Rädd

Ikväll har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra. Men iallafall efter att jag hade varit där och skulle sätta mig i bilen igen så var den typ helt död, eller jävligt skum iallafall, först ville den inte vara med alls, men sen när den ville sammarbeta igen så visade den fel datum och klockslag, närmare bestämt 080111 och tiden var 13:36, helt skumt var det och jag blev nästan lite rädd med tanke på vart jag var.

Jag kan meddela att citygross stänger 21:00 från och med igår.

Fröken pratar i gåtor är i farten igen

Pappa kom hem förut och sa att han hade tänkt (tror jag?) eller så hade han disskuterat med mamma. Hur som helst så tyckte jag att det han sa lät bra.

Sj SJ gamle vän

Jag var in på sj:s hemsida för jag skulle kolla tågbiljetter. Men jag måste säga att de har konstiga veckor och en väldigt annorlunda kalender, för vad jag vet fyllde inte jag år på en lördag, och det är väl tisdag idag och inte torsdag?

Tisdag

Idag har jag varit ganska duktig, gick till skolan och hämtade mitt svenska papper sen kom Carro och hämtade mig och vi åkte och träna, haha snacka om att man har dålig kondis, men med lite musik i öronen blir det nog lite längre nästa gång.

Nu sitter jag och väntar på att datagubben ska komma med min cpdator, skulle helst av allt gå och duscha men jag får nog vänta tills han varit här. Sen ska jag läsa lite historia, skulle behöva sammanfatta alla sidor, men jag orkar bara inte, så är det någon snällsjäl som vill skicka de så mottages de gärna.

Imorrn ska jag till Håkan så han får kolla på sulorna, för jag känner att när jag går nu så går jag inte så som jag har gjort förut samt att jag får ont i nacken. Får se om han kan rädda paret jag har eller om han måste göra nya.

Tisdagmorgon

Nu är det dags för mental träning. Sen när jag kommer hem så blir det en prommenad ner till stan vid halv elva - elva snåret. Ser ut att vara ganska okej väder idag så det kan nog bli skönt =)

Dyrt

Min promenad till stan blev en dyr historia, när jag kom hem så hade jag med mig ett par skor, en ny mascara och en bodylotion. Aja nu ska jag sova och förhoppningsvis så mår jag kanske bättre imorgon, annars vill jag inte vakna förns om 4 veckor.

Blää

Jag har sån jävla lust att dö just nu!!

SATANS JÄVLAR

Dumma SJ, nu har de höjt biljettpriset med 200 kronor =O så nu vet jag inte om vi har råd att åka eller inte =/

Nörd.se

Jag har insett att jag har ganska mycket att göra en tid framöver.

Måndag: läsa lite historia
Tisdag: läsa igenom religionspapperet samt läsa igenom svenska nationella häftet
Onsdag: Plugga historia + svenska nationella i 5 timmar!
Torsdag: Historiaprov och börja med biotekniken
Fredag: Nacktjosan och plugga bioteknik
Lördag: Fira Bobbo och plugga bioteknik
Söndag Plugga bioteknik

Måndag: biotekniksprov samt börja och göra klart mentaltränings grejen som ska vara inne på tisdagen
Tisdag: Lämna in mentalträningsgrejset, börja på idrottsuppgiften
Onsdag: Här ska firas att det är påsklov.

v 17
Måndag: Göra lite på idrottsgrejset, ska på sjukhuset
Tisdag: Börja plugga inför historiaprovet
Onsdag, Göra lite på idrottsgrejset
Torsdag Plugga inför historiaprov
Fredag: Historiaprov och idrottsgrejset ska in.

Sen kommer det en ny vecka och då har jag biologiprov!!
Sen är det bara 1 månad kvar i skolan tills vi får  de där 2 veckorna ledigt innan studenten och då blir det GÖTEBORG

FOTBOLL

Jag såg att jag hade fått mail från Maria när jag kom hem, korpsäsongen närmar sig och metso har anmält ett lag, vilket betyder att jag ska spela fotboll =) Det kanske låter jätteskumt men jag har faktiskt längtat efter det här, och nu äntligen är det bara en drygt månad bort, kul som satan ska det bli iallafall =)

Det känns som att jag och Carro precis har fått ett mål med vår träning som vi ska börja med imorgon.

