Gammal och glömsk

Kan inte fatta att det är sportlov, att imorgon när man vaknar så är det mars. Mars är den månad jag fyller år i, herregud vad tiden går fort. Snart sitter man där på hemmet och säger att det var bättre förr.

Sportlov

Så här kommer mitt sportlov att se ut

Lördag
Städa inför mammas återkomst
Söndag
Städa inför mammas återkomst
Måndag
köra på körskolan
Tisdag
Stockholm och mamma kommer hem =)
Onsdag
Körning, klippning och Charlie fyller år
Torsdag
Körning
Fredag
INGENTING?
Lördag
Madrid
Söndag
Madrid
Måndag
Madrid
Tisdag
Skolan börjar igen

Mad

Just nu är jag verkligen arg på nordea, dumma de dumma de! Lurar mig att logga in med sista koden och när jag gör det så står det sidan kan inte visas.

Sportlov

Nu är det lov så jäkla skönt =) har dock as ont i huvudet så ska nog besöka kudden ett tag och slumra till lite.

Skogsmulle

Sitter i Indal nu är barnvakt, eller så äre de som är barnvakt åt mig? Borde plugga fysik men tv är så mycket roligare, är ju första provet så gör ju inte så mkt. Ska sova här inatt, skulle kunna gå och sova nu men måste se kustbevakarna först.

Snapsvisa

Min kväll har varit väldigt tråkig. Höjdpunkten var när Vicki ringde och behövde ha hjälp att få igång Simones internet, men jag tror inte att de lyckades få igång det med min hjälp, men de klarade det säkert själva. Ska snart ta och packa men först ska jag kolla på tv, onsdagar är verkligen tvkvällar. Nu ringer pappa bäst jag svarar så att han inte tror att jag hittar på en massa bus, för det vore ju inte bra.

Imorrn så har jag bara två lektioner med Biggan, så skulle ju inte sitta helt fel om hon var sjuk :P Kommer inte bli så många bloggar imorrn för då är jag inte hemma, måste plugga inför fysikprovet också =/ Jag vill också vara en nörd som börjar plugga flera dagar innan provet.

Snälla nörd kom fram

Jag önskar att det bodde en nörd inom mig som sa åt mig att ta tag i fysiken nu. Gör allt för att undvika att börja med den, har tillochmed tvättat en tvättmaskin för att slippa. Ska snart packa också, sen så är det ju roomservice klockan 20 så då kan man ju inte plugga och sen är det tv ända tills det är läggdags.

Supergris

Imorse så gick jag till skolan, kan säga att jag var blöt om fötterna när jag kom fram. Sen så var Roy borta så vi hade Rått-Ivar istället. Ikväll så ska jag väl plugga fysik kanske, väldigt roligt om jag får säga det själv, INTE. Finns ju roligare saker att göra när man är ensam hemma, typ måla om eller riva hela stället. Ska packa också innan jag går och lägger mig, gäller bara att komma ihåg att ta med mig idrottskläder tills på fredag.

Tjoohoo snart är det helg och det betyder sportlov, synd att fysikprovet skulle komma den här veckan, annars hade det varit en lugn och skön vecka, typ som förra fast ändå inte. Nu ska jag öppna fysikboken så att det ser ut som att jag gör nåt ifall någon skulle komma förbi.

Lärardag

Idag när jag var på stan så träffade jag Catrin Bertlin, hon var jättetrevlig i sitt hejande mot mig så jag glömde nästan bort att hejja men tillslut kom det fram hej hej. Sen när jag var ute och körde så fick jag stanna vid ett övergångsställe och släppa över Anna och alla barnen.

Sulor

Jag har så satans ont i min stortå, tror att det har med mina sulor att göra. De är nämligen knappt något kvar av de, måste ringa Håkan någon dag och få tid så att jag får göra nya =) man går mkt fortare med sulor också om ni inte visste det :P iaf jag, kanske för att jag inte blir lika sned då.

Mami

Fick sms av mamma att hon kommer hem om en vecka vid 17 tiden, synd att jag är i Stockholm då =/ men men vi kommer väl hem vid 23 eller något sådant.

Klippt

Jag har bokat klipptid så nu ska jag bli av med min pottfrilla, samma dag som Charlie fyller 12 år, herregud vad gammal han har blivit. Har även körlektion då, ska sitta på körskolan i 2 timmar efter körlektionen och plugga teori som bara den, blir du glad då? Det blir inte jag.

