Sista juli

Nu så sitter jag här igen, och jag måste säga att kvällen idag gick väldigt fort, men det var nog för att jag jobbade med Tessan. Det är roligare när det är någon rolig person man jobbar med än om det är en tråkig som inte gör någonting eller något dylikt. Nu ska jag ta och gå och lägga mig och kolla på en film och sen sova för imorgon börjar jag 07:00 och jobbar till 21:15. Sen på söndag så har jag kortdag, då jobbar jag bara 08:00-20:00, om man nu kan kalla det för en kortdag.

Jag kom ihåg att lämna in min tidsrapport också, duktigt av mig så nu kanske jag får lön i augusti =)

Kaka

Nu sitter jag här igen och ska jobba till 20:00 på söndagkväll, sen är jag ledig i 3 dagar =) det kommer att kännas som en evighet för mig, dock en väldigt skön ledighet. Har rast till halv tre och sen hade jag tänkt ta och baka en kaka så att det finns till kvällskaffet, jag vet dock inte riktigt vad jag ska baka än men det löser sig.

När jag åkte upp idag så mötte jag 3 polisbilar och 1 polismotorcykel, ska kanske tillägga att jag mötte alla mellan kyrkan och solgården, så när jag kom fram så undrade jag om nåt hade hänt, men ingen visste något. Just nu så längtar jag något så fruktansvärt till Göteborg, men det är bara 1½ månad kvar nu tills vi åker.

Fästing

Ikväll så har jag bränt upp en fästing, den small som satan när jag tände eld på honom. Nu så sitter jag och kollar på film, allt flyter när den är slut så ska jag gå och sova eftersom jag är den enda som ska upp och jobba imorgon.

Ingen latsida här inte

Det känns som om jag har varit ledig mycket längre än en dag. Kan vara för att jag var uppe tidigt imorse och har hunnit göra väldigt mycket. Jag har bestämt vad jag ska handla till mitt rum nu, vet dock inte om jag ska vänta med att köpa några saker till nästa år eller hur jag ska göra, men det är ett senare problem.

Nu ska jag plocka ihop lite saker här hemma som jag ska ha med mig ut till stugan.

Dåligt med sömn

Igår när jag skulle gå och lägga mig så var jag inge trött alls, och det höll i sig till 5 tiden inatt, vilket var en timme och 20 minuter innan jag skulle kliva upp igen =/ Men nu är jag uppe och jag ska snart bege mig ner till jobbet för att jobba till 16:00 innan jag får åka hem och vara ledig i en dag.

Sista natten

Nu sitter jag här och käkar frysta jordgubbar och dricker pepsi max. Jag har nyss pratat 17 minuter och 22 sekunder med min mor i telefonen för att sedan ringa och störa min farmor i 7 minuter och 29 sekunder. Jag måste säga att det var väldigt trevliga minuter, iallafall för mig.

Nu ska jag ta och packa ihop mina grejor och gå och sova och fundera på om jag vill ut imorgon eller inte. Det vore kul med en utgång men samtidigt vore det skönt att bara inte göra någonting också, typ mysa i stugan och se hur mitt rum ser ut. Jag har fått några mms av pappa, så att jag är uppdaterad med vad som händer.




Jag tror att det kommer att bli så bra när det blir klart =) Jag måste ha världens bästa pappa och farbror, och faster också för imorgon skulle hon måla sängen igen =) De är så duktiga så att jag ska köpa med mig en lyxshake åt de imorrn när jag far hem (om jag kommer ihåg det)

Bajs luktar olika

Nu ska jag skriva något som jag aldrig trodde jag skulle skriva: Det är konstigt hur bajs kan lukta olika, jag har kommit på det nu. Hur kommer det sig? Okej nu ska jag inte sitta och tänka för mycket på det här då blir det bara äckligt alltiohopa.

 Nu har jag bara 1 timme kvar till hemgång och då blir det att packa ihop lite snabbt och sen sova för imorgon så tar jag bilen ner och sen så brassar jag hem allt vad jag kan när jag slutar. Sen så får vi se vad som händer på kvällen? De ville ha med mig på en utgång, men jag vet inte om jag pallrar det..

