Irriterad

Jag är så jävla less på vårdcentralen nu, så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Trodde det skulle bli bättre men icke, det är samma skit fortfarande. Enligt de så måste jag komma dit och sätta mig ner och vänta på att det finns en sjuksköterska ledig som kan prata med mig (som kunde ta allt mellan 30 min och 2 timmar) för att sen eventuellt få boka en tid. Varför kan jag inte bara få boka en tid?

Otillgänglig

Nu har jag lagt mig otillgänglig fram tills det att tentan är gjord. Undra om det funkar den här gången eller om de kommer göra mig tillgänglig nu också fast jag inte är det? För övrigt så håller jag på och få tenta-ångest nu, mindre bra att den kommer nu. Eller så är det bra, då kanske jag kan plugga utan hemska tankar nästa vecka.

Nu tillbaka till prostatacancern!

Vilken hemsk stad vi bor i

Kungsbackavägen kanske inte heller är så roligt att bo på ;)
OM OMRÅDET:
  • Många medelålders singlar eller sambos med barn
  • Främst flerbostadshus byggda 1981-2000
  • Ovanligt många jobbar med vård/omsorg
  • Intressen: astrologi, trav/galopp & kampsport
  • Lägger pengar på bantningsprodukter, data- & TV-spel
  • Minibussar vanliga
  • TV-tittande: ungdomsprogram & amerikansk dokusåpa

Det här är tydligen skönsmon

  • SKÖNSMON
  • Många äldre änkor/änklingar eller unga singlar och sambos utan barn
  • Främst flerbostadshus byggda 1951-1970
  • Ovanligt många jobbar med offentlig förvaltning eller vård/omsorg
  • Intressen: bussresor, sticka/handarbeta & korsord
  • Lägger pengar på spel, tips, lotter, hälsokostartiklar & underkläder
  • Småbilar vanliga
  • TV-tittande: trav & insamlingsgalor


ÖSTERMALM
  • Många äldre gifta par med barn
  • Främst villor byggda 1971-1980
  • Ovanligt många jobbar med offentlig förvaltning eller utbildning/forskning
  • Intressen: golf, vinprovning & värdepapper
  • Lägger pengar på båttillbehör, utlandssemester & barnkläder
  • Ovanligt med SUV
  • TV-tittande: golf & ekonomi

SÖDERMALM:
  • Många unga singlar utan barn
  • Främst flerbostadshus byggda 1931-1970
  • Ovanligt många jobbar med servicetjänster eller offentlig förvaltning
  • Intressen: äventyrssport, mode & sportdykning
  • Lägger pengar på nöjen, kosmetika & inköp via Internet
  • Småbilar vanliga
  • TV-tittande: amerikansk pratshow & såpor



    Vad kan man dra för slutsatser av det här då? Att vi är jävligt tråkiga på skönsmon? Eller hoppas vi på att vi ska vinna pengar så vi kan flytta härifrån? På Östermalm bor alla som har det gott ställt, precis som i Stockholm.
  • Källa: Experian AB (snodd från blocket)


tjugosjunde = lön

Mådde riktigt bra imorse när jag vaknade, dock börjar snoret göra sig påmind nu. Så är väl kanske bäst att göra något vettigt innan snoret tar över hjärnan. Klockan stod på 7 imorse för då hade jag tvättstuga, dock hade jag sån tur att pappa gick ner första och andra omgången så jag fick ta de sista nu när han åkte iväg. Men likförbannat var jag tvungen att kliva upp kl 7 eftersom sängkläderna skulle ut.

Ikväll så ska madrassen få åka upp i sängen igen ;)

Är det ett tecken?

Jag tror det är meningen att jag ska åka ner till Göteborg i november.
  • De har släppt fler biljetter till Håkan 6/11
  • Jag är ledig 5/11 -10/11

    Så jag tror nästan att det är ett tecken på att jag ska åka ner, antingen får jag tvinga med mig någon ner. Måste klura på det ett tag, för jag tror verkligen att jag vill åka ner till Göteborg.