Racerförare

Imorse så började vi tidigt nämligen 8:25 med medicinsk grundkurs, vi gjorde inte så mycket dvs inget ansträngande. Sen så skulle vi ha drama men efter 25 min så fick vi reda på att Jennie inte var där, så då gick vi och snackade med Biggan så vi fick skippa matten. Så jag slutade 9:45 idag.

Hade körlektion kvart i 4, var ju kul och köra igen, hehe nästan 3 månader sen sist, men Ingela sa att jag hade blivit mkt bättre, så det skulle nog räcka med 5 lektioner till, sen skulle jag vara redo för alla prov, uscha. Jag sa att mitt mål var att ha körkort innan sommaren då skrattade hon bara och sa, ja Jessica om du verkligen vill ha körkort så har du det i in hand i slutet av mars början på april. Då tänkte jag nej jävlar det vill jag inte, jag kan ju inte köra bil =/ Tänker inte stressa med det iaf, utan mitt mål är fortfarande att ha det till sommaren.

Miss

Orkar inte skriva något nu, haha återkommer nog snart med en blogg för jag har väldigt mycket att skriva.

Biggan

Imorgon så hoppas vi på att Biggan är sjuk så att vi slutar 11:10 det vore inte helt fel om man säger så. Fast hon var ju på skolan idag fast hon höll på att kvävas av sin egen hosta, stanna hemma och krya på dig Biggan.

OCR träsket

Efter skolan idag så åkte jag och pappa och handlade på Citygross och vi skulle panta, och när vi kom fram till pantautomaten så står det en gubbe där och han gjorde verkligen allt as segt. ha hade typ 10 flaskor att panta och det tog 5 min om inte mer. Sen var det äntligen min tur och fort gick det sen handlade vi och åkte till farmor och farfar och åt för att sedan bege oss hemmåt för att betala räkningarna.

Så nu har jag betalat räkningarna, hoppas jag. Så inte kronofogden kommer och tar något av våra kära ägodelar, dock är det ingen risk eftersom vi är superrik och äger halva new york eller drömde jag igen nu?

Vad jag vill ha när jag fyller 18

Det här kommer låta som att jag är bortskämd och har allt jag vill ha, och ja det har jag väl nästan allt jag vill ha. Fick ju allt i julklapp utom laptop skin. Kommer inte på några andra prylar jag behöver utan det är mest småsaker och pengar för det kan man aldrig få för mycket av man har alltid för lite.

  • Pengar
  • Presentkort
  • Laptop skin 17" (I någon fin färg/mönster så att datorn blir lite roligare)
  • OSIS Dust It
  • Körkort (Gärna i flingpaketet)
  • Halsband (snygga inte dyra som man inte vågar använda)
  • Smått och gott som jag kan behöva

Gammalt

Jag fick just en känsla av att vi har alldeles för mycket saker framme här hemma. Som termometern eller vad det är som ingen kan läsa av, varför har vi den framme? och en massa kopparkärl eller vad det heter? Äre för att det är snyggt? Det tycker inte jag iaf, det känns bara gammalt jag tänker på farmors pensionärer som hon går till när jag ser de. Näe jag skulle behöva vinna en massa miljoner och skaffa mig en lägenhet som jag får inreda så som jag vill ha det, har en massa idéer.

Ahlgrens sura bilar

Jag som var så duktigt, men så råkade jag sätta mig vid datorn och nu kommer jag inte igång med städningen igen, dumma mig. Måste ta mig i kragen för annars får jag städa sen, uscha.

Igår köpte pappa ahlgrens bilar sursockrade. De var ganska goda men ganska sura också, så man får inte ta förmånga på samma gång.

Björn Gustafsson

Säger bara Björn Gustafsson, haha han var helt klart bäst igår i melodifestivalen. Han hade gått vidare för hans låt var bättre än alla andras. Har lyssnat på den flera gånger nu och den är lika rolig varje gång.

Blind

Sitter här i min ensamhet och har funderat på vart pappa är, men kom fram till att han nog är i nordic eftersom de har match idag. Ska nog ta och se om det finns någon frukost här hemma, tvivlar på det men man kan ju alltid hoppas. Idag tänker jag inte gå ut iaf, för mina ögon är typ uppsvällda och jag ser typ ingenting.