Nu ska jag gå och kolla på allsång på skansen men gamlingarna.

Studentkatalog?

Jag satt här och tänkte, och kom plötsligt på när jag såg den här bilden, har vi fått studentkatalogen? Jag menar det har ju hänt förut att jag har blivit utan, så man vet ju aldrig.

Tisdag?

Är det tisdag idag? Jag är alldeles dagvild
.
En ny dag och dags att pallra sig ner till jobbet igen. Nu är det iallafall bara 1 natt kvar här sen får jag träffa min kära mor och far igen =) Jag kan ju säga att jag inte skulle vilja flytta hemifrån iallafall, för man gör ingenting, jag kommer hit slår på en film och går och lägger mig och sover. Jag glömmer bort och äta, sen jag kom upp i lördagskväll har jag ätit 10 frysta jordgubbar och 3 potatisbullar. Jag glömmer tillochmed bort att äta när det är fika på jobbet, precis som om jag inte känner att jag är hungrig längre. Men imorgon då blir det antingen macaroni cheese eller något ännu smarrigare.

Dags att göra sig iordning för en promenad ner till jobbet i regnet.

Grått och mulet

Jag känner på mig att jag kommer att trötta ut mamma med alla sms som jag skickar. Ni kanske inte riktigt förstår hur tråkigt jag har det här. Jag som tycker om min mamma väldigt mycket, skickar typ 100 sms om dagen till henne och ringer när jag går hem från jobbet, bara för att jag ska få prata med någon.

Men jag får ju träffa henne på onsdag igen, är ju bara jävligt synd att jag ska jobba helgen också, för då sover jag också här uppe, men på söndagkväll 20:00 då jävlar ska jag hem snabbt som fan för sen är jag ledig i hela 3 dagar, och jag ska absolut inte ta på mig något mer om de ringer och frågar. Jag har faktiskt bara 19 dagar kvar att jobba, fördelade på 28 dagar, så jag har ganska mycket ledighet framför mig =)
 
J
ag måste ta och boka en klipptid också, för min lugg börjar bli så lång så att jag inte ser någonting.

Ändrade planer

Glöm det jag sa förut om att jag får åka hem imorgon, det får jag inte alls. Jag ska nämligen jobba kvällen, och först kändes det bra att byta för då slipper jag åka fram och tillbaka, men sen kom jag på att jag skulle ju bra gärna vilja träffa mamma och pappa också, men men. Jag kan ju umgås med de hela torsdagen =) och jag hörde igår att pappa hade gjort dörrhålet in till mitt nya rum, så det kanske är tur att jag inte kommer hem imorgon.

En sak är då säker, jag saknar att prata med mina nära och kära

Måndag?

Nu är man vaken igen och ska bege sig till en ny arbetsdag, jobbar till 21:15 ikväll, men sen är det bara en 7-16 kvar innan jag får åka hem och träffa några människor, fast bara i några timmar eftersom jag jobbar 7-16 på onsdag också, men torsdag då jävlar är jag ledig =) innan jag ska jobba helgen. Men efter nästa helg då är jag ledig i 3 dagar.

Nu ska jag göra mig iordning för att traska ner, jag känner mig så duktig igår så gick jag dit och hem två gånger, och det var faktiskt skönt så därför tänkte jag gå idag också. Men imorgon blir det bilen så jag kan brassa hem fort som fan.

Söndag

Nu ligger jag och halvsover samtidigt som jag kollar på en film, vet dock inte vad filmen heter men den fanns på hårddisken. Det är skönt med två timmars rast nu vill jag lova =) Men jag tycker ändå att tiden har gått ganska så fort. Jag tycker att jag är lite duktig också för imorse så gick jag till jobbet, och det är inte långt men det var ganska jobbigt strax efter halv sju imorse.


Nu längtar jag tills jag slutar för då ska jag hem och äta jordgubbar =) Om jag orkar äta de då, för jag brukar aldrig orka äta när jag inte är hemma, för det är inge kul att äta själv. Nu blir det att slå igen ögonen.

