Fotboll

Idag på dagen så tänkte jag att det måste jag komma ihåg att skriva, men det har jag glömt bort. Imorgon 8:40 så ska man befinna sig i bergeforsen för att titta på fotboll, mitt norden var där och kollade idag också men då såg jag Lasses lag, de vann =)

Göteborg

Idag när vi skulle åka från city gross så fick jag hicka och jag hickade och hickade, trodde aldrig det skulle sluta. Men det slutade när jag körde om en grävare på smala skärgårdsvägen, det var läskigt. Annars har jag inte gjort så mycket idag, nu så kollar jag på IFK Göteborg, hoppas de vinner =)

ovårdad

Jag vet inte vad jag vill om jag vill upp till himlen en gång till eller om jag vill stanna på marken. Imorgon är det antingen bad eller birsta city som gäller beror på hur det går.

Voltad bil

Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och kört bil, ätit glass, lekt fotograf och kollat på tv. Lekt fotograf som sagt knäppte kort på bilen somm voltade här på alnö, men st ville inte ha min bild, har inte mobilkabeln med mig så ni får inte se bilden.

Var tur att jag och mamma stannade och pratade med Lotta i tranviken, annars kanske vi hade mött han som körde på fel sida, dock vet jag inte åt vilket håll han körde åt. Det var ingenting man kunde lista ut av hur bilen låg.

Bröllop

Idag så är det bröllop som gäller!

Stockholm

Nu är jag äntligen hemma efter en långtripp i Sverige och Tyskland. Var som sagt i Stockholm med Carro de senaste dagarna. Vi har gått en jävla massa och shoppat en hel del, så nu är jag fattig, eller inte, fick ju min första lön nu, den mindre av de, så nästa blir förhoppningsvis större =)

Imorse när vi skulle åka hem så satt vi på centralen och väntade på tåget, jag var bergsäker på att vi skulle åka loktåg, men när tåget kommer så ser jag att det är en x40 =) så då blev jag glad och min dag var helt perfekt, ända tills jag fick höra om en blåjävla bil.

Efter att jag deppat ihop totalt efter den där blåabilen så fick Håkan och någon mer hjälpa mig igenom den svåra tiden, så jag lyckades väl bli lite mindre upprörd över skiten. Efter att jag deppat ihop än en gång så lyckades jag ta mod till mig och följa med ut till stugan och där är jag kvar nu.

Allt är as tråkigt just nu finns ingenting att göra! Så deppar nog ihop snart igen.

Hotel Safety

Nu är jag vaken och håller på och packar om lite, så att jag slipper bära med mig smutsen. Carros tåg är försenat i typ 7 minuter så det betyder att vi kommer ungefär samtidigt till Stockholm =)  Nu ska jag packa ihop resten och sen gå och käka hotellfrukost, dock har den varit en besvikelse hittills, eller så är det jag som inte äter rätt saker.

E4 norr

Just nu så sitter jag i bilen på E4:an mellan Gränna och Linköping.

Idag så har vi som sagt varit i Tyskland och sen på vägen till hotellet i Linköping så stannade vi i Gränna och hälsade på Tångrings för de stod med husvagnen där. Har typ 6 mil kvar till Linköping nu och jag är ganska så jävla less på att åka bil vill jag bara tala om. Så imorgon överger jag bilen och tar tåget till Stockholm och Carro =)

Datorn får följa med mamma och pappa hem till Sundsvall så blir ingen blogg förns på fredag, för jag tror vi kommer hem då. Vill som sagt hem till min säng så jag kan få sova en hel natt i en skön säng, får se hur sängen är inatt när vi kommer fram till hotellet.

Min säng

Det finns inte ord för hur mycket jag saknar min säng. Sängarna i Kalmar var stenhård, fick riktigt ont i ryggen och det verkar som om sängen här i Malmö inte är speciellt mycket bättre. Lär väl vara ungefär samma i Linköping eftersom det är inom samma kedja. Hoppas att det är skönare sängar i Stockholm =) Är bara 4 dagar kvar tills jag får sova i min egna säng :P

Nu ska jag snart ta och knoppa men är nyfiken på vad jag får i lön, så vet inte hur jag ska göra :P Men åker som sagt vid sex halv sju imorgonbitti så lite sömn skulle ju inte skada.