=((

Timjå vann precis och Luleå de spelar ikväll och jag kan lova att den matchen kommer jag inte att kolla på iaf. Hoppas Luleå vinner dock så tror jag inte det men men.

Sorry

Det känns förjävligt och ni vet vad det är om I guess? Näe mamma skulle ha varit hemma då hade vi nog löst det på något vis. Jag säger som Lisa: blää.

Motorcyklar är ett bättre vårtecken än en tussilago

Idag så bestämde jag och pappa att vi skulle gå på fotboll, men först så skulle jag på stan och se om jag hittade någonting. Det gjorde jag inte och det blåste så jävligt så vi sket i fotbollen. Vi åkte på city gross och handlade och sen så åkte vi till pappas jobb så han fick spola av lillfiestan så han slapp vara smutsig. Sen så åkte vi hem och på motorvägen så ser vi pappas gamla motorcykel, då blev jag så glad och tänkte å herregud nu är det vår. Vi såg även två mopeder, så nu äre bara  hoppas att det inte kommer någon mer snö och att våren verkligen är påväg.

Nu ska jag fixa frukost åt mig, lunch åt pappa och sen ska vi se på hockey I guess, och ikväll bär det av mot östanskär. Såg förresten Juno inatt och den är helt klart sevärd, bara så att ni vet.

Apa

En bild på en apa från mamsen, ni får leta efter den själv.

image93

Död dödare dödast

Till att börja med så vill jag säga grattis till Victor Nåvik som fyller 18 idag =)

Idag har varit en ganska lugn dag, dagen började med att Jennie var sen eftersom hon hade stannat ocgh hjälpt en kille som brutit foten alldeles utanför skolgården. Så där gjorde vi inte så mycket och sen var det fysik och där fick vi jobba själv idag så tiden gick as fort. Sen så vare lunch och efter den så var det dags att ha idrott som jag och Sofie skulle ha hand om :S

Det gick nog ganska bra tror jag dock tog luften slut inne i spinningsalen där jag var. Trodde allvarligt att jag inte skulle komma upp för trapporna här hemma. Tänkte gå in till mörtsjö och bo hos henne några timmar men tillslut kom jag upp.

Pottfrilla

Jag vill göra något drastiskt med mitt hår, typ färga det eller klippa det snyggt. För nu är det en utvuxen pottfrilla som jag har och det är inte fint vill jag lova. Avgudar Carro och Vickis hår ifall ni undrar =) Men säg nåt jag kan göra med min pottfrilla? Ska gå och boka en klipptid en vacker dag, men jag vet dock inte vart.

 

Pulkaåkning

Jävlar vad vi har åkt pulka idag, haha inte ett åk. Vi satt i värmestugan och spelade kort och åt 6 sorters kakor, hehe :P Vid halv ett sa LL att vi fick gå hem så då ringde vi taxi så att han fick skjutsa hem mig, Joss och Carro.

Gjort alldeles själv

Så här ser det ut i köket efter att fröken Sandström har varit där. Dock ser man inte hur mkt det är som står på spisen som också skulle behöva diskas.
image91                             Kanske bäst jag börjar städa lite nu innan pappa kommer hem från jobbet för annars bryter han väl ihop.

Roy Resare

Alla som tycker att Roy är väldigt dum som gjorde ett sånt svårt prov till oss, skriv en kommentar! Eller alla kanske älskar han?

miércoles

Efter skolan idag var jag och Joss på stan, jag köpte hårsnoddar och Joss en scarves och sen så gick vi till körskolan så att hon kunde boka om sina lektioner. När hon hade fått de och min hjärna kopplat så insåg jag att vi ska ut och köra samtidigt, hoppas det inte är på samma ställe bara.

När jag kom hem så kollade jag på biologin färglade den i fina färger, så det är bäst att roy har solglasögon på sig när han läser den för annars kommer han att bli bländad. Sen så började jag baka för jag och Joss kom på att vi ska ha med oss sju sortes kakor till friluftsdagen imorgon, så jag ska bara kolakaka, cookies och kanelkaka råkade det också bli och Joss ska göra negerbollar och kanske nå mer? och Olivia ska baka muffins.

Nu ska jag spela yatzy mot Joss.