Dopdag

Nu sitter jag här igen och har ett I-landsproblem utan dess like. Ska jag ha ett svart linne eller ett vitt linne med lilablommor på dopet? Det vita känns mer som dop, men det har jag typ jämt. Jag har 1½ timme till på mig att vela, så jag hinner nog komma fram till något.

Ikväll så åker jag upp till Indal igen och sen så lär jag bli där tills på tisdag eller onsdag. För om jag sover däruppe så får jag sova i 40 minuter längre och det kan vara mycket värt klockan 6 på morgonen.

När vi gjorde om i Vickis rum så städade jag lådorna och då hittade jag den här och fick genast en massa minnen. Jag måste säga att vi var ganska duktiga på att rita för att vara så små som vi var, för det är ganska likt så som det såg ut då.

Lampa

Wallander kuriren var riktigt bra måste jag säga, så den rekomenderar jag.

Självklart så satte jag upp den svarta lampan när jag höll på att städa. En sak är då säker, jag behöver blommor i fönstren, så mamma har fått i uppdrag att leta reda på ljusrosa plastorkidéer. För jag tror inte att vanliga blommor överlever i mitt fönster, för det första så glömmer jag att vattna de och för det andra så tål de nog inte att fönstet står öppet på vintern.




Den rosa lampan tyckte jag dock passade ganska bra på kistan, så den blir kanske kvar där och jag får hitta någon annan lampa till stugan. Dock ser det inte så bra ut på bilden insåg jag nyss.



En sak som ska ut till stugan och rummet där är ljuslyktan som jag fick av Ulrica i studentpresent. Bandet runt är ljusrosa, fast det inte ser ut som så på bilden.



Nu så har det börjat regna ute igen, tur man har nära till toaletten inatt, så man inte behöver spinga flera mil för att gå på toa. Nej nu ska jag ta och sova, jag ska på dop senare idag.

Fredag

Idag har jag varit ledig, och jag tycker att jag har hunnit med mycket, jag har: Varit hos Angeizka, kollat på hockey, ätit på kebaben i Timjå, varit på gårdsbutiken i Timjå, varit på birsta, städat mitt rum, lagt undan alla studentpresenter och ätit nybakade bullar. Nu tänkte jag sätta mig ner och kolla på två filmer.

Jag fick mitt lönebesked idag, och det var faktiskt väldigt positivt måste jag säga =)

Torsdag

Nu är jag ledig i två dagar =) och de dagarna hade jag tänkt tillbringa på bästa sätt, jag vet dock inte hur, men det löser sig. Jag överlevde gårdagen iallafall men det var nog nätt och jämt skulle jag vilja påstå. Idag så höll jag också på att få psykbryt och bara skrika jävla kärring, men då sa en mycket klok kvinna att jag inte skulle bry mig, så då gick jag upp.

Hade det inte varit för hur less jag var igår så hade jag säkert inte känt så som jag kände idag när hon sa det. Men det tog jävligt och jag ville bara gå och grina.

Och uppe fick vi en spark i arsle eller nåt för vi satte igång och baka med alla ingredienser som gick ut inom en snar framtid, jag tror vi hann med: blåbärsmuffins, toscakaka, kanelkaka, morotskaka, sen så var det dags för mig att gå hem.

När jag slutade så plockade jag upp mamma i stan och vi åkte hem och åt och sen så åkte vi en sväng på ikea. På ikea köpte jag en lampa som jag ska ha i fönstret hemma.

Duktig kicka

Fy fan vad duktig jag känner mig nu =)  jag har du gjort allt som jag ska göra inför kvällen nästan helt för mig själv, det var inte mycket hjälp man fick, så därför unnar jag mig några minuter framför datorn medan tvättmaskinen blir klar så att jag kan hänga den sen. Jag är nog för snäll jag borde ha rytit i gör något istället för att bara sitta där och glo, men nej det gör jag inte, jag gör allt själv istället.