Icke skåning

Jag är så glad att jag inte är skåning för jag fattar inte vad de säger.

Bänkskiva

Inatt var det tydligen ett jäkla väder md åska och blixtar men jag hörde inget för jag hade Håkan i öronen. Idag har vi varit och kollat på långe Jan och hälsat på Eva och Anders. Sen har jag kollat på film medan mamma och pappa var på ikea och kollade runt. Tror pappa kände behov av att se en bänkskiva.

Öland

Jahapp nu har jag varit en sväng på öland, ganska cool bro tycker jag :) Ska dit imorgon också, dock tycker jag att jag redan har sett allt men jag kanske inte har det. Är mer peppad på att åka till kosta outlet och köpa glas, men det ska vi göra på måndag.

Funderar allvarligt på att sova nu, blev inte många timmar sömn inatt så kan nog behövas. Kameran är heldöd så därför får ni inte se några, men de kanske kommer imorgon när batteriet är laddat.

Resan har börjat

God morgon!

Vi har nu påbörjat vår resa neröver. Vet inte riktigt vart vi är bara att vi har åkt förbi Stockholm. Det var köer förut så det gick typ 30 ett tag, men nu har vi hittat farten igen. Vi är påväg till Söderköping nu där vi ska köpa glass tror jsg, de är as fina så det kommer en bild sedan när vi köpt de, men vi har två timmar kvar dit.

Nu blir jag åksjuk om jag skriver mer, men det kommer mera senare.

Slut

Nu är jobbandet över, känns dock lite tråkigt att inte sitta och snacka en massa på rasterna. Man ser väl Jessica om ett år igen då. Till två fikat så hade vi en stor kakbuffé alla åt tills de typ höll på att dö, dock tror jag ingen rådde på Åke som åt flest som vanligt. Det var jättegott fika iallafall helst chokladbollarna och kladdmuffinsen =) Tror nästan att det var något skrattpulver eller något i kakorna eller så var det bara tröttheten som satte in.

Är hemma och packar nu ska snart åka ut till stugan och käka och packa med mig lite grejer därifrån och träffa Vicki en sväng innan jag åker in till stan igen för att träffa Joss.

Sista måltiden

Nu har jag klivit upp onödigt tidigt för sista gången, iallafall för att gå till jobbet den här veckan, ska ju upp imorgon också men inte till jobbet. Nu är det dags för lunch, den sista måltiden det lät lite väl dramatiskt men det är ju det. Sen har vi bara en lång fikarast kvar =) den kommer nog bli väldigt lång idag känner jag på mig ifall vi ska hinna äta av alla sorters kakor.  

Har lite stressigt idag efter jobbet har jag kommit fram till för jag ska ut till stugan och äta och sen hem för att packa, kankse dags att börja med det eftersom vi åker om mindre än 24 timmar. Och sen ska jag hinna byta om och träffa Joss och Anna vid typ 19.

Turkiet

Nu är det bara en dag kvar att jobba, så jäkla skönt, imorrn blir det kakbuffé =) NU ska jag snart gå och sova och sen kliva upp för sista gången den här sommaren för att jobba.

Lunch

Blev en långlunch idag också, oops det var inte meningen men det bara blev så. Just nu så gör jag inte ett piss eftersom de hade gjort allt när jag kom tillbaka, så nu blir det bara att vänta fram till två fikat.

Radio

Jag skulle behöva åka hem idag och hämta en sak och sen tvätta lite, men varför tänkte jag inte på det igår? Hur som helst så ser jag framemot imorgon för då slutar jag och sen ska vi ut och tydligen så åker vi tidigt på lördagmorgon och inte klockan 7 som pappa sa, jag tycker vi kan åka när jag kommer hem från krogen :P

Så slipper jag lägga mig och sova i någon timme för att sen vakna och vara på dåligt humör, bättre att slagga direkt i bilen =) sådärför skulle jag behöva packa någon gång, får tvätta och packa samtidigt imorgon hur det nu ska gå.