Söndag

Här med lovar jag att köpa en sån här husvagn till pappa, är han snäll kan han nog få två. Idag har jag inte gjort mycket, varit och fixat present till robin och köpt sushi till lunch. Nu funderar jag på om jag ska ta och göra lite nytta eller om jag ska ta och lägga mig på soffan och sova ett tag.

Kan säga att jag är ledsen och besviken just nu. Det som brukar vara så viktigt för mormor att man ska uppmärksamma alla dagar, men när jag tar studenten då jävlar åker de bort. Det gör ju inte direkt så att jag känner mig mer värd än vad jag tycker i vanliga fall. Mest irriterad är jag på hennes svar när jag frågade, "men vi visste inte att det var då när vi bokade före jul". För i helvete ni kunde väl ha frågat? Jag har vetat om det sen den 12 juni förra året, för övrigt så är studenten alltid samma vecka alla år, så den förklaringen är riktigt usel.

Helt slut

Helt slut är jag. Högskoleprovet tog knäcken på mig, och inte gick det bra heller. En skit dag skulle man kunna säga, jag sitter nu och försöker se fotboll, men mina ögonlock är förtunga för det.

Kladdkaka med nutella

Tavlorna som Robin och Frida har på Oskar är så fina så det går inte att beskriva. Han ser verkligen ut som en liten fotomodell =) Vi var bort och hämtade lite burkar samt att Robin och Frida fick vara försökskaniner för en ny kaka som mamma hade gjort. Den var riktigt god om jag får säga vad jag tycker.

Nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon ska jag upp tidigt, tidigare än när jag går i skolan. Det känns väldigt tungt på en lördag måste jag erkänna.

hmm

Det är förjävligt att man inte kan sova tills klockan ringer =O

Kirurgi?

Blåtand?

Om en halvtimme så får jag äntligen gå och skära lite i grishjärta och annat. Det kanske låter konstigt men jag ser faktiskt fram emot att göra det. Jag blir nog klassad som psykisktstörd nu eller något men det står jag för, måste försöka komma ihåg att knäppa kort :P Tror kanske att det finns bluetooth på den här datorn, måste kolla upp det.

Sen har vi hål och då ska vi försöka få rätsida på rapporten som Peders lärarkandidat har suttit och rättat en hel kväll.

Grishjärta

NU ska jag snart åka på skolan och skära i grishjärta!! Men först måste jag kliva upp ur sängen och ta mig till skolan och ha en redovisning om religion.

TACK

Måste bara säga att Joss gör världens godaste negerbollar! Tack för presenterna, ska bli skönt att få en massage, sånt som är så skönt men som man inte kommer iväg att göra själv.

Birsta

Nu står kolakakan i ugnen.

Jag har hunnit med att vara en sväng ut på birsta och handlat lite, en eventuell studentklänning (50 spänn, billigt och bra), ett par as snygga skor (likadana som Vicki, hon gav faktiskt sin tillåtelse) och lite nya underkläder. Nu måste jag ta och leta reda på min svarta kofta som jag har lagt någonstans.

Tack Banken

Idag har någon snäll själ satt in 21500 kronor på mitt konto, trevligt värre. Men jag flyttade över de till mitt sparkonto, så att de får ligga och gro där i några år. Nä nu ska jag kolla klart på AA och sen ska jag baka en kaka.

Ett försök till

NU har jag ringt psyk! (heter det så?) Det kanske var lite försent för hon visste inte om de behövde fler än vad de redan har. Men personalen hade inte lagt sin semester än så jag kan ju alltid hoppas. Blev ingen promenad hem, fick så jäkla ont i huvudet, så jag ska lägga mig och kolla på Andra Avenyn nu, så kanske huvudvärken försvinner.

