledig

Min lediga dag den här veckan, har hunnit med lite iallafall. Gick ner på stan, käkade lunch med Jossan och snackade lite skit, sa hej då till henne eftersom hon åker till Afrika på onsdag och ska bli där i 3 månader. Tog mig en promenad hem också, gick förbi farmor och farfar och sa hej, gick hem gjorde iordning ett storkok av potatis och purjolökssoppa, så nu har jag matlådor ett tag framöver. 

Skön säng

Var väldigt skönt att sova i en säng igår. går inte att jämföra med en natt i bilen.men skönast är sängen hemma


Torsdag

Samma visa inatt igen, somnade runt 23, vaknade sedan 00:30 igen och var klarvaken. Låg och kämpa med att sova, lyssnade på alla möjliga poddar, den ena ointressantare än den andra, bara för att jag skulle få sova, men klockan hann då slå 04 innan jag somnade. Klockan var ställd på 10:00 eftersom jag skulle till naprapaten. När jag vaknat så har jag fått ett sms från Anna att hon är hemma idag, yes blir min första tanke då kan jag sova någon timme till. Så sagt och gjort ställde om klockan till 11:30. SÅ nu är jag nästan människa, men betydligt mer än förut iallafall. En kväll på jobbet väntar, hoppas den blir någorlunda, men den lär väl bli kaos, det lär väl ha skickats hem en massa patienter idag och då fylls det på ikväll. 

Onsdag

Idag är alltså första dagen på 2014, året då jag skulle äta nyttigare, träna oftare osv. Det höll i sig tills jag gick hem till mamma och pappa och åt upp resterna av choklad och hallonmoussen från igår. Karaktär = 0! Men julen är som sagt utstädad eller hela lägenheten är städad förresten. Så nu ligger jag och tittar på film och har lite onsdagsmys. Sen så ska jag ta och plocka fram min packning till helgen, sen tror jag att det blir ett bad innan det är läggdags. 
 
 
 
 
 

Första januari

Nykter nyårsafton, tänkte fan vad bra jag kommer att må imorgon(idag), tji fick jag, förkylningen slog till ännu mer idag. Men det hindrade inte mig från att plocka ner julen och nu ska jag strax ta mig en promenad till mamma och pappa och lämna lite grejor, sen tänkte jag nästan bege mig till farmor och farfar och säga hej och på hemvägen tänkte jag ta och handla till middagen. Hmm eller så lägger jag mig ner och sover en stund till?

Nu hoppas vi på att 2014 blir ett bra år

 
RSS 2.0