Fredag

Sitter och tittar på giffarna nu, det blir en fin uppladdning inför jobb det. Känner mig inte så pigg, men jag ska nog klara av att hålla mig vaken inatt ändå ;) Halsontet har gått över och mer övergått i snor i svalget, så bara hoppas att det går åt rätt håll.

Torsdag

Någonting har satt sig i min hals som kliar och gör det svårt att svälja. Bara hoppas att det blir bättre för jag ska jobba natten mellan fredag - lördag, lördag - söndag.

Fattigare

Jag beställde två par skor idag, kunde inte välja vilken som var finast så beställde båda så får jag lämna igen de som jag inte vill ha. Behändigt när man kan köpa på internet och lämna igen i butik. Sen beställde jag två par jobbyxor också, får se om de är nått att ha men de lär ju vara bättre att jobba i än de jag jobbar i nu ;)

Nu bär det av till friskis och svettis!

Måndag

Tentan var över på 1 timme bara hoppas att det gick bra också =) Fick hjärnsläpp på andra frågan så struntade i den och sen när jag satt och höll på med en annan fråga så kom jag på hur man skulle göra. Nu så är Vicki här vi har käkat tacos (stackarn har ju varit i turkiet en vecka och inte fått nå mat), dock tror jag allt är på väg ut igen. Börjar jobba klockan 16 idag, fick förfrågan för 2 timmar sen och det är ju tur att man inte har något liv så man kan jobba.

Söndag

Jag har aldrig min telefon på ljudlös, men inatt så hade jag tydligen gjort det. Så när jag vaknade hade jag 2 missade samtal och 1 sms från bemanningen. Var ju synd att det var just idag när jag är upptagen med fotboll eftersom det var på väster som det var förfrågan om. Men nu måste jag kliva upp och få ordning på mig själv ska vara i essvik om 1 tim och innan dess så ska jag ha hunnit rösta och klivit upp ur sängen.

Centerparasiter

Jag tror jag måste sluta gå och titta på när Jesper spelar fotboll med sitt lag. Jag blir så irriterad på nummer 8 så jag vill bara gå in på plan och sparka ner han. Men nu är ju jag så väluppfostrad så jag vet att man inte får göra så. Men idag var det nära flera gånger, men jag behärskade mig.

Jag är jävligt less på centerpartiet som skickar sms till mig hela jävla tiden, 8 sms är jag uppe i idag. Vart går gränsen för sms-trakasserier? Eller det kanske måste vara något taskigt skrivet då?

Jag sa igår att jag har varit så säker på vad jag ska rösta, men nu när jag fick så många sms från centerpartiet så fick jag för mig att jag skulle gå in på miljöpartiets hemsida och titta och läsa lite, och se på fan de verkar ju inte helt bakom flötet, men jag är väl en socialdemokrat? Men samtidigt så kanske det inte spelar någon roll eftersom det blir rödgrönt hur jag än röstar, eller spelar det någon roll?

Ja sån koll har jag på politiken men jag tänker rösta i alla fall!

artondeseptembertvåtusentio

Det vore skönt om det spö-regnade ute och smattrade på fönstren. Men det verkar det inte göra nu =/ Jag har lika tentaångest idag, så så fort någon säger nåt som inte passar in så bryter jag nog ihop. Man tycker ju att jag borde ha vant mig, jag har ju skrivit några tentor. Men tydligen så gör jag inte det! Nu blir det upp och hoppa har varit kissnödig i drygt 12 timmar nu!
Sushi vore inte helt fel nu faktiskt =)

Teknik

Varför kan inte datorn bara fungera? varför ska det alltid vara någonting som inte fungerar så som den ska?

Aliquando et insanire iucundum est

Snackaom en grå stad!

......

Var det så illa att timjå vann igår? Själv såg jag inte en enda sekund av matchen. Just nu så skulle jag ha varit på essvik och kikat på jesper men så blev det inte för jag vaknade typ nyss efter en rad störda drömmar. Fick reda på att matchen var klockan 13 idag, så då kanske man kan pallra sig dit.

Lördag

Hela tandköttet har svullnat upp. Jag kommer nog inte ha nå tänder kvar snart!

