Lördag

Inne i en jobbarperiod igen, så dagarna består av att sova och sen jobba på nätterna. Känns lite tungt att gå och lägga sig när solen skiner för fullt ute. Inatt så var vi effektiv iallafall och svarade på frågorna som man skulle göra innan lymfom utbildningen, så nu är det gjort. 

Tisdag?

Sovit som en kratta nu på dagen. vaknat minst 1 gång i timmen, konstigt jag brukar inte vara sån. Så nu sitter jag här med världens huvudvärk och väntar på att tårtfan skall stela lite så att jag kan lägga på översta lagret, sen tänkte jag ta mig en promenad ner till stan, för vi ska nämligen käka på O´learys idag, dvs äta mammas födelsedagsmiddag en dag i förväg. Sen blir det återigen att natt på jobbet, bara 6 kvar nu innan en 5 dagars ledighet.

Schema

Sov alldeles förlänge idag, jag och Eva skulle och träna, men det hann vi inte eftersom jag sov så länge. Kanske var bra att jag sov länge eftersom jag ikväll går på 8 veckor natt, så nu väntar 8 nätter på 9 dagar, men när jag kliver av nästa tisdag så är jag ledig tills på söndagen. 
 
 
 

Svenska cupen

Igår var jag och pappa ner till Hudik och tittade på svenska cupen, HuFF - IFK Göteborg. Solen sken dock så blåste det en hel del. Vi stod i Göteborgsklacken och det var en hel del folk där. Jag och pappa var dock kanske de tråkigaste av alla, eller lugnaste det beror på hur man ser det. IFK vann med 10-0 iallafall, vi visste innan att det inte skulle bli någon spännande match, men jag måste säga att jag är imopnerad över att Göteborg körde med sina ordinarie spelare och inte plockat med sig en massa ungdomar. 
 
 

Vårkänslor

Tecken på att det börjar bli vår.
  • Kuben konstgräs är skottad
  • Fåglarna börjar kvittra
  • Cyklande barn
  • Solen
 
RSS 2.0