Skogstokig

Varför är jag så dum så att jag redan har tagit reda på allt i tvättstugan? Annars hade jag ju kunnat fly dit ett tag ikväll eller nåt, fast då får jag nog bara mer att göra, för han gör ju ingenting, jag skalade potatis och bredde mackor medan han satt och kollade på tv. Telefonen ringde och han kunde inte ens resa på sig och svara, behöver jag säga att fröken Sandström är irriterad?

Kvällen

Det känns som om det här kommer att bli en väldigt lång kväll, eller så går den fort för att man får göra så mycket så man inte hinner reagera på vad klockan är. Jag känner mig duktig iallafall för allt jag har hunnit med efter det att Ulrica gick på semester. Jag har många planer inför mitt rum i stugan, gäller bara att komma ihåg planerna, dock så kom jag på en skitbra idé igår, jag köper en ny lampa hem och tar ut den hemma, så får jag två nya lampor fast jag bara köpt en.


Nu ska jag gå ut i solen och ta en promenad.

Första jobbdagen på länge

Det spöregnar ute, det verkligen slår i backen, tur att man jobbar. Dock så glömde jag min matlåda hemma idag så jag kanske måste ge mig ut i regnet och gå på tempo, men jag tror inte jag orkar det om jag ska vara ärlig. Igår så målade jag Vickis rum en gång och sen fick pappa måla igen innan de la in nytt golv, och idag skulle de fixa sängen och sånt tror jag, blir spännande att se hur det ser ut när jag kommer ut till stugan.

Klicka f�r att st�nga bilden



Nu vill jag att de ska fixa iordning mitt rum också så jag får pynta upp det lite. Just nu ser det ut som om jag bor i ett förråd, och nu är det faktiskt inte jag som har stökat ner....

En förstörd måndag

Jag brukar alltid ha svårt att sova efter att klockan har slagit 04:30, men jag kan säga att idag var det ganska så jävla kört att tvinga sig själv att sova när man har en mamma som låter värre än en ja jag vet inte vad. Jag tror att hon lär ha blåmärken när hon vaknar så hårt som jag sparkar, men inte fan reagerar hon för det.

Nej det här var inte vad jag ville med min sista lediga dag, jag hade ju lika jävla kunnat jobba för då skulle jag kliva upp om en kvart. Nä fy fan för det här, jag skulle ha sovit inne i stan istället.

Promenad

Idag så har jag varit ute i Rotvik och hälsat på Ulrica, hon hade bakat bullar, så vi fick nybakta bullar när vi kom dit vilket inte var helt fel. Nu ikväll så har varit ute på en skön promenad med Lisa =) Det var väldigt skönt att gå men det var ännu roligare att träffa Lisa igen.

Imorgon så har jag planer på att riva sängen i lillrummet, så att de kan lägga in ett nytt golv där. Sen kanske jag får lite besök här också =) Herregud nu har jag bara 1 ledig dag kvar innan jag ska sätta igång och jobba 3 dagar igen. Inatt så har jag en gäst inne i mitt rum också, nämligen mamma. Jag hoppas att hon inte snarkar för mycket för då jävlar...

17 Juli

Idag fyller Pelle år, Grattis till han =)

Själv har jag grymt ont i huvudet så jag har tryckt i mig 1 liter vatten och hoppas nu på att det ska gå över. Om två timmar slutar jag och då är jag ledig i hela 3 dagar eftersom jag tackade nej till att jobba i helgen.

Torsdag?

Idag har det varit skitkonstigt väder. När jag klev upp i stugan så var det strålande sol och varmt men när jag kom till Kovland då öppnade sig himmlen men när jag kom fram till Indal så sken solen igen. Sen här så har solen lyst och rätt vad det är så har det kommit mörka moln och man har hört åskan, men jag tror inte att det har regnat något?

När jag satt uppe för mig själv förut så kom jag på att jag inte har fattat att vi inte ska börja skolan igen i höst, det är första gången som inte jag, Emil och Joss ska börja ett nytt läsår tillsammans. Det kändes konstigt och nästan tomt, men det är tur det finns sms och msn =)




Jag tror att jag har bestämt mig för att tacka nej till Linköpings universitet, för jag vet inte ens om jag vill gå det och om jag ens kommer ha någon användning för det senare, för det är inget som intresserar mig, och då lär jag nog inte tycka att det är kul heller. Men som sagt jag har svårt att bestämma mig, så tips och råd eller helst gör så här, mottages gärna.

