Någon har lärt känna mig på 8 veckor



Onsdag

Varit ledig idag, var ut en sväng på birsta med Pernilla och där lyckades jag köpa en en ny laddare till datorn som inte kostade en förmögenhet. Så nu har jag en fungerade dator igen, dock så är den hemma hos mamma och pappa, men ska hämta den imorgon. Har hunnit med en promenad till och från stan också, samt handlat lite. Nu väntar torsdag och fredagkväll på jobbet och ett långpass på lördag innan jag får en ledig dag igen. Har förresten för första gången i mitt liv köpt GIF-biljetter idag. På söndag så ska vi förhoppningsvis heja fram de till en vinst och därmed en plats i allsvenskan nästa år. 

Små lappar som kan göra en hel dag!



Lappen gjorde min dag idag, men egentligen är det inte roligare än en tomlåda efter en kladdkaka som jag var förbi med på jobbet i söndags.

Fotbollskväll med pappsen

Sirius - Giffarna och Helsingborg - IFK Göteborg


Klagomuren

Natten mot lördag så gick brandlarmet här hemma mitt inatten, jag flög upp och var livrädd. Packade ihop lite grejor och gick hem till mamma och pappa och sov. Idag så så la laddaren till datorn av, som jag skrev förut. Råkade hitta en död fågel på balkongen, så nu vågar jag inte gå ut dit. Det sista jag stör mig på är att jag inte fattar hur man skall göra för att ställa om klockan på ugnen.

Dagens I-landsproblem

Min laddare till datorn har lagt av, spm pricket över i så har datorn en batteritid på 10 minuter. Googlade lite snabbt på vad en laddare kostar och de verkar ligga på ca 900 kronor, det kan ju inte vara sant! Så är der någon som sitter på en överbliven samsungladdare så hojta till. Känner ingen som har en Samsungdator tror jag?

Just ja startade den andra datorn, tänkte jag får använda den, men den står bara och tuggar uppdateringar hela tiden..

New York!

Sådär ja då var New York bokat, iallafall flygresan. Vi åker 13/4 ioch kommer hem 24/4. Ibland så går det fort när man väl har bestämt sig. Nu är vi dock ute och letar efter hotell, men det verkar inte gå lika bra med det. Men vi ger inte upp, är ju ett tag kvar att lyckas hitta något. Jag personligen hoppas ju på att NY Rangers går till slutspel, för slutspelet börjar när vi är i New York.

New York

Jag är ju sugen på att åka till New York till våren, nu har sas släppt jättebilliga resor, men det känns lite förtidigt att boka redan nu,men 5200 med flyg från Sundsvall kan man väl inte klaga på.Idag hade jag inte tänkt göra många knop innan det är dags att bege sig ner till bion och se någon film med Elin innan jag drar vidare för en natt på jobbet. 

Hej hej hallå bloggen!

Börja känna att livet och psyket börjar gå lite uppåt nu, vet inte om det är ledigheten som gjort det eller att jag verkligen insett att jag har mått dåligt? Har under en längre tid funderar på det här med att jobba i Norge, men det har liksom alltid lagts på is, men nu så  har jag kommit in i de banorna igen, men samtidigt så känner jag, hur fan ska jag klara av norskan om jag åker dit? Det lär hamna på is många gånger till innan jag kommer dit, om jag ens kommer dit. Men funderar på om det finns några bra norska serier att se på, så man får höra språket lite?

Taggar för Göteborgsderby!



Hur vet man att en sjuksköterska är ledig? Jo hon har målade naglar



Lyx

Har haft rena rama lyxveckan den här veckan, inte varje dag man äter 2 rätter två dagar i rad.Idag skall jag bjuda på middag igen vilket betyder att det blir 2 rätter idag också, så blir tre dagar i rad. Men jag var tvungen att åka och panta innan jag kunde handla, så jag hade något att handla för.

Måndag

Jobbat lördag och söndag, vilket jag egentligen inte skulle, men jag har ju fortfarande inte lärt mig att säga nej. Men det gick bra, det var en bra helg. Idag är jag ledig eller ledig och ledig jag börjar jobba 21:00 ikväll, har 3 nätter framför mig, alla 3 med Emilia vilket känns bra. Sen ledig torsdag och fredag innan det är dags för jobbarhelg igen, 4 helgen i rad. Sov länge idag, tvingade mig upp tog en promenad, sen så dog jag på soffan, har dock inte kunnat sova något mer, men men. 

Den som letar finner

Letade efter något förut så var i lådorna och rotade, hittade inte det jag letade men hittade 256 kinesiska pengar, alltid bra att ha. Nu så sitter jag och äter tomat med sour cream onion krydda, känns som jag är typ 10 år igen, fast då var det gurka som gällde. 

Minimuffins

Ploppmuffin, snickersmuffin, lionmuffin, mintmuffin, hallonmuffin

Langos

Ska bjuda på langos imorgon, så var tvungen att testa ikväll. Jag har dock inte listat ut hur man skall göra för att inte få den så hög. Den steg efter friteringen.



Bullbak



En reklam jag faktiskt tycker om.

 
RSS 2.0