Jobbigt

Ikväll är det jobbigt. Just nu så sitter jag och kollar på hockey men om 40 min så börjar Liverpool - Inter och om 55 min så börjar i huvudet på gynning, så det är körigt. För övrigt så har jag nyss gjort tacos och använt en tacokrydda som smakade helvete, så slängde skiten och brödet var torrt som fan så det blev ingen tacos till middag, tror att det får bli en bar istället.

Just ja har varit och spunnit (heter det så?) med Carro och Joss, ja det gick bra men jag tror jag glömde benen eller iaf högerbenet i nacksta. Fick ingen inspiritation av hon som hade passet heller för det var ingen bra musik.

LIVERPOOL

Ikväll är det Liverpool - Inter, hejja hejja Liverpool =) Ikväll ska herr Zatan inte få göra något mål för ikväll ska Liverpool vinna =)

Förvirrad

Just nu är jag förvirrad, har suttit och kollat lite i katalogerna som vi fick på nolia, och jag blir ju inte klokare direkt. Men jag såg att det är lika lång utbildning på läkare och civilingenjör. Det tyckte jag kändes länge för man är nästan 30 innan man är klar, iof så har man ju praktik men ändå. För jag har ju sagt att jag inte tänker bli läkare för man blir aldrig färdig. Jag kommer nog sluta i kassan på ica.

Om jag skulle välja idag vad jag ska jobba med framöver så skulle det bli sjuksköterska. Men helst så tror jag att jag vill ha något kontorsjobb, men jag vet inte vad jag skulle vilja göra men men, vem vet jag kanske slutar på metso som resten av släkten.

Grattis

Grattis Stefan på 40 års dagen =)

Ovanlig

Idag så var min förra lärare eller det är as längesen jag hade henne i tidningen. På den tiden vi hade henne så hade hon bara två barn men så träffade hon sin nya rika sambo, Patrik Bergdahl, haha varför jag vet att han heter det var för att det var en blandning mellan Patric och Jocke bergdah. Det var om att ovanliga namn blir allt vanligare, och ja man kan verkligen säga att hennes barn har ovanliga namn även om jag tycker Andrietta är lite sött men inte de andra, Waldermar, Izidor, Xander och sist och med fulast namn Quvintus. (vet inte ens hur man uttalar det.)

För övrigt så får man döpa sitt barn till Decibel nu =)

Tand

Jag börjar få en tand!!!

Måndag

Grattis Frida på namnsdagen
Nu är en av de tre riktiga skoldagarna den här veckan avklarad. Imorgon är det noliamässan som gäller, tänker väl gå dit och äta lunch och åka hem sen, haha det brukar vara över ganska fort. Skulle behöva göra lite biologi men jag orkar inte, sen att roy har så svåra frågor gör inte saken bättre. Äh ska kolla på design simon och thomas istället.

Hopp och förtvivlan

Jossans morsa är nog den värsta morsan i världen, fy fan. Skulle aldrig stå ut att han en så morsa, tur jag har min snälla och rara mamma. Fan att de skulle ljuga så jävla dåligt, nu vet ju Ulla att hon ljuger, illa illa tjejer. Men det löste sig ju för några iaf och det var ju bra, men när tänker Ulla säga någonting?

Kaka med posten

Jag har precis lagt en kaka på posten till Josefin. Ska bli spännande och se om den kommer fram eller om de tror att det är något konstigt så att de beslagtar den eller nåt. Vi får se på onsdag om den kommer fram eller inte

Ingen slödag idag inte

Idag så har jag varit hos Lillis och klippt och klistrat lite och halvpratat om min 18 års dag. Har hunnit med en promenad med Eskil och Carro också. När jag kom hem så hittade jag ägg som går ut imorrn så då betsämde jag mig för att baka en kaka till pappas jobb, kolakaka närmare bestämt.

Kebabpizza och brännvin

Liksom hur kommer man på ideén att skriva en låt om det? Det låter ungefär som om något jag skulle komma på när jag är supertrött, men jag skulle aldrig skicka in de till melodifestivalen, men jag kanske ska börja med det? Kan ju kanske bli rik på det =)

IQ fiskmås

Igår fick jag ett IQ test, haha jag klarade det inte, sen fick jag svaren och det var knappt jag klarade det då heller, men efter att ha gjort exakt som det stod så klarade jag det. Och det var på under 3 minuter så då måste det ju betyda att jag har över 50 i IQ. Säg till om ni vill ha det så får ni det.