100918

Är jag den enda svensken som inte tycker om Idol? Jag tycker det är uttjatat, eller så är det jag som har blivit gammal för jag tycker så ska det låta och Doobbidoo är roligare och bättre att titta på? Ikväll var det ingen doobidoo för det var nån val-grejs istället. Jag skiter i allt som har med valet att göra men jag ska gå och rösta på söndag och vad jag ska rösta det har varit bestämt sen länge! och det tror jag ingen kan ändra på. Även om det var en kristdemokrat som försöka smöra in sig och säga att mitt barn var gulligt (nu var det ju inte mitt barn utan lilla Klara, så fail av hon). Sen tyckte folkpartiet att jag skulle rösta på de och det var också någon anledning som hade med barn att göra.

Nä nu blir det att försöka sova. Förhoppningsvis så kommer det inte någon klantverkare och ska spika med öppen dörr imorgon klockan 07:14. Men man ska ju aldrig vara säker, imorse hade idioten ställt dammsugaren för vår dörr så jag kom knappt ut. Men jag tog i sen dammsugarfan slog i räcket och det blev ett jävla liv i trappuppgången.

100917

Den värsta ångesten är nu borta så snart kan jag nog försöka sova! Kul att jag har så jävulskt ont mitt på hakan, typ där läppen sitter ihop med tandköttet nu vet? Så så fort jag rör på munnen så gör det jävligt ont.

.......

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Medvetanderubbning kan även ha en kardiogen orsak.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Häftapparaten

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Hockey.   

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
23:55. (Den är 23:42)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? 
Fläkten

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Åkte och hämtade mamma och pappa på jobbet och handlade.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Igenom bloggen.. 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Att jag hade tappat alla tänder igen och att det bara var stumpar som stack upp.

10. När skrattade du senast?
Ähm kanske med Klara idag?

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Väv, tapet, färg och en stackars tavla med järnväg på.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ähm ja allt är väl konstigt?

13. Vilken var den senaste film du såg?
Mamma mia?

14. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Tror att folk vet allt om mig. 

15. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att alla kan vara lyckliga?

16. Tycker du om att dansa?
Näe fy fan

17. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Om jag nu bli sjuksköterska så skulle jag nog kunna tänka mig att jobba och bo i Norge ett tag, men aldrig typ nåt land i Afrika eller nå sånt. 

18. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen hoppas du ska trivas.

Fobier

De tio vanligaste fobierna och om jag ska vara ärlig så tror jag att jag har de allihop. Med att inte fobi för fiskmåsar och andra äckliga fåglar inte är bland de 10 vanligaste är konstigt tycker jag.

1. Araknofobi

Rädsla för spindlar.

2. Social fobi

Rädsla för att uppfattas negativt i sociala situationer.

3. Aerofobi

Rädsla för att flyga, samt för luft- eller vinddrag.

4. Agorafobi

Kallas också torgskräck och är rädsla för befolkade offentliga platser.

5. Klaustrofobi

Kallas också cellskräck och är rädsla för att bli instängd i trånga utrymmen.

6. Akrofobi

Rädsla för höjder.

7. Emetofobi

Rädsla för att kräkas, eller över att se andra kräkas.

8. Carcinomatofobi

Extrem rädsla för att drabbas av cancer.

9. Astrafobi

Rädsla för blixt och åska.

10. Nekrofobi

Rädsla för döden och döda ting.

På den gamla goda tiden

För ett år sedan så  var jag nere i Göteborg och imorgon för exakt ett år sen så stod jag på liseberg och lyssnade på Håkan när han spelade där och satte rekord av nåt slag.
Det var tider det, imorrn kommer jag sitta med huvudet i geratiska sjukdomar eller vad bok-fan heter.

Funderingar

  • Hur fan svänger en spårvagn? Man får inga svar om man googlar det

  • Hur det kommer att se ut på ålderdomshemmen när vi blir gamla? Kommer vi att ha varsin dator då och sitta och nörda, kommer vi klara oss själva med hjälp av robotar eller kommer det helt enkelt se ut som idag?