Fint väder

Nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag åka upp till Indal för jag börjar jobba om typ en timme. Sen så blir jag kvar där uppe tills imorgon, jag börjar nästan tycka synd om Jesper som typ aldrig får sova i sin egna säng. När jag slutar imorgon så är jag ledig ända tills på tisdag klockan 07:00.

Det ser ut att bli jävligt fint väder idag =)

Vi är nog släkt ändå

Min onda sida håller på och tar ihjäl mig, men jag tror jag har lyckats komma fram till att det är en sträckning, ont som fan gör det och nu ska jag försöka gå och sova. Hur det går med det får vi väl se. Förut så kom det värsta mörka molnen och vi såg hur det regnade i Söråker, men här sken solen =) Fast inne i vi hade det spöregnat för där var det blött på gatorna.


PÅ den här bilden tycker jag att jag är läskigt lik mamma =O

Skabbig

Inatt har jag sovit hur dåligt som helst, har svettats som ett as, men får nog skylla mig själv för pappa frågade om han skulle sätta i myggfönstret igårkväll men jag sa nej. Hur som helst när klockan ringde klockan sex så var det bara att pallra sig upp och sätta sig i bilen och köra upp till Indal.  Det var dock ett problem, det var så jävla dimmigt så jag såg ingenting, det var faktiskt riktigt läskigt att köra vill jag lova och trött var jag.

Men nu så skiner solen och det är riktigt varmt ute, härligt, synd att man sitter här inne, man kan ju undra varför jag inte går ut nu när jag har rast? Tiden fram tills nu har gått väldigt snabbt, jag vet inte varför men plötsligt så var klockan kvart i elva och potatisen skulle på spisen. Jag har även hunnit med att koka blåbärskräm för första gången i mitt liv, den såg faktiskt riktigt god ut.


Ungefär såhär ren känner jag mig idag, och håret ja det är nog sådär struligt bara det att det är ljusare.

Badrum

Pappa har hållt på och skissa på hur en eventuell ny planlösning skulle kunna se ut i lillstugan. Och igår efter att jag hade frågat hur stort badrummet skulle bli så gick han helt enkelt ut på gräsmattan och byggde upp badrummet, vad tror ni?


Blir det bra?

Time to sleep

Idag så var Kalix förbi här innan de åkte vidare, och Axel var väldigt busig idag så vi busade lite innan alla mina krafter tog slut. Jag kan förbövelen inte komma på vad det var Axel sjöng på för låt när vi var i Thailand,men nu sjöng han: Jag måste ringa Carina,  jag gissar på att han hade hört den på TV.

Alldeles nyss fick jag ett mail på facebook från Monica från Spanien, hon var här för typ 10 år sen och vi åkte skridskor och skidor i åre och hon fick även lära sig att säga ÖL. Så jag var tvungen att fråga om hon fortfarande kom ihåg vad det hette, får se vad jag får för svar. En sak är då säker, jag måste träna på min spanska.

Nu ska jag iallafall sova för jag ska upp klockan sex och åka till jobbet.
 

En måndagkväll i en husbil

Igårkväll så åkte vi till Tranviken och hälsade på Kalixborna =)



Ledig

Idag är jag ledig och det är hur skönt som helst =) Har inte gjort många knop egentligen och det har varit hur skönt som helst. I stugan är det fullt ös medvetslös, nästan hela släkten är här plus Holmens från Kiruna. Vi sitter just nu och tittar på pappa och Pelles bilder från indalsbanan, och det är ganska ointressant skulle jag vilja säga.


Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag, är ledig även imorgon, sen är det bara 3 dagars arbete och sen är det ledighet igen.

Snart börjar helgen?