Blod svett och tårar

Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför TV:n iaf med far min. Lär väl bli hockey halv 7 fast jag får ju inte se den men det tänker jag göra ändå och sen ska jag se på se upp för dårarna. Var tänkt att vi (inte pappa)skulle hitta på nåt typ vara hemma hos oss, men eftersom jag fick veta att joss inte kunde när jag läste hennes blogg så blev det ingen! Så då hade jag kört iväg pappa i onödan, men ack så glad han blev när han fick komma hem igen eftersom han hade Jobbat hela dagen.

För övrigt så är jag less på att vi ska vara här varenda gång, era föräldrar får väl offra sig någon gång? Bara för att mina föräldrar är världens snällaste och alltid ställer upp och flyttar på sig. Nu får det vara slut på det, mamma och pappa ni får bli lite mer som .... fast ändå inte då blir jag rädd och flyttar hemifrån.

Vaddå vet inte? Du har ju för fan gjort den.

fyrkantiga ögon

Jag har ont i huvudet, vet inte varför men så är det. Kanske är för att jag inte druckit tillräckligt. Nu ska jag peppa för hockey. Synd jag inte får kolla på Lule bara =( får väl sitta och onda över Timjå istället. Får se om pappa öppnar dörren snart så att han är hemma eller om han tänker vara borta länge till. Han skulle ut på jobbet för det var nåt där, så han skulle passa på att tvätta bilen också. Ren bil är en snygg bil, helst när den är svart =)

Haha

Jag är bäst, eller inte, men jag klarade det iaf, hehe. Det är mer än vad någon annan gör, och jag har inte pluggat något än, men är nog dags att göra det snart.


Rik rikare rikast

Eftersom jag hade så mycket pengar på hög som jag var tvungen att göra av med så köpte jag en lägehet för ynka 17 miljoner på avenyn. Om ni vill så kan ni kolla in den här http://w4.objektdata.se/mediapresentation/bildlista.aspx?template=bildlistaext&develop=&firmanr=15238&objGid=OBJ15238_869893465&dbSpace=15238&id=869893465&groupName=&mediaGid=&site=wp

Finmiddag

Idag så bjöd pappa på en riktig fin middag, han åt två korvar inne på ikea och jag åt en french hot dog utan korv, dvs ett bröd med dressing. Sen så gick vi in i en affär och pappa sa att han hade hittat en skjorta som var randig åt olika håll. Jaha tänkte jag och kollade mig runt men hittade ingen, så han pekar och det han pekar på är en rutigskjorta. Haha inte lätt när det är svårt.

Vitlökssås a´la Timjå

Jag har ingenting att säga idag förutom att jag är blöt om fötterna efter att ha diskat!
Nu ska jag byta strumpor sen ska vi åka till Timjå och äta och sen gå på birsta city med litet b och se om vi hittar några kläder tills nästa lördag.

Förlåt

Jag tar på mig det att Luleå tappade sin ledning mot Brynäs. Jag blev varnad att jag inte skulle kolla på matchen eftersom motståndar laget alltid gör mål när jag kollar. Men jag tog inte varningen på allvar för jag tänkte bara för att det har hänt engång behöver det inte hända igen. Förlåt det var inte meningen, nästa gång så ska jag ta varningen på allvar.

Men Timjå förlorade iallafall =)

Den som väntar på något gott väntar alltid förlänge

Känns som om det är alldeles för långt till hösten då vi ska göra om köket. Vill göra om det nu för det stinker och jag kan inte hitta vad det är som luktar, så det är väl lika bra att riva ut allt på engång eller hur?

Livet är ett mörker

Eller ja livet var ett mörker igår iallafall, för då hade vi nämligen strömavbrott i nästan 7 timmar. Vi åkte bort till farmor och farfar och skulle laga middag där, men jag glömde potatisen hemma så vi fick äta det som fanns hemma hos de =)

Sen for vi hem för de sa att strömmen hade kommit tillbaka till nästan alla hushåll klockan var då 18. Men när vi kom hem så var det fortfarande mörk så vi fick lysa oss upp genom trappen, pappa hade tagit med sig pannlampa så vi lyckades hitta in, sen var det bara att tända ljus och sätta sig ner i fotöljen och vänta på att strömmen skulle komma tillbaka, kom på att vi kunde lyssna på sportradion så det gjorde vi sen satt jag mig i köksfönstret och kollade när elgubbarna jobbade. Sen ringde jag Joss och surrade med henne 87 min, tur det är gratis säger jag bara :P Hon läste tjuvlyssnat högt för mig och aftonbladet också tror jag.

