I funderar tagen

Jag har börjat spana på lite nya tapeter för att tapetsera om vardagsrummet. Jag vet att jag kanske inte borde kolla för jag blir så sugen på att göra om. Bara det att nu har jag många idéer, men jag vet inte hur de skulle fungera.
Fast jag vet inte om det skulle se konstigt ut om man har ett fondhörn. För om man googlar på det så får man inga träffar. Så jag vet inte alls vad jag tycker, eller jag tycker inte att den bruna färgen som är där nu matchar med det vita bordet och de svarta stolarna. Pappa kommer nog med en bra idé i slutändan. Han har ettöga för tapeter och design.

skimming

De ringde nyss från Nordea och sa att någon hade försökt ta ut pengar i Uruguay på mitt kort. De måste ha en grym koll på alla uttag, då han sa att de hade försökt ta ut pengarna inatt, men blivit nekad. Det som känns mest jobbigt är att jag måste leva på mamma och pappa tills mitt nya kort kommer i slutet av nästa vecka.

Nytt

Nya gardiner, krukor och lampor :)

Praktik

Idag så ska jag jobba kväll på praktiken, jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag tycker det är segt att börja kl 13 för man går bara och vänta på att få åka upp och börja och sen är sista halvtimmen från 21:00 - 21:30 så jäkla seg. Men det är väl bara för att jag är van att sluta 21. Jag var för övrigt stensäker på att det var tisdag idag när jag vaknade, men så hade jag måndag igår också.

Tisdag

Idag så mår jag ungefär lika bra som en överkörd katt, men jag ska ta mig upp på praktiken ändå för idag då har jag omvårdnadshandledning och det är obligatoriskt och sen är det bara att härda ut resten av kvällen eftersom det brukar vara lite lugnare då. Jag tycker det är jobbigt att jobba kväll för man väntar bara på att klockan ska bli 13 så man får åka upp på sjukhuset och ha sin praktik.

Tänk så fel man kan ha

Jag har trott att en som gör praktik samtidigt som mig är i ungefär samma ålder som mig, typ 3-4 år äldre, men absolut inte mer. Men idag så fick jag veta att jag har trott fel, då hon är 13 år äldre än mig. Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att plocka upp Vicki och sen mamma och åka på IKEA.

Om man har bra fantasi så ser man att det är ett hjärta.

Alla hjärtans dag

Idag så lyckades jag sova till halv nio, det var hur skönt som helst. Dock så vet jag inte vad jag ska göra nu, men jag borde ligga i sängen tills jag ska åka och hämta mamma och springa en vända på IKEA. Nu blir det till att försöka komma på något att äta till frukost/lunch.

Dagen före alla hjärtans dag

Sitter nu och har rast i några minuter till. Dagen blev inte som jag hade tänkt, jag hade tänkt gå och sova på min rast, men plötsligt så påbörjade jag ett projekt inför imorgon då det är alla hjärtans dag. Jag gjorde ett sockerkakshjärta (som jag fick skära till själv eftersom det inte fanns någon form) med rosa glasyr, jag hoppas att den går att äta bara, för jag tror den blev väldigt söt, men det tycker ju oftast äldre om så det blir nog bra.

För övrigt så kan jag säga att jag kämpar med att hålla förkylningen borta, den leder dock i nuläget och jag tror att herr feber har knackat på dörren, men det har jag inte tid att tänka på jobbar ju 21 så efter det får jag väl känna efter om det verkligen är så illa. Imorgon är jag ledig!

Torsdag

Nu har det blivit ändringar igen. Från och med imorgon så ska jag gå med min handledare igen, så nu blir det till att jobba en massa helger. Men det mest positiva är att jag är ledig på måndag, så min 12 dagars blev bara en 7 dagars. Dock så glömde jag schemat i skåpet, så jag hoppas att jag kommer ihåg att ta med mig det hem imorgon.

Söndag

Igår så fick jag veta att det finns en väg som heter fiskmåsvägen, har ni hört något värre gatunamn att bo på? Det kanske  var den hemska vetskapen som gjorde att jag har drömt så mycket i natt, bland annat så hamnade jag mitt i ett krig utanför kubiken, men lyckades överleva genom att spela död. Mina tänder lossnade en efter en, jag körde kugan, men hade inga lysen och krockade med något. Som sagt, jag har inte sovit så bra inatt.

Idag så består mina planer av att
  • Tvätta
  • Fixa matlådor
  • Plocka undan lite
  • Ta en promenad
  • Mat hos farmor och farfar
  • Skicka iväg ett brev + köpa frimärken
Jag måste ju börja ladda upp inför min 12 dagars vecka som väntar mig från och med imorgon.

Lördag

Idag så ska vi iväg och fira Oskar som fyller två år på onsdag, stor killen. Jag letar febrilt efter bilden när jag träffade Oskar för första gången, men hittar den inte, så den är nog på den andra datorn. Så jag ska snart ta och slå in hans paket. Men måste väl slå in det i sten eller nåt för annars känner han väl att det är mjukt och kastar iväg det ;)

Igår kväll så fick jag en ny liten kusin, en liten tjej.

Har fått blommor idag =)

Idag har jag fått blommor, tulpaner närmare bestämt. Det du, mamma ;)
Sen så fick jag ett presentkort också, vad säger man? TUSEN TACK =)

fredag

Handledaren var sjuk idag också och stackarn som jag gick med idag gjorde sin första dag som sjuksköterska idag. Så det har varit väldigt rörigt idag och hela den här veckan för den delen. Efter praktiken så råkade Maivie få tag i mig och hon surrade ett bra tag och sen så följde jag med henne bort till hud och kön och fick med mig salva mot mina utslag i nacken. Sen for jag via stan och köpte ena presenten till Okkar, men glömde bort den andra, får se om vi hinner fixa det imorgon. Nu sitter jag på 100 och väntar på att pappa ska hämta mig så jag kan hem och sova en timme innan vi ska bort till Nettan och Pelle och käka middag. För övrigt så har jag gräsligt ont i ena ögat.

Ge mig sommar!
Inte mer snö!

Tredje februari

Idag så har jag varit halva dagen på mottagningen och halva dagen på strål, så det har med andra ord varit en mycket intressant dag men men mycket nytt, så jag är lite trött i huvudet. Min handledare har varit hemma och varit sjuk den här veckan så det har blivit lite knepigt att få någon att gå med, så därför blev det besök där. Efter praktiken så åkte jag ut till birsta där jag mötte upp Lillis och Lante och köpte födelsedagspresent till Ulrica. Idag lyckades jag äntligen få tag på den som jag skulle prata med på kommun och jag fick veta hur jag ska göra och vem jag ska skicka det till. Dock så har jag glömt bort vem det var jag skulle skicka till, men jag vet iallafall att det inte var den som jag först blev kopplad till utan den andra, men vad hjälper det mig?
Vad långhåriga vi var i Paris

Grattis grattis

Grattis Ulrica på födelsedagen och Diza på namnsdagen =)
RSS 2.0