Nu är det snart ledighet som gäller för mig, bara 8½ timme kvar att jobba, eller nåt sånt. Ska gå ner i källaren och lägga mig och kolla på film tror jag. Får se om jag hinner se mer än 10 min av filmen idag innan jag somnar. Jag håller på och bakar kladdkaka också, Emmelie skulle ta ut den, hoppas hon kommer ihåg det också, för kladdkaka är gott.

Undra om jag ska äta macaroni & cheese när jag kommer hem ikväll? =) Har en förpackning kvar, det gäller att spara på den länge, så man har något att se framemot.

Gott

Min fina middag =)

Den var så jävla god så jag ville inte att den skulle ta slut, men det gjorde den =(



Efterrätt





Frukost


Kabelhelvete

Helvete jag har glömt kabeln hemma i stan =O så nu står mitt hopp till att jag får låna Charlie eller Jespers kabel. För den är verkligen ful, tror typ alla har fått känna på degkorven nu och alla tycker att den är ful.

DEG PÅ KORV

Nu sitter jag ännu en gång här på jobbet. Ska snart gå ut i bilen och hämta lite grejor som kan vara bra att ha ikväll. När jag slutar ska jag åka upp till ljusstakevägen och kanske baka cookies. Jag fick nämligen cookiesdeg på korv (ni vet sån här som gröt brukar ligga i) idag från Cathrine, tack så mycket =) ska baka ut de ikväll innan jag går hem.

Jag är hur trött som helst och skulle mer än gärna gå och sova några timmar.

TACK

Ett stort tack till Sanna som har fixat designen på bloggen =)

Nu ska jag ta och sova så jag orkar med att jobba 4 dagar. Nästa vecka kommer jag vara ledig mer än jag jobbar. Det kommer kännas annorlunda med det ska bli skönt, eller så blir jag kanske bara rastlös? Jag har inhandlat makaroner och ketchup <3 så mina måltider i helgen är räddade.

Imorgon åker jag upp till Indal och kommer hem på söndagkväll

En liten present från mamma =)



Nu vet jag vad jag heter =)

Ledig

Imorgon är jag ledig och då har jag några saker inplanerade, men sen får man se hur mycket av det som blir gjort.

*Tvätta kläder
*Tvätta håret
*Ta en långpromenad
*Sova

Nu ska jag bege mig mot sängen iallafall, för så här länge har jag inte varit uppe på länge, med undantag för i onsdags.

GÖTEBORG

16 september åker vi ner till Göteborg och ska se Håkan på Liseberg den 18 =)  Nu är det bara den stora frågan kvar, hotell eller hoppas på att Olivia får en lägenhet så att vi kan bo hos henne? Vem vet man kanske passar på att gå på fotboll den 20 september också, så man får gå på gamla Ullevi.

Vem vet, världen är öppen och jag har förhoppningsvis fått en fin julilön i augusti =)

ETT GOTT SKRATT

Idag har det varit en helt sjuktrolig dag på jobbet, jag tror att alla var hur trötta som helst. Jag skrattade så jag fick kramp och tårarna bara sprutade. Jag måste säga att efter mina 3 veckor på solgården så har jag ändrat min uppfattning totalt.

Från början så var jag rädd för gamla människor och undrade hur jag skulle klara av att jobba i 10 veckor. Men nu efter 3 veckor så tycker jag att det är skitkul, och tycker att det är tråkigt att snart halva tiden har gått. Men det kan ju bero på de man jobbar med också, snacka om störtsköna människor, och det är nog tur att man inte lever längre för att man skrattar, för då skulle jag aldrig dö.

Nu ska jag och Victor se om vi hittar nå vettigt.

SÖNDAG

Igår så måste jag ha somnat tidigt för när jag vaknade imorse så hade jag ett missat samtal 21:12, och det hörde jag aldrig så då måste jag ha sovit. Men ack så skönt det var, och eftersom jag hade ockuperat Jespers säng så kunde jag sova ända till 06:42 innan jag klev upp och stack till jobbet som började 07:00. Men tro inte att jag är pigg för det, känns som om jag skulle kunna sova ett tag till.