Det fulaste av allt var att Fille hade ström och hur långt kan det vara dit 100 - 150 m? och Emil hade ström och dit äre kanske 300 m. Så det var just där jag bor som det var strömlöst.

Vid halv tio kom strömmen tillbaka och då ringde Ulrica och sa att om man bor på landet så har man ström.

Panta(d)

Efter att jag shoppat upp alla pengar på skumpa och lyxbilar så slutade det hela med att  jag och pappa fick åka på city gross och panta för att få någon middag på bordet. Eller så var det så att vi var tvungen att panta innan de ramlar ut från balkongen, och jag menar den är ändå inglasad. Nu sitter jag och kollar på i huvudet på Gynning sen så ska jag gå och sova, och förhoppningsvis så kan jag sova inatt, det vore inte heltfel.

Mina spanskakunskaper är riktigt riktigt bra!

Hola qué tal? (uppochnedvänt frågetecken före)
Dondé esta? (uppochnedvänt frågetecken före)
Me llamo
Una cerveza por favor
Una barra caliente por favor


Nu ska jag ut och gå med Carro, bäst jag skyndar mig ska vara utanför dagis om 4 minuter

Lyxliv, badar i champange och sätter sprätt på miljonerna

Nog för att jag och Joss är känd i stan och har en massa pengar och lever lyxliv osv, så kan vi faktiskt träffa på några riktiga galningar ibland, som idag på stan, så vare en som höll på att gå rätt in i oss, han hade värsta mördarblicken och jag var beredd att slå han med datorn, så det hela slutade med att jag och joss fick gå åt var sitt håll och Joss höll på att kissa på sig, liksom vart är världen påväg asså? Sen så när vi stod vi kulturmagasninet och väntade på limosinen så kom det ännu en skum gubbe så Joss hon började dansa runt för hon ville inte ha ryggen mot honom.

För övrigt så gillar jag inte att körlektion går ut över skoltiden, för det får den inte göra enligt en lärare utan man måste söka ledigt.

ÖNSKELISTA

  • Pengar 
  • Pulver till håret* 
  • Viktorias hår





* Fråga Eva för mer info.

Det var bättre förr

Ifall någon på SJ skulle läsa detta, inte för att jag tror det men ändå. Er nya hemsida är krånlig och halvt obegriplig och funkar inte heller för den är överbelastat, så det var bättre förr.

Då får du gult för det är fult

Idag efter skolan så skulle jag på körskolan och boka tid, men när jag kom dit så hade de stängt tidigare idag, så när jag kom nästan vid busshållsplatsen så går bussen precis så jag bestämmer mig för att gå hem, hann faktiskt till konsum innan bussen körde om mig. Påvägen hem så ringde mamma mig, så vi surrade lite och sen kom jag äntligen hem och fixade middag till mig själv, eller jag kokade bara riset för lövbiffsåsen hade mamma redan gjort innan hon åkte.

Nu så ska jag kolla på design Simon och Thomas sen så ska jag kanske läsa igenom vad jag ska säga imorgon en gång så jag vet vad jag surrar om. Nu ska jag se om pappa kan göra milkshake.

Roy

Nu har jag biologi och jag orkar inte lyssna som vanligt när det är Roy för han surrar så mkt och det man lyssnar på kanske ett ord fastnar men då ska man ju ha riktigt tur.

Åt en jäkla god sallad eller vad man kan kalla det till lunch, var äpple och bananer i typ curry var riktigt gott  faktiskt. 

AA

Blev typ OTH hela dagen idag, kom nyss hem efter middag hos farmor, sitter och väntar på att de tre avsnitten av andra avenyn ska släppas på svt play. Blir en tidig kväll ikväll tror jag, känns som om jag behöver sova, blev ju inte så många timmar i natt.

Sitter och kollar på fotboll nu =) Real leder med 5-0 om jag inte ser helt snett, om fyra veckor så sitter jag där på läktarn och hoppas på målkalas då =)

OTH

Inatt så låg jag och Vicki och kollade på OTH season 5, var lite svårt att hänga med i början men man fattade mer allteftersom. Vi kom fram till att Haley och Nathans son Jamie är hur söt som helst. Vi såg en massa tabbar också som i fyran ni vet när han plockar upp soppan två gånger.