Tårar rinner hoppet försvinner

Jag har sån jävulsk tentaångest så det finns inte, och nu är det bara läkemedelstentan. Den som jag trodde att jag kunde tills mamma sa FEL FEL FEL. Jag blir psykiskt-störd dagarna innan tenta, ibland kan det även vara en vecka innan. Jag blir less på exakt allt och alla och vill bara lägga mig ner och grina och inte fan blir det bättre av att nån säger nåt som får mig att bryta ihop totalt. Men när jag har fått grina ut min ångest då blir det oftast bra igen, men ingen verkar ju tro att man kan grina bara sådär, utan det måste ju vara något bakomliggande. Självklart får allt tjat om det mig att må ännu jävla sämre. 

Imorgon är jag själv hemma typ hela dagen, har ju inga kompisar kvar i den här stan (om jag ens hade några före). Vilket vore ett utmärkt tillfälle för mig att plugga men eftersom jag har sån ångest så kommer inget att fastna och jag blir bara frustrerad. Man kan ju undra hur jag kommer att må veckan innan den stora tentan. Sen så får jag ännu mer ångest av alla som säger åh gud det här kan jag ju redan och jag måste ju få bättre än ett E för så dålig vill man ju inte vara. TACK FÖR DET!

Imorgon så ska mamma, pappa, Nettan och Pelle gå på bio, och nu håller mamma på att tjata på mig att jag ska följa med de på bion, så jag slipper sitta själv hemma. Men om man säger nej så förstår hon ju inte att ett Nej betyder Nej utan hon fortsätter att tjata lite till. Men så misslyckad har jag inte blivit än att jag måste gå med mina föräldrar på bio, jag är faktiskt inte så förståndshandikappad, tror jag. Men det finns ju en sak som är värre och det är ju att gå på bio ensam, men det är nog så mitt liv kommer att se ut framöver.
Jag vill i alla fall se I rymden finns inga känslor, men jag tror jag väntar tills att den kommer ut på dvd istället.


Samma med pappa på burk

Men en fattig student har inte råd med att gå på bio så får vänta tills de kommer ut på dvd istället.

Till våren är det jag som åker ner till Göteborg och går på fotboll igen!

VINST SHAKEN!

Två nya låtar

object width="500" height="405">

Suddig

Jag vill ha en systemkamera!

Bra låt

En bild från varje mapp

219936-19

219936-19

Snö


Såhär såg det ut när jag kom upp till Östersund imorse

Utkast: Feb. 10, 2010


Mina tankar

Jag hade förberett "mormor" på att jag skulle åka därifrån, för jag skulle fira jul hos farmor och farfar. Det var sagt att vi skulle äta innan jag stack. Men nu så sköt de på maten för man var tvungen att kolla på kalles jul före. Jag hade som sagt bestämt att jag skulle åka till farmor och farfar vid 4. Så när klockan närmade sig fyra så gjorde jag och mamma oss klar för att åka in till stan. Men när vi ska gå då säger "mormor" men herregud vi ska ju äta nu, ni kan ju inte gå nu. Mamma sa åt henne att de kunde börja äta, för mamma äter ju ändå ingen julmat. Men det kunde man ju absolut inte göra för på julafton ska man vara tillsammans, jag har ingen aning om hur de gjorde för jag stack som sagt därifrån.

Jag har känt att sprickan mellan oss har blivit större sen de åkte utomlands när jag tog studenten. Det slog så jävulskt hårt mot mig så det finns inte. Visst jag har alltid kännt att det har varit jävligt ansträngt mellan oss, men det trodde jag fan inte att de skulle missa. Förklaringen var nästan värst, att hon visste inte när jag skulle ta studenten när de bokade resan. Men vet du vad, du hade kunnat frågat, för jag hade vetat om ett år vilket datum jag skulle ta studenten. Men om det vore Charlie eller Jesper som skulle ta studenten, då skulle de aldrig missa det. Det jag tycker är så konstigt är att de inte heller är dina äkta barnbarn, men de är så mycket mer värda.

Ska jag vara ärlig så känner jag nästan mer med Åsa, som är min riktiga mormor, men som jag tyvärr aldrig hann träffa. Men när jag åker till graven och tänder ljus, vilket jag faktiskt gör ganska ofta, så känner jag ett lugn, jag känner mig älskad. Jag blev så glad när jag och mamma var på ica nivrena och det kom fram en  barndomskompis till mamma och sa till mig att jag var lik Åsa, det värmde.