Jag måste ha tjänat ganska många vuxenpoäng sen jag fyllde 19, ringt två samtal till folk jag inte känner inom loppet av en vecka.

Solen skiner

Nu sitter jag på biologin och Cribba har precis upptäck ett fel i boken. Jag funderar på att ta mig en promenad hem sen, får se om det blir förtungt med datorn eller inte och om solen fortfarande skiner när jag slutar!

GÖTEBORG

Snart snart mycket snart får jag boka biljetter till Göteborg =) Gäller bara att hitta någonstans att bo och bestämma när vi ska åka om vi ska åka 2-5 eller 4-8 juni. Jag tror det lutar åt det senare men vi får se, gäller bara att bestämma sig ganska snart innan SJ får för sig att höja biljetterna. Annars kanske man kan tälta i slottsskogen? eller varför inte mitt på Heden? 

NU ska jag ta och fundera ut en kaka som jag ska baka till pappas jobb. Får se vad det blir, måste antagligen gå och handla och det känns jobbigt.

Bilder

Har laddat över de första bilderna från telefonen, ska bli spännande att se hur de ser ut på datorn.


Mörkrädd

Jag blir nästan mörkrädd, nu ville sjukgymnasten att jag skulle åka upp på sjukhuset och röntga min nacke, ähm jaha det är liksom bara över 3 veckor sen det hände. Och hur hade hon tänkt att jag ska kunna få en tid på röntgen? Då får jag väl sitta på akuten i flera timmar och det har jag ingen större lust med.

NU ska jag fixa stavningen på rapporten!

SÅ sant som det är skrivet

Just nu så är jag så jävla less så det finns inte. Jag skjutsar folk hit och dit och jag ställer upp och mina föräldrar har skjutsat och haft sig, men vad fan får man tillbaka? INGENTING

Jag duger bara när det passar den andra, i bäst fall kan man få ett IDIOT tillbaka, men oftast så pratar vi inte ens med varandra längre. Jag är så jävla less på det här nu så det finns inte.

Göteborg

Jag kom precis att tänka på en sak, min gamla mobiltelefon hann aldrig vara i Göteborg, stackarn. Men han fick vara i Norge, Tyskland och Estland, men det är ingenting mot för vad Göteborg är. Jag vill jättegärna åka till Göteborg, håller på och kollar tågbiljetter för fullt, men SJ:s hemsida vill inte riktigt vara med.

Söndag

Det blev ingen tavla idag, fick lite nya idéer vilket ledde till beslutsångest, så jag tror jag ska ta och prata med Frida någon dag. Hon brukar ha idéer och framförallt har hon känsla för inredning och design, vilket många saknar. Nu är talet klart, eller jag ska be någon läsa igenom det så jag vet om jag har fått med allt, sen ska jag gå bort till farmor och farfar och låna deras skrivare hade jag tänkt.

I eftermiddag blir det ett besök på Thaien i bommen och sen NSK för att kolla på Charlies match.

Lördag

Idag har jag gått och blivit med dubbelsäng, så nu längtar jag efter att få gå och lägga mig, vilket jag tror kommer att inträffa ganska snart. Imorgon blir det nog en sväng på ikea för att införskaffa en tavla, vet dock inte vilken jag vill ha men det löser sig nog på något vis. Imorgon måste jag skriva klart mitt tal också.

Fredag

Vart är solen? Det verkar ändå vara ganska varmt ute ändå, men jag tycker träden rör sig lite för mycket. Nu ska jag åka iväg till skolan för att ha lite fysik, historia, idrott och bioteknik, sen är det helg och då ska jag skriva klart mitt tal, skriva ett CV och det var säkert något mer jag skulle göra också, rolig helg.

TACK

Vill bara säga tack för alla presenter, speciellt den färdigskrapade lotten från Emil.

Ny telefon =O

GRATTIS JOSS PÅ NAMNSDAGEN!