NU ska vi fortsätta att titta =)

Jag skämmes tammefan

Just nu skäms jag för att vara svensk, vilka jävlar har röstat på Christer Sjögren? han kan ju fan inte sjunga. Hur fan kan han gå vidare och inte E-type och The Poodles de var ju de enda som gick att lyssna på. Suzzi eller vad hon heter hon med Parkinsson fick en massa sympatiröster, näe fy fan ska nog konvetera till Norge eller nåt.

Björn Gustavsson var ju bra iaf, Vicki hälsar att hon är kär i Björn Gustavsson. (Tro inte att det är han som spelar dynamit Harry som pappa trodde, utan komikern)

Haha

Haha nee jag vet, men jag råkade inte vakna! men det var faktiskt behövligt kände jag! sover knappt på veckorna

Man börjar ju undra

Jag börjar tro att körkortsboken är gjord för idioter.

"Visste du att när en trafiksignal slår om från grönt till gult måste du vara beredd på att stanna för det slår snart om till rött"

Ta beslut är inte min grej

Jag har funderat på en sak om jag ska ta och boka körlektioner på fredag då vi är lediga och sen fixa naglarna som jag har lyckats förstöra, eller om jag ska skita i allt och bara ligga hemma och sova? Vore ju skönt att sova men måste ta tag i det här med körkortet är ju typ 6 veckor kvar till veckan eller nåt sånt, eller vänta det är bara 5 veckor, nu fick jag panik.

Medvetslös? ring mig

Jag har insett att man har lärt sig ganska mycket av medicinsk grundkurs, även om man inte tror det så ligger det i bakhuvudet och om man skulle behöva använda sina kunskaper så kan man nog plocka fram de. Men man får väl hoppas att man aldrig behöver använda något av det man har lärt sig. Appropå medicinsk grundkurs så måste jag göra de där jäkla uppgifterna men jag har boken på skolan, bra jobbat.!

Konstigt nog så tycker jag ju att den kursen är ganska rolig :S betyder det att jag borde satsa på ett arbete inom sjukvården? Men jag vill ju tjäna mycket pengar och det gör man inte som sjuksköterska eller undersköterska och läkare vill jag inte bli de har inge kontakt med patienterna och är typ stroppiga. Jag skulle nog ha gått omvårdnad ändå.

SALAMI

Någon som vill köpa salami av mig?

Stöd NVN2A och köp salami så vi kan åka på vår klassresa, så att vi kan se alla fina byggnader och lära oss en massa nya saker, eller så var det så att vi skulle åka till Alanya och resten kan ni räkna ut själva.

Duktig idiot

Idag har pappat fixat middagen helt själv, och nej han ringde inte och fråga om vi fick äta någonstans och han köpte inte färdig mat, utan han fixade lövbiff och pommes. Så att kunna fixa lövbiff och pommes ligger nog i släkten eftersom Pelle också kan fixa det. Kan ju även bero på att det är as enkelt att göra.

Baka en kaka

Tänkte baka en kaka ikväll, hehe men vet inte vad och jag vet inte vad jag ska göra med den sen jag bakat klart den. Pappa får väl ta med sig den på jobbet som vanligt.

Vänta

Något jag är riktigt bra på är att vänta, pappa sa till mig att träningen skulle sluta halv sju, men han är inte tillbaka än och vi skulle iväg och handla innan vi skulle åka hem. Aja men är jag förvånad? ja faktiskt det brukar vara mamma som är dålig på att hålla tider. Fast när det är pappa och fotboll då vet man ju att han aldrig hem när han säger att han ska komma hem.

Tågnörd?

Undra om SJ undrar vad jag håller på med? nu har jag fått hem mina 16 tågbiljetter i år tror jag. Haha, men är man infödd i en tågnördssläkt så är det kanske så det ska vara. Lär förhoppningsvis bli ännu fler biljetter innan detta år är slut.

Ny låt på hjärnan?

Allting som jag tar på blir till guld

TV

Ikväll så har jag bara kollat på tv, såg nå barnprogram förut där killar pratade öppet och de var typ 12 år kanske. Nu så kollar jag på gynning, asså vilken jäkla härlig människa, hoppas det kommer mer program med henne sen när hennes är slut.

