Längesen juh

image5

Laaaaaaamaaaaaa

image2image3image4

Lite bilder från mamma, på lamor, haha

Vilodag

Japp idag är det sönda och det är ju en vilodag, eller var förr i allafall. Jag har iaf en slödag idag, ligger i soffan i stugan och väntar på att VM finalen ska börja. Heja Brasilien =) haha Skulle ju behöva plugga matte, men det är söndag och man ska inte plugga på söndagar, så därför lämnade jag boken hemma nu när vi åkte ut till stugan.

Imorrn så ska jag på körskolan igen, undra hur fan jag ska kunna köra imorrn, kan ju knappt gå idag, haha men men det löser sig. Pappa ville ju att jag skulle köra igår men njä.


UPD

Om man säger så här, jag är lite sur nu för att Tyskland leder över Brasilien. Och det som smärtar mest är att det var Birgit Prinz som gjorde målet. Fast hon är nog en Birger egentligen tror jag. Uscha vad jag hatar henne, vet egentligen inte varför men så är det. Och Marta, vilken dålig straff du la, hade det varit i allsvenskan så hade du satt den.

Det är 15 min kvar och på de minuterna så hinner ni göra 1 mål (hoppas jag) och förhoppningsvis kanske 2 =)

Lördag

Imorse så var man uppe med tuppen. Hade så jäkla ont i ryggen så jag kunde inte ligga ner längre och då var klockan bara 8. Men klev upp och åkte till Essvik och kollade på grabbsen när de spelade.

Först så mötte de Iggesund, de förlorade med 5-3 och det var absolut inte rättvist, men domaren var ju lite körd så.
Sen så mötte de Essvik och Essvik vann med 5-1 eller någonting sånt. Då åkte vi ut till stugan och pappa började göra vinter där typ.

Under tiden så mötte de giffarna och förlorade, kommer inte ihåg med hur mycket. Men i kvarten när allvaret började så mötte de selånger och vann med 7-0 eller 7-1 eller något sånt. Men semifinalen förlorade de mot Essvik.

Jag låg i soffan i stugan och kollade på tv jag, sen åkte jag och pappa på ikea och kollade på lite saker. Sen så åkte vi hem och jag började rita på lite nya grejor här hemma, men det vågar jag nog inte säga för då tuppar väl alla av, haha.

Comeback

Jadu nu var det ett tag sen man skrev här. Idag så har vi haft hälsodag, jag hade massage på morgonen vilket var väldigt skönt, speciellt för ryggen min som inte mår så bra sen förra fredagen.. Sen så åkte vi på hälsomässan, fanns ju inte så mycket att se där precis. Så vi åkte hem typ 2 timmar innan man skulle. 

Jag och pappa sa att vi skulle ha en kväll framför tv:n och glo på någon film resten av kvällen. Men så blev det inte. Vi åkte till Frida och försökte hjälpa henne att gå igång bilen. Men den var ganska död om man säger så.

Ingenting funkade, så då kom Fridas pappa med tut tut bilen först försökte vi springa igång den men det funkade inte jobbigt var det och ryggen min dog (så nu får jag nog sitta likadant tills jag går och lägger mig för jag tänker inte utsätta mig för smärta bara för att det är kul), så då försökte de bogsera igång bilen med tut tut och jag och Frida höll tummarna för att den skulle gå igång och tillslut så hörde vi hur den starta och Frida blev överlycklig och sprang ner för vägen till bilen. Så nu har hon sålt bilen =)

? Imorgon så är det hälsocupen, så klockan 9:20 så ska man vara i Essvik och heja på grabbsen. Hoppas de vinner bara :P haha. Orkar inte se matchen mot giffarna iaf, för de filmar bara helatiden och då blir jag så sur. Tyckte ju att LA kunde döma den matchen eftersom han hade fått förfrågan om att döma, men han åkte till stockholm.

Efter det så ska jag nog ut till stugan och hjälpa till att göra vinter där tror jag. Eller så åker jag hem och sover igen. beror liksom på.

 Mamma är i Chile, fick sms av henne igår att det gick lamor utanför fabriken eller någonting sånt :P Hon lovade att hon skulle knäppa kort i allafall =) så bäst för henne att hon kommer ihåg det.

RSS 2.0