Kan berätta för er att jag har lyckats erövra den enda sköna stolen som finns här i förrådet och en dator, hehe vad sägs om det?  så nu vågar jag inte resa mig. Nu är det håkan på radion =) Vi har ju lyckas byta kanal nu det tog nästa bara 6 veckor.

Slutet är nära

Nu är det bara EN dag kvar att kliva upp, hurra för det. Är så trött nu så jag håller på och tuppar av men det ska nog gå bra, är bara 30 min kvar till fika. Men vet ni vad? Idag har vi faktiskt något att göra, ganska mycket  faktiskt, eller vi har gjort allt som ska vara gjort idag.

Duktig idiot

Idag har vi laminerat mera ;P hehe fast det blev inget knöligt resultat idag.Tror att vi håller på och sätter rekord i att jobba mindre än vad vi fikar ;P Nu är det bara två dagar kvar och jag har städat bilen invändigt idag. Hann precis klart innan regnet kom, men nu ska jag ta och göra en lista så att jag får en liten koll iallafall.

Baan

Baan gör som den vill idag den hänger sig när jag ska hålla på med den, så nu har jag gett upp.

Nu är det lunch typ det betyder att halva dan har gått och att det bara är 2,5 dag kvar av jobbigheten. Blir nog en långlunch som vanligt det finns ju ändå ingenting att göra så liksom varför sitta här och ha tråkigt när man kan sittta ute i fikarummet och snacka.

två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar som man ska orka kliva upp =) dock så är det två dagar för mycket, men jag ska klara det. Även om det var extra jobbigt imorse när alla andra sov, inte ens elvira kom upp som hon gjorde igår.

Måste handla lite grejer inför resan idag och farfars födelsedagspresent han kommer ju hem från Tyskland idag och han fyllde år för typ 12 dagar sen så kan ju vara dags att han får sin present innan det blir jul. Sen ska jag och Carro ut och gå och snacka lite skit, då kan man få höra skvaller och inte som igår när jag hade väntat över en halvtimme på att få höra något och sen när den äntligen säger det då är det inget skvaller =(

Garlic

Mums jag och Sofie var och käkade på kebaben på lunchen och satan vilken god vitlökssås de har =) skulle bara kunna äta den. Jag och Sofie kom fram till att kebab ser inte gott ut och att vi nog är de enda som inte har ätit kebab.

Nu är det bara en timme kvar tills vi slutar och då ska jag duscha för jag orkade det inte imorse och sen ska jag åka och lämna igen tapetekatalogen, Sofie tyckte tapeten vara fin =)  och posta en grej sen hade jag tänkt göra något mer men kommer inte ihåg det just nu.

Väntar på att Angelica ska ringa så att hon kan hämpa möhoppegrejerna så jag slipper ha de liggande i bilen, tar så mycket plats och fiestan är inte stor.

=)

Grattis Lisa till körkortet  =)


Nu är det snart lunch och sen är det bara resten kvar typ 4 timmar innan man får gå hem men jag ska ju iväg på en massa grejer innan jag får åka hem.

Snart

Ännu en morgon avklarad men imorse hade jag kunnat slagit ihjäl någon och allt är mammas fel! Är typ 4 gången det händer den här sommaren men det fattar hon inte. Kommer niog snart känna så igen när Martin kommer, så håll tummarna för att han inte lyfter på armarna idag.

Var ganska så mycket plock idag på morgonen men bara 7 som ska vara gjorda idag, men tänkte vänta med att börja plocka tills Andreas kommer så slipper jag göra så mycket själv, nämen de behöver lära sig hur man gör. Idag så blir det fika, hehe vår fikavecka inleds nu, sen blir det sallad på kebaben med Sofie =)

4 dagar kvar

Nu så är det bara fyra dagar kvar att jobba innan det äntligen är över =) Imorgon så börjar vi med vår fikabuffé hehe får se vad det blir imorgon, tror att det var jag som skulle baka tills imorgon. Efter jobbet så var jag en sväng på stan och fixade lite saker och sen så köpte jag med mig Subway hem till alla.