Gone went gone

Idag så var dramaläraren borta igen, så jag och Joss gick på stan och det blev dyrt som vanligt, men jag fick ju kläder iaf så nu har jag kläder. Tror inte vi gjort så mycket på skolan idag på de andra lektionerna heller så det var väl en ganska lugn skoldag.

Nu är resan till Madrid bokad =)

Duktig flicka

Idag så har jag lagat mat till matlåder till pappa, sen så har  jag fixat avokadosoppa till mig själv och sedan diskat efter mig. Satt på en tvättmaskin med massa kläder så nu äre bara lite kvar i tvättunnan sedan så har strykit så nu finns det inget kvar att stryka förutom det som jag håller på och tvättar.

Allt detta har jag gjort för att jag är typ orolig för att pappa ska gå in i väggen, vilket han kommer att göra snart om det inte lugnar ner sig lite på jobbet.

Inte för att skryta

Men fy fan vilket gott potatismos jag gjorde nyss, synd att man inte får äta de utan att pappa ska ha det i matlåda. Nu ska jag boka tågbiljetter, de är jag en höjdare på.

Så sant som det är sagt

En farfar är någon som har silver i håret och guld i hjärtat.

Promenad

Jag och Carro har varit ute och gått med Ylva i typ 1 timme samtidigt som vi snackade en hel del. Det borde vi göra oftare =) Det var  as halt ute och jag trodde jag skulle ramla flera gånger. Vi gick typ runt hela skönsmon gata upp och gata ner, så har ni sett två st som varit ute och gått förbi så var det säkert vi.

Jag har förövrigt fått mejlet jag väntade på förut och han sa att jag var tvungen att ringa eller så skulle han ringa, så han får ringa så sparar jag pengar, haha.

Väntar

Ja jag sitter och väntar på ett mejl, inte ofta man gör det och jag verkar inte få något mejl heller. Får väl vänta tills imorrn och se om jag har fått nåt då, för annars måste jag ringa och det är hemskt. Fast den som väntar på något gott väntar ju alltid förlänge eller hur är det?

Om ett tag så kommer Carro och då ska hon gå ner och knäppa kort på farfar och tågen eller jag kankse har missuppfattat allt, haha hutr som helst så kommer hon ner sen.

Grattis Ulrica

Grattis Ulrica på födelsedagen =) och grattis Diza på namnsdagen

Utsövd?

Idag är jag pigg, japp ni läste rätt jag är inte trött. Jag har nämligen sovit i nästan 12 timmar inatt. Somnade vid 10 igår kväll och vaknade 10 imorse, och det bästa av allt är att min huvudvärk som jag haft i 4 dagar är borta =)

Nu så sitter jag och kolla på sjukhuset och laddar upp för hockeyn, är en timme kvar tills den börjar, och då ska vi hejja på LULEÅ <3

Tack för den

Idag när jag kom hem och tog upp posten så såg jag att jag och mamma hade fått från dagbladet, så jag öppnade min och vad står det där? Grattis på högtidsdagen, jaha tänkte jag. Öppnade mammas också för att se om hon hade fått samma, men det hade hon inte på hennes stod det grattis på 18 års dagen.

Så jaha om min mamma fyller 18 vad fyller jag då? minus 4?

Jessica och Josefin uttagna till Landslaget

Japp ni läste rätt, jag och Joss är uttagen till landslaget för vi är så jävla bra på badminton. Vi utklassade Sofie och Amanda med typ 200 - 97. Joss var överallt och tog alla bollar utom de jag offrade mig för och slängde mig på golvet så jag fick brännskador på knä. VI VAR BÄST INGEN PROTEST!

Vi är ett jäkla bra team ihop allafall och nu ska vi ladda inför OS i peking. 

Drama

Drama måste ju vara den lättaste kursen att gå? Hon sa idag att bara man var där så får man MVG. Idag så körde vi nån flytta stolar, haha vi var först över och de andra lyckades också bra. Sen så körde vi Karlsson-Persson, haha och NÅN bestämde att vi skulle lägga huvud mot fot, så det var bara att lägga mitt huvud mot Jontes fot, var väl tur att det var första lektionen. Vi körde även hela havet stormar fast tvärtom, haha det ni. Det var väl typ allt vi gjorde, haha nej vi körde skalan också, men det garvade man inte åt.

RSS 2.0