Tisdag

Jag verkar ha dragit med mig någon superförkylning hem från USA, eller så inbillar jag mig bara det för att jag inte vill jobba imorgonkväll med den sköterska jag ska jobba med. Bestämde mig nyss för att om jag kommer in på någon skola i höst så skall jag köpa en ny dator, då den här gör som den vill, men sanningen är den att jag knappt använder datorn nuförtiden utan bara mobilen. Vad har hänt annars sen jag kom hem? Varit i matfors och bakat med Isak, köpt en ny TV och jobbat.
 
J- Isak vad måste man göra när man bakar?
I- Smaka!
Gott med muffins och mjölk.
Min nya TV, 60tum, så nu kan tillochmed blinda titta på min Text-TV.
 

Onsdag

Idag tog vi en tur till Central Park, sen gick vi och köpte bakelser från en affär de handlar på i sex and the city. Vi avslutade dagen med att åka upp i rockfeller center och titta på manhattan från ovan. 
 
 

Tisdag 14/4

Idag så var det dåligt väder så vi bestämde oss helt enkelt för att åka till ett mall och se om vi kunde göra några fynd. Vissa handlade mer och vissa mindre, vi var där tills de stängde. Hann med en frappocino double chocolate chip också.
 
 

Måndag 13/4

Imorse klev jag upp alldeles förtidigt för att bege mig mot midlanda och påbörja resan mot New York. Vi landade i New York strax efter lunch, tog oss till lägenheten och sen begav vi oss ut på stan för att kolla in läget. Vi hann med en nätt promenad på 12 km och ta några bilder.
 
 
 

Lördag

Tog och skaffade mig ett ny abonnemang igår, så nu har jag fått spotify och mer surf, livet är underbart. Dessutom så visade det sig att jag numer kan logga in på landstingets homerun wifi, så nu kan man ju nästan jobba jämt när man kan kolla på vad som helst. Bara hoppas att det finns borta på SSIH också. Snart hemgång. 

Det är bara lite cancer

Har fått mig en ny bok inför resan till New York. Ser fram emot att läsa den, men tror att det kommer att komma många tårar också.

Nattjobb

Har nog den längsta jobbarnatten i historien inatt. Klockan står still, ja den kanske tillochmed går bakåt.

Onsdag

Ledig dag idag efter att ha jobbat tisdag-tisdag. Ringde farmor och imorse och föreslog en lunch på stan och att vi skulle gå ner. Jag hade råkat missa attdet blåste storm ute, men vi gick ner och käkade lunch på 7-kryddor, sen tog vi en sväng på stan och jag köpte en kofta, en orange dessutom. Farmor tog bussen hem och jag gick, kom hem började städa, hade ganska bra flyt tills jag råkade sätta mig i soffan, nu släpper den inte taget om mig. Provgick med 3-resväskor förut, jag tror det är tur att alla har 4-hjul, går nog lite lättare då. 
 
 
 

Tack!

Kanske bästa påskpresenten ever! 

Efva Attling

Är sjuktsugen på att köpa efva attling örhängen. Men känns lite väl dyra, men får se, kanske blir ett par efter New York!
 
 
RSS 2.0