Nu så sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja så vi får se giffarna förlora. Sen ska jag ut till stugan igen tror jag för att göra mig redo för ännu en jobbadag.

Slödag

Kom hem vid fyra inatt men då var jag pigg igen så då kunde jag inte somna så låg och kollade på tv till halv sex men sen då somnade jag och ville inte vakna idag. Men tillslut gjorde jag det och då åkte vi och kollade på tapeter, men efter det har jag inte gjort mycket.

Imorgon börjar jag min sista jobbarvecka ska bli skönt att det snart är över, dock känns veckan väldigt lång. Är det lika lite att göra till veckan som det har varit i veckan så vill jag lova att jag går hem tidigare på fredag.

Mmh

Nu är det bevisat jag är så jävla lik min mamma så det finns inte, lika tråkig kanske?  Hungrig är jag men åker jag ut till stugan så hinner jag väl knappt ut innan jag ska åka in och hämta de, så åker dit sen eller så blir det Subban, var nog ganska längesen det blev en sån. 

Nä nu ska jag sova lite till, as trött fast jag har sovit 12 timmar inatt. 

=)

Idag så kom jag och Jessica på att man kunde laminera annat än bara vanliga papper så hon tänkte göra en roliggubbe dock så råkade papperet bli lite knövligt så resultatet blev såhär:

 

Nu så är jag hemma och fixar lite med alla 46329 minneskort, ska åka ut till stugan sen ikväll för imorgon ska jag vara fyllechaffis.

Ny järnvägsstation

Man kan säga att det blev ändrade resplaner för mig nu :P Nästa lördag åker vi ju till Tyskland men på hemvägen  så överger jag de andra i Linköping och tar tåget till Carro i Stockholm =) Kommer bli kung, hehe snacka om impuls, tog inte långtid innan allt var bokat och klart =)

Har gjort allt som ska vara gjort fram till klockan 12 så har inte så mycket att stå i nu direkt. Trött som ett as är jag också, men snart är det helg och då får man sova =)

=(

Jag glömde berätta imorse eller ja förut idag. Iallafall så höll Örjan på att städa med T-röd och de luktade hehe sniffade man lite extra så blev det lite snurrigt i huvve. Nu så luktar det något annat typ lacknafta eller nåt och jag är trött. Men är bara 2 timmar och 10 minuter kvar, det betyder att det är 25 min kvar till fika.

långtråkigt

Jag kan inte svara på kommentarer härifrån för det är spärrat, men jag kan skriva haha. Nu är det bara 56,5 timmar kvar att jobba innan jag får sommarlov. Skulle kunna köra allihop nu så jag fick vara ledig sen, kan sitta här tills på lördagkväll det gör mig ingenting för vi har ändå inget att göra utan jag har ockuperat en dator och de andra får sitta på borden och inte göra någonting, haha.

40 min kvar till fika, får se om det blir ett lika långt som igår. Gruvar mig för att cykla hem sen.

Flyg

Sitter och kollar på resor utomlands nu men det finns inga billiga, inte för jag vet om jag skulle åka ändå men kolla kan man :P Skulle boka tågbiljetter förut men eftersom jag cyklade så hade jag plånboken hemma så kunde inte uppge mitt kontokortsnummer.

Banan

Nu har jag försökt kolla upp det där med att tona rutorna men de sidor som det verkar stå något vettigt på kan man inte kolla på eftersom metso har spärrat de. Pappa kom hit med några bananer så jag överlevde min hunger, så nu har jag två bananer kvar tills imorgon då jag också hade tänkt cykla om inte benen eller arsle säger emot.

Nu är det bara en timme kvar till lunch och förhoppningsvis så kommer det lite plock efter =) men det lär ju inte vara mycket att hänga i julgran, måste gå bort till Sofie och fråga hur det gick för henne igår.

Alnöbron

Igårkväll så somnade jag två timmar  på soffan och sen var jag lite trevlig och gick sedan och la mig och sov till 5 imorse då klockan ringde, då tog jag cykeln och cyklade till jobbet, gick fortare än vad jag trodde men alnöbron var lika hemsk som jag förväntat mig.