Det senaste i raden av alla händelser var nu när gammoffa hängde sig, vilket tydligen är hemligt, då de inte passar in i "mormors" stil att någon i släkten har gjort något sånt. Nu idag söndag 14 mars så skulle de städa ur hans lägenhet, men det var ingen som sa något till mamma, för hon räknas nog inte heller in i "mormors" krets. Huvudsaken är Veronica och Ulrica är med, för de är ju de hon älskar. Så från och med nu så tror jag att jag ska börja kalla henne för Ann-Christine eller vad hon nu heter.

Det jag tycker är mest synd är att jag inte har samma kontakt med morfar längre, jag älskar min morfar men nu träffar jag inte han så ofta och mycket för att jag gruvar mig för att åka dit. Förut så kunde jag och morfar gå på fotboll och ha lite tid tillsammans, men det är inget vi gör nu.

Jag vill inte ens veta hur det ska bli när Veronica och Lante får barn, då kommer nog Charlie och Jesper sättas åt sidan också. Nu har vi fått veta att Veronica är med barn så nu är nog Charlie och Jespers glansdagar över i mormors ögon.

Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös) och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin) Glöm inte bort att du är värdelös, (värdelös)

oanvändbardefektodugligkass, av noll och intet värde; dåligtråkig,uselonyttig

trodde jag kunde nåt, men icke

SNACKA OM TOTALT VÄRDELÖS TJEJ! Ingen tycker fan om mig, jag är bara en irriterande person som råkar finnas här. Jag ber om ursäkt för min familj att jag finns, men det är faktiskt ert fel.

Fredag

Dags att göra sig i ordning nu och åka och plocka upp farmor och bege sig ner till stan för att träffa lilla Klara =)

Torsdag

Idag har jag varit i skolan och det var nog den längsta skoldagen i hela mitt liv. Jag var så fruktansvärt trött på eftermiddagen så jag fick kämpa för att hålla mig vaken. Nu ikväll så har jag och mammsen varit bort till Robin, Frida och Oskar och busat med bus-Oskar.

Onsdag

Tro det eller ej men jag pallrade mig iväg till friskis imorse. Det var bara jag och 60+ där så det var helt lagom. Efter det så for jag upp till Jenny och pluggade lite, dock ytterst lite för det var roligare att titta på Klara och höra Emilias berättelser. Sen for jag hem och trodde att jag hade fått post, men det var till Jessica Landström så jag vet inte om man kan räkna att det var till mig. Dock råkar den enda Jessica M,E Landström vara landslags spelaren och jag tror inte att man kan skicka så fel. 

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till Selånger och titta på Jeppes träningsmatch och sen Challes match på kuben. Det får bli min och mammas myskväll det ;)

Aliquando et insanire iucundum est

Nu är det dags att hoppa in sängen, ska vara 10 hos Jenny imorrn och jag har en tanke på att jag ska och träna på friskis innan, men får se hur det blir imorgon. Man vill ju inte sova om det kommer in några okända män och ska spruta luft i elementen(?). Men jag hoppas att de kommer imorgon eller på torsdag så jag kan få sova i fred på fredag när jag har egna studier och har tackat nej till jobb.

Ingen rubrik

Jag vet inte vad jag ska tro längre. Ska jag tro på det du säger eller ska jag tro så som jag tror?

Sugen på kött

Jag har nu gjort 2 st läkemedels tentor och jag tyckte att det gick lite för lätt så får nog skriva ut de igen och se om det går lika lätt den gången. Jag är för övrigt väldigt sugen på kött!

Tisdag

Idag fick jag förfrågan om att jobba i helgen, men det var på söder och där har jag ju jobbat en helg nu så nu kan jag tacka nej några gånger igen ;) Sen så behöver jag ta vara på den här helgen och räkna lite så jag kan min läkemedelsberäkning tills tentan på måndag. 