Måste bara berätta att när jag var och skulle hämta min telefon på elgiganten förut så fick jag en låda och tänkte jaha en låda vad snällt, sen tog jag bort papperet och såg att det stod C905 (min hette C902) så jag öppnade lådan och såg att det var en helt annan telefon, så jag och Joss gick in och fråga om det skulle vara så, och då sa killen bakom disken att det skulle vara så, men han såg lite förvånad ut =O Jag tackade och tog emot och tyckte att det var en trevlig födelsedagspresent.

Tuffing

Tänk vad tuff man blir när man fyller 19. Jag har pratat med Lena på solgården nu så nu är det bara att vänta och se vad som händer. Ska skicka in mitt cv på kommunens hemsida så har jag sökt på något fler ställe, ju fler man sökt desto större chans att få något?

Det okända

Jag upptäckte precis en sak, jag och Emil har samma siffror som våra 4 sista i vårt personnummer. Ganska coolt men ändå lite läskigt, undra om det betyder något? Kanske därför vi är så bra kompisar? Aja hur som helst så tyckte jag att det var coolt =)

FÖRSTE TALARE

Jag går ut först på måndag =O Fast det är ganska skönt för då har jag mitt gjort, sen kan jag bara sitta och chilla resten för jag lär vara nervös som ett as innan jag ska trycka ur mig de där orden.

Städa

Nu håller jag på och städar för fulla muggar, det behövs om man säger så. Sen ska jag förhoppningsvis få mat någongång som är godare än det som var på skolan idag, pulvermos som var blötare än någonsin och korv som såg ut som om någon hade skitit ut den. Tänka även hinna med att fixa en kladdkaka innan jag sätter igång med fysikpluggandet, har ju snackat med Eva så hon vet vad som gäller.

Imorgon fyller jag tydligen år.

Vårkänslor

Jag har tagit mod till mig idag och ringt till Lena(?) men hon ville inte svara, så nu vet jag inte om jag vågar samla mod igen eller hur jag ska göra. Om någon har missat det så hatar jag att prata i telefon med okända, med kända också för den delen.

Ser ut att vara hur fint väder som helst ute, jag säger bara VÅRKÄNSLOR.

Choklad-croissants

Håller på och bakar choklad-croissanter nu, får se hur resultatet blir. Sen ska jag sova som en galning, man kan ju alltid hoppas att huvudvärken går över då, inte för att den har gjort det förut men man kan ju alltid hoppas att den gör det nu.

Religionen gick som jag trodde att den skulle gå, åt helvete. Dock verkar det finnas fler som har värre svar än mig. Fick veta idag att jag och Joss ska hålla i idrottslektionen på fredag, så vi får väl försöka knåpa ihop något någongång, typ fredagmorgon eller om vi har något hål någon dag.

Dags att plocka ur croissanterna

Kom ihåg: köp ingen dell

Måste bara påminna er igen om att inte köpa en delldator. Så som de har skrivit till mamma den senaste tiden får en att börja undra vad det är för människor som sitter på dells support? Gör allt själv vi vill inte hjälpa er, typ den känslan får man. De på dell trodde att det kunde vara minnerna det var fel på, men det var det inte enligt IT på metso för då ska du få upp en felkod om detta och ingen annan felkod.

DELL = SKIT

Sommarjobb

Religions helvete, har gett upp den du och började kolla lite efter sommarjobb. Såg att jag hade fått ett tack mejl från metso iallafall. Men jag måste skriva ett CV om jag ska söka sommarjobbet på solgården, får se om jag hinner med att skriva ett sånt. Sen har jag ingen utbildningen heller förutom medicinsk grundkurs och det kommer jag inte långt med, men det stod att de gick bra även om man inte hade någon utbildning.

Fast lyckades Sofie så ska väl jag också kunna lyckas?

Jordgubbar

Det luktar jordgubbar om mina fingar, vet ni hur mycket sommar det luktar?

Söndag

Religion är så överskattat så det finns inte, jag tycker det borde tas bort som kärnämne. Man kan väl få välja det om man vill. Men jag som inte har någon aning om vem Jesus är och hej och hå, jag fattar ingenting av det här. Jag har ingen aning om vart Jesus föddes och ännu mindre vem som var kejsare under 300-talet och när kristendomen bröt sig ur katolikerna eller hur det nu är. Om inte religion fanns så skulle de inte hålla på och kriga så som de gör.