Dock så kom jag inte upp på 2:an så jag fick cykla på 1:an helatiden och bara växla mellan de bakreväxlarna, får se om det funkar när jag ska hem eller om jag blir lika tokig då. Man vill ju ha 3:an i när man kör nerför grönvikenbackarna för satan vad det går då :P Nu så har jag gjort allt som ska vara gjort innan lunch så nu är det chill som gäller. Bara en halvtimme kvar till fika så den tiden kommer nog att  gå fort.

Långlunch

Idag blev det en väldigt långlunch om man säger så =) typ en timme längre än vad den är och när jag kom tillbaka så fanns det ändå ingenting att göra så det blev en lång tvårast också. Nu så väntar jag bara på att få gå hem. Alla andra städar men jag tittar typ bara på, haha ombytta roller kallas det.

Ikväll blir det en väldigt lugnkväll ska sova tidigt eftersom jag ska cykla till jobbet imorgon, över alnöbron =/ hjälp.

Dagens insats

Imorse så klev jag upp klockan 5 och cyklade ut till jobbet. Var härfem över 6 så skulle räcka om jag cyklar hemifrån halv 7.  Cyklade dock på mammas cykel och jag tycker att det bör tilläggas att jag är typ sisådär 6,5 cm längre än henne eller något. Så jag fick stå upp i nedförsbackarna för att vila benen.

Förhoppningsvis lyckas kanske pappa och Emil att lirka fram min cykel idag om jag har tur. Nu är det snart fika och då ska jag äta mitt äpple.

Måndag

Jag kan meddela att nu så har vi ett golv i köket så det går framåt :P Kommer bli as fint när det är klart hoppas jag på. Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgonbitti önska mig lycka till det kan jag behöva, haha. Kom tre nya sommarjobbare idag, en är helt hjärndöd typ i klass med rikardrättrådig, uscha.

En är vettig men jag vet inte vad han heter men tror han bor och pluggar något i Umeå, jag tjänar 30 spänn mer än han i timmen iallafall, haha. Jag är den enda tjejen och jag tjänar mest, undrar varför det är så? liksom tjänar mer än sjävla VD:ns son =)

Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Den låten är bra, men den spelas inte så så ofta som ramlar, den spelas typ hela tiden, idag när jag gick till korsta så gick den typ hela tiden i mina hörlurar. Ibland undrar jag om det skulle vara skönt att ha minnesförlust, man skulle aldrig behöva grubbla över saker. Kanske åker och kollar på Håkan när han spelar på yran den 2:a =)

Men nu ska jag sluta vara snäll, och den här gången så ska det fungera också, ska bara få pengarna först.!

Grattis

Idag så är det tydligen Jessicadagen så grattis alla Jessicor på namnsdagen =) Nu ska jag snart kolla på fotboll, tror stenhårt på en förlust idag men vi får se hur det går. Är så trött så jag skulle kunna somna här och nu men jag måste försöka hålla mig vaken så att jag får sova sen.

Ska ta och lyssna lite på Håkan nu kanske.

Ramlar

Kallt ute idag? Ser så ut iallafall. Nu ska jag jag ta och kliva upp och gå ut och gå tror jag, ska åka 14:15 bussen från stan till Alnö och göra ett byte med Lisa, hon får sin väska och jag får en matchtröja. Ikväll så hoppas jag på en prommis med Carro var så längesen så jag tycker att det är dags. Vill höra lite skvaller om vad som hände i helgen.

Håkan Hellström <3

Nu är gatufesten över för i år. Fattar ni hur bra Håkan var idag? Hade lätt åkt upp till Piteå den 25 om det inte var för att det är bröllop dagen efter. Sen spelar han i malmö dagen innan jag kommer dit, typiskt liksom och bara någon dag innan jag ska till Linköping så ska han spela där.

Har precis städat och så här så ska snart ta och gå hem och fundera vart alla pengar har tagit vägen, men 200 vet jag att Vicki lånade men de får jag förhoppningsvis kanske tillbaka. Tänk vad snabbt det går från att vara nere till att bli superglad, fast det går nog ännufortare åt andra hållet.

Nä nu är det hemgång och sängen som gäller.

ett två tre fyra

Det räcker med ett ord idag KATASTROF!