Jag måste komma ihåg att ta med mig en penna från stugan imorgon, eftersom jag troligtvis får min delegering då. Lät som om jag skulle ha fått den i fredags om jag inte var ledig då. Får se, kanske slutar med att jag inte får någon eftersom jag inte kan något om mediciner. Ifall någon undrar så är jag fortfarande lite öm i kinden och har ont i tänderna, men det går nog över snart.

Nu är snart hela helgen gjord, dock är det lite synd att man jobbar måndag och tisdag också, för en dags ledighet efter helgen hade inte varit helt fel, men jag ska inte klaga, jag har faktiskt valt det själv, nästan.



NU Tempo och se om det finns något ätbart åt mig, eller så får det bli sallad ikväll.

AJ

Det var en fin käftsmäll jag åkte på förut måste jag säga, var nästan så jag ville börja grina efter mamma =(

Lördag

Då sitter jag här vid datorn igen, men nu har jag faktiskt inte rast, utan jag har bara smygit undan en sväng. Ser inte ut som om jag kommer få någon rast heller, men det spelar inte mig någon roll för jag ska ändå inte göra något vettigt på den rasten.

Ikväll så jobbar jag till 20:00, men jag tycker att tiden har gått fort fram tills nu, men det kanske är för att jag har fått tänka till. Hur man bäst använder fil som går ut idag, det slutade iallafall med att det blev fil till frukost och sen så gjorde jag en kanelkaka. Ingenting ska gå till spillo.

Jag vet fortfarande inte om jag får jobba nästa helg eller inte, det lär jag kanske få veta på måndag om jag har tur.

VARMT

Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förns 8, men tänkte ändå dra mig mot sängen snart. Dock så funderar jag på när jag tänker komma hem nästa gång. Får ta och fråga Ulrica om jag får sova hos de tills på tisdag, eller det kanske är Jesper jag ska fråga eftersom det ä hans säng jag snor. Eller så åker jag hem på söndag och får träffa pappa någon timme på måndag innan jag börjar jobba igen. Att ta beslut är inte min starka sida som ni kanske vet.

JORDGUBBAR

Här sitter jag och äter jordgubbar till lunch, mycket gott måste jag säga. När jag går in och börjar jobba igen är det bara 2 timmar och 35 minuter kvar tills jag slutar för dagen, då ska jag åka och hämta Diza och sen ska vi bege oss hem till bastun. Fast inatt var det riktigt skönt hemma måste jag säga, mamma hade gjort allt för att jag inte skulle dö av vämre när jag kom hem inatt. Sömn skulle jag också behöva känner jag, men 3 koppar kaffe (VICKI LÄSTE DU DET 3?) så är man nästan som en människa igen.

Nu ska jag gå ner och byta om och sen leta reda på sköterskan.

Tårkanalen fungerar iallafall

Som det ser ut nu så verkar allt klappat och klart, och det känns bra då vet jag hur mina planer ser ut den närmsta tiden. Sen så går jag runt och hoppas att jag ska få jobba lite mer också =) Bara hoppas att jag får det, men som sagt man vet aldrig, men hoppet är det sista som överger en.

6½ timme kvar tills jag slutar, tror jag, orkar inte riktigt räkna efter, fast egentligen så spelar inte det någon större roll. Ska bara ner på gatufesten sen, och fint folk kommer sent, alltså borde jag redan ha varit där. Nä nu är det lite för varmt här uppe, ska nog gå ner i källaren och sätta mig och uggla ett tag innan jag ska gå in och jobba igen.

Mina ögon rinner!

Tåg

Nu har jag skjutsat pappa och Pelle till tåget, så nu ska de ut och nörda några dagar. Nu ska jag ta och äta frukost, och sen ska jag duscha och sen ska jag fort som fan härifrån för annars kommer jag bli lika svettig efter 23 sekunder igen. Börjar jobba 11:00 idag, och ikväll blir det en sväng in på gatufesten för att se vad stan går för, dock börjar jag jobba 07:00 imorrn, men det är smällar man får ta.

NU frukost!
RSS 2.0