Nu ska jag gå och sova iallafall, känns som om det kan behövas har blivit förlite sömn hela helgen, inte bra.

Ser du stjärnan i det blå?

Jag kan lova att det inte är lätt att försöka läsa tråkig relgion om man har ont i huvudet.. Har försökt sen jag kom hem från farmor och farfar, men nej det går inte, ser bara stjärnor.

15 mars

Grattis Farmor och Olivia =)

Läste precis i tidingen att nu ska man inte blinka vänster i en rondell när du ska till vänster =o Nu förstår jag verkligen att alla gamlingar blir osäkra och inte hänger med i alla nya regler. För när jag körde upp för 9 månader sedan så sa de att det var jättebra att jag blinkade åt vänster om jag skulle åt vänster i en rondell. Är det bara att lära om sig nu då?

Nu ska jag försöka tvätta mitt hår och sen åka ut till Timjå, mamma och Diza har redan börjat gått mot Timjå, så får se vart vi plockar upp de någonstans.

Lördag

Nyss hemkommen från Timjå och E:on arena, den sista matchen slutade med vinst så de spelar imorgon klockan 11 igen. Hörde att operanissen vann melodifestivalen, hmm ja vad ska man säga om det? Jag har varit på opera engång och då gick jag när det var 1½ timme kvar, för då hotade mina öron med att de skulle ramla av. Nu ska jag gå och sova så jag orkar läsa någon sida i religionen imorgon, kan ju vara dags är prov på tisdag.

Idag har jag haft ont i nacken hela dagen och nu ikväll så kom det en huvudvärk som hette duga, kan meddela att jag ser stjärnor.

Nacken

Nacken orkade inte med en utekväll, kände redan på förfesten att det gjorde ont, men tänkte att det går nog över, men icke, var nog inte tillräckligt med alkohol för att smärtan skulle försvinna. Nu ska jag ta och sova för tidigt imorgonbitti ska jag till ankeborg för att kolla på hockey.

Fast jag är nog lite hungrig

=)

Grattis till Carro som tog körkort idag =) Nu ska jag snart äta någonting och sen fixa mig iordning för att ta mig ner till huset och träffa klassen, eller den del av klassen som är hemma iallafall. Men först måste jag ha tag i Jonte så jag vet när han är där, så jag inte kommer dit och det inte är någon där. Sen ska jag kolla när Olivia kommer med vintåget.

fredag den trettonde

Här sitter jag och tuggar frenetiskt på min macka, så jag hinner få någon mat i magen innan biotekniken börjar. Annars kanske jag blir kinkig. Har varit på massage eller vad man ska säga så nu lever min nacke lite mer =)

Ofysik

När jag kom till skolan så fick vi veta att Eva var hemma idag också, fel att skicka ut mail så vi kunde fått sovmorgon? Aja nu får jag sitta här och vänta tills historian börjar om cirka en timme, sen är det hål till två innan vi ska ha bioteknik och sen får vi gå hem.

Msn har damp för jag kommer inte in.

12 mars

Idag har jag fått det orangeakuvertet, jag hade typ 4000 i pensionstjosan, haha bättre än inget, och förhoppningsvis så ska jag väl inte gå i pension än. Slutade halv tolv idag, mycket skönt måste jag säga, så då åkte jag hem med Joss och tog det lugnt i någon timme innan jag tog mig en promenad ner till stan och träffade mamma.

Vi käkade på Viktoria, oxfilé provencale såklart. och inte att förglömma flarn till efterrätt. Nu sitter jag och pappa och kollar på hockey och mamma pratar i telefon.

Grattis

Grattis på födelsedagen mamma =)

Hjälp

Jag tror att mamma har drabbats av 41 års-kris. Jag tänker inte säga vad det är för det är för fult för att stå här i bloggen, skulle fläcka ner den. Ni kan ju alltid gissa vad det handlar om, kan säga att det är ganska aktuellt och de är hundar.