SDUP004

Om det inte vore för att Sofie och Robert ska åka med mig hem så skulle jag ha åkt hem nu för det är så dött, så får tacka de för de 101.70 jag tjänar på att inte gå hem. Kanske tar en sväng bort till Sofie och hälsar på istället. Vet inte hur planerna ser ut inför kvällen den som lever får se helt enkelt.

Ska kanske ta och ringa Lisa, Grattis till Lisa som klarade teorin idag =)

död

Just nu är det går och fiskar på radion och min mobil håller på att dö.

Den som letar den finner

Så himla varmt så att jag håller på att dö. Nu har jag tackat ja till att jobba den där extra dagen =) det är ponnyridning och sen får man träffa sina idoler från timrå ik, haha som om jag har några idoler där!

Bara en timme kvar nu tills man får gå hem, får se om jag får hitta på något då eller om jag kan åka raka vägen hem och äntligen få tvätta håret, vilket jag inte hann med imorse eftersom min klocka inte ringde, men det var inte bara min som inte ringde så det så.

Undra om det fortfarande är lika varmt ute eller om det blir dåligt nu när det snart nalkas hemgång och GATUFESTEN. Märks det att jag är as pepp eller?

Sommar och sol och jag är instängd i ett förråd

Grattis Lisa =)

Som sagt vart var jag just ja gatufesten ikväll, det är kvällen som man sett framemot länge nu. Veckan eller kanske borde säga helgen som Sundsvall lever. Hoppas det blir roligt, men det blir det säkert brukar bli det med de som jag umgås med :P

När jag var in till Sofie så satt hon och pluggade teori dvs att sommarjobbar man på metso så har man inte så mycket att göra. Fick även erbjudande om att jobba den 30 augusti på metsos familjedag och jag tror att jag ska göra det för det är 1,5 gånger pengarna man tjänar :P Och pengar är som sagt aldrig fel =)

Förövrigt så har paternosterverken krånglat som satan idag så vi har inte haft fullt möjlighet att jobba. De är två snubbar här nu och lagar den och läser över min axel. Men det var nog för att det var strömavbrott här inatt. Nu är det så jävla varmt så jag står snart inte ut längre. Bara 45 min kvar till fika och efter det brukar det vara lugnt, om det nu kan bli lugnare än så här?

Gatufesten

Var in till sofie en sväng nyss och satan vad varmt det var inne hos henne, minst 30 grader tror jag. Allt är gjort som ska göras idag, så går mest runt och väntar på att få gå hem nu :P Ikväll är det gatufesten =) jag är aspeppad =)

Tröja mig hit och tröja mig dit

idag har jag slipat mitt finger :P haha jag hade en sticka och bästa sättet att få ut en sån är tydligen att slipa. Nu ska jag göra en till order som nyss kom så att vi har något att göra =) Har nyss pratat med Carro hon har nu lämnat sin och Agnes tröja så nu är det bara min kvar :P

Nu är det snart fika =) satan vad jag har druckit saft de senaste veckorna hehe.

miljoner

Nu har vi gjort allt som typ ska vara klart nästa vecka så nu får vi väl bara gå runt och vänta på att tiden ska gå. Efter jobbet ska jag på birsta en sväng medan mamma jobbar över och sen så ska jag på banken de tyckte de var dags att prata och sprida ut mina miljoner eller nåt sånt.

Sen ska jag försöka höra när det blir imorgon och sen försöka pussla ihop min morgon dag =) Lisa fyller ju 18 imorgon också =)

sinned o´connor

Ännu en arbetsdag är igång. Har lunch nu vilket betyder att det är fyra timmar kvar innan jag får gå hem =) ikväll så är det släktkalas för pappa och farfar. Helst vill jag hem och sova eller något liknande även om det blev bättre nu efter lunch när man fick lite socker i sig.

Gatufesten närmare sig med stormsteg, är nu bara två dagar kvar. Näe nu ska jag ta och gå och jobba lite kanske om jag orkar. Annars gör jag väl som vanligt bara är här. Jag lyssar på musik idag via mobilen och satan vad fortare tiden går då =)
RSS 2.0