Ska snart gå ner på stan för att klippa mig hos Linda =)

Lördag

Trött och seg och vill inte jobba idag, men det måste jag. Är bara 5 timmar men ändå, jag har ju gjort 13 timmar och har 10 kvar så jag har ju gjort mer än hälften iallafall ;) Man får se det positivt!

Nä man kanske skulle ta tag i sig själv och läsa ett kapitel ur medicinska sjukdomar? Jag börjar ju närma mig slutet bara 120 sidor kvar ;)

Jag har det onsdag idag

Fick sluta 4 timmar tidigare från skolan idag, vilket innebar att jag hann hem mellan skola och jobb. Älskar när man slutar tidigt för då känns det som om man har varit ledig hela dagen.  Nu så håller jag på att bakar så jag slippa göra det ikväll efter jobbet. Vem vet jag kanske läser några sidor i medicinska sjukdomar, fast jag har sagt att jag inte ska läsa något idag. 


Snart får man göra lussesälar igen =)

Måndag

Ska jobba torsdag, fredag, lördag och söndag. Fredag - Söndag är på söder där jag bara har jobbat en natt, så känner ingen i personalen och ingen av de boende heller. Men jag kände att det var dags att tacka ja nu, tackar alltid ner till söder, men de måste ju få någon chans de också ;)

Idag har jag läst ett kapitel och gjort en läkemedels-tenta hemma för att se hur mycket jag kunde och jag behöver nog tänka till en eller två gånger så ska det nog gå bra. Är ju tenta om 2 veckor, ärligt så är den över om 2 veckor.

Vad har jag gett mig in på?

I ett svagt ögonblick igår så lovade jag Challe att vi skulle och träna idag. Han kommer ju slå mig med hästlängder och jag som inte tål att någon tar mer vikter än mig kommer att ligga död på golvet eller under nån maskin. Jag kanske har lite tur idag att han precis har spelat match innan, så han kanske bara kan gå på 85% idag.

Lördag

Ibland så skäms jag nästan för hur bra jag har det. Jag pluggar till något jag vill bli, jag har chansen att få jobba någon gång i månaden, jag bor hemma, har föräldrar som tjänar bra. Så jag kanske är så bortskämd som alla säger att jag är? Jag har varit ute och kört diesel idag också och idag kom vi bättre överrens, eller så är det jag som lär mig?

Nu ska jag snart ta och försöka sätta på mig ett ansikte och få lite volym i håret innan jag ska iväg på 30-års kalas.

hmpf

Har varit ute och kört diesel och det var inget för mig, jag kom ju knappt framåt. Jag är ju upp lärd att man ska köra på höga växlar, men va fan en diesel klarar ju knappt 70 på 5:an. Man kan ju nästan undra vad man ska med den 6:e växeln till.

Sakta men säkert?

Jag måste vara den sämsta i världen på att plugga, läser 2 sidor, går och plockar in drickor i skåpet, läser 2 sidor, går och kollar tillgängligheten på RoP, läser 2 sidor, bloggar osv. Jag kommer ju ingen vart i min läsning, men nu ska jag ta 2 sidor till sen ska jag dricka en berocca ;) Jag ska jobba på torsdag igen, fick göra en fin specialare men hon på RoP blev så glad över att jag kunde jobba så att det gick bra.

Idag fick vi sommarjobbare på Solgården dagens Ros =)

Fredag

Försöker få ögonen att öppna sig så jag ser vad jag slår för telefonnummer men det går inte så bra. Men jag har 20 minuter på mig innan de öppnar (tror jag?). Nu blir det en berocca så kanske jag lyckas hålla några baciller borta från mig. 

Ikväll är det en jobbig kväll, först U21 och sen EM-kval. Men jag tror jag löser det eftersom de inte går samtidigt.

SÖV MIG

Har panik över att jag inte kan sova, var as trött klockan 21 så gick och la mig då, men inte fanken kan jag somna för det! Dock är jag ledig imorgon men jag har en massa planer, typ ringa RoP, ja det var mina planer det..

Slut som artist

Jag är helt knäckt, nu blir det sängen och sova inför den sista skoldagen den här veckan. Dock sprack min plan om att läsa ett kapitel om dagen, men va fan det är nog viktigare att sova.
RSS 2.0