Onsdag

Idag har jag fått min studentmössa, nu börjar det nästan kännas på allvar. Har varit och fixat naglarna idag, så nu är de fina igen och jag behöver inte vara rädd för att tappa de, fick även höra att JC i stan hade gått i konkurs, så nu kan vi snart vänta oss utförsäljning.

När jag kom hem så började jag lite smått med mitt svenska nationella tal, dock gled jag ifrån ämnet som satan. Men jag har börjat iallafall, det känns värre med talet jag ska hålla på tisdag, men det var ju bara ett test eller nåt sånt? och man skulle ju bara läsa så långt man hunnit, och om jag inte har hunnit börja så har jag ju inte hunnit längre.

Sitter och kollar på hockey nu, man skulle kunna säga att det går åt helvete, jävla skit!

Liverpool <3

Jag fick ett uppdrag av Ulrica förut, ett uppdrag som jag gillar =) Så jag har suttit och pysslat med det samtidigt som jag kollar på Liverpool - Real Madrid, och alla vet väl att Liverpool leder? Torres gjorde första målet, hans första mål mot Real Madrid, tror jag? Om inte min uppgiftslämnare har fel, men han brukar ha rätt.

Tisdag

Nu har jag precis fyllt in min sommarjobbsansökan så nu är det bara hoppas att jag får något, även om jag tror att det ser mörkt ut. Ska nog söka på några fler ställen, om jag hittar några som duger. Har haft så fruktansvärt ont i huvudet sen jag försökte göra det som sjukgymnasten sa åt mig att göra, ett tag trodde jag att jag skulle dö för det gjorde så ont, så tanten kan glömma att jag ska fortsätta göra "övningarna".

Jag läste precis att tjejer gillar silvriga och röda bilar, och killar gillade svarta och gråa. Isånnafall är jag 100% kille,  för det finns inga färger jag tycker mindre om på bilar än just silver och rött, det är så volvo på något sätt.

Skönsmons vårdcentral

Jag skulle vilja påstå att sjukgymnastik är skit. Jag har aldrig blivit så dumförklarad som jag blev av den människan. Hon kände inte ens på mig utan sa att jag skulle röra huvudet 10 gånger varje timme, dock tror jag hon missade en viktig detalj: jag kan inte vrida på huvudet.

Så nu ska jag tillbaka på måndag och då sa hon att hon ville se att jag kunde röra huvudet som man ska, hallå vad tänker kärringen med?

Skön

Måste bara säga att pappaströja är jävligt skön =) synd bara att han änvänder den i normalafall, för annars har jag ju kunnat snott den(också). Tror dock inte att den hade varit lika snygg om det inte hade varit allt tryck på den, då hade den nog bara sett vanlig ut.

Nu ska jag åka och hämta mamma, jag kan nästan slå vad om att Challe kommer ringa precis när jag har åkt förbi han, så han får ta bussen istället, skulle som sagt inte förvåna mig, Så därför försöker jag dra ut på det så länge som möjligt. Det smälter som bara den ute iallafall och det är väldigt bra måste jag säga, då kanske våren är på ingång ändå.

Ren

Nu är jag hemma igen efter någon timme uppe på ängen. Jag gjorde inte så mycket däruppe mer än att jag såg renen. Nu så kämpar jag förfullt medatt hålla mig vaken, får inte somna för då kommer jag få ännu en sömnlös natt. Ska hämta mamma och en timme, och Charlie någonstans där också, sen klockan fyra ska jag till sjukgymnasten.

Hicka.se

Jag vill sova

Jag kan inte sova, spelar ingen roll hur jag ligger så gör nacken ont. Jag som knappt kände av den igår, hade hellre haft ont på dagen än nu på natten, för nu vill jag ju sova. Jag ska upp om fyra timmar så jag kankse hinner få några minuters sömn.

Imorgon lär jag nog somna ovaggad, en hel dag ute i friskaluften och sen knappt sovit något natten innan.

Avbryten

Jag har beslutsångest, men det lutar åt att jag ska gå hemifrån ett tag iallafall för här hemma vill man inte vara. Skulle vara intressant att veta hur många gånger om dagen man blir avbryten mitt i en mening. Ut ska jag iallafall har några problem som jag hade tänkt att lösa.

Snart slänger jag ut den där jävla vispen genom fönstret! Den går typ jämt, helst när man försöker kolla på tv.

Pulka

Är det någon som äger en pulka? Jag måste ha något att dra upp ryggsäcken i, orkar inte bära den.

Köp aldrig en delldator

Jag tror att datorn har kastat in handduken på riktigt nu. För nu dog den och vägrade starta om, så nu tänker jag inte röra den nå mer innan jag har fått svar från dell. Bara hoppas att de hämtar den och kollar igenom den på riktigt, för nu är jag jävligt less på det här.

Säger bara: KÖP ALDRIG EN DELLDATOR!

Dataproblems

Jag tror att jag skulle behöva slå ihop mina datorer, skoldatorn vägrar att stänga av sig, så jag fick göra det enda rätta, plocka ur batteriet. Medan den "riktiga" datorn stänger av sig när han känner för det, och den datorn är inte ens ett år gammal. Den har stängt av sig 2 gånger nu ikväll, så nu håller jag på och flyttar över allt till en extern hårddisk så jag kan göra det som dell sa att jag skulle göra, bara hoppas att den vill fungera efter det också.

Lördag

Idag känns det som en seg dag, jag kommer inte tillskott att göra något, har funderat på om jag ska borta håret i säkert en timme nu. Men måste ta och sätta igång att plocka ihop lite här hemma innan Robin, Frida & Oskar kommer och käkar.

Jag börjar bli rädd för mig själv, för så fort jag rör någon arm eller nacken så knakar det i senorna eller vad det är som sitter därinne, låter väldigt läskigt. Jag hoppas verkligen att jag får svar av Ulf snart, så jag vet hur jag ska göra måndag. Annars får jag väl helt enkelt ringa till han, uscha jag som inte gillar att prata i telefon.

Sista dagen av sportlovet

Idag har vi varit i Indal och firat Charlie, herregud tänk att Charlie-cheese är 13 år nu =O han är snart ikapp mig. När vi åkte därifrån så hade jag så ont i nacken så jag vet inte vad, men jag tror att det berodde på att vi åkte bil. Påväg hem så stannade vi på 100 och sa hej och kollade in deras spruckna spis.

När jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på lyxfällan, helt sjukt att man kan leva så som hon gjorde. Har legat i sängen sen dess och bara funderat. Ikväll blir det en kväll hemma i sängen eller eventuellt soffan för nå mer orkar inte nacken av. På måndag ska jag till sjukgymnasten iallafall, ska bli spännande att höra vad den har att säga, men eftersom det är på skönsmons vårdcentral så har jag inte så höga förhoppningar.

PARIS

När vi kom ner till Paris så gick vi till hotellet och lämnade all vår packning. Sen begav vi oss ut och gick, vi gick och vi gick och vi gick, vi såg en massa ointressanta byggnader, eller ja visste man vad det var för några så kanske det var roliga, men för mig var de bara onödigt stora hus. När vi hade gått närmare 2 mil så blev vi hungrig och köpte crepes med nutella, annorlunda men gott.



Sen fortsatte vi vår vandring och vi råkade gå in i en Disneyaffär och mamma sa att det var tur att jag inte var 5 år för då hade hon blivit ruinerad, sen gick vi till någon båge för att tillsist hamna i eiffeltornet. Vi åkte som sagt upp och man såg väldigt långt och när jag tittade ner så började mina knän skaka. Så då åkte vi ner och då började mina fötter bli lite trötta så då bestämde vi oss för att gå på jakt efter järnvägsstationen, dock så hittade vi den inte utan åkte på donken och käkade och for sen hem och sov.



När vi vaknade dan efter så packade vi ihop och checkade ut, sen så gick vi lite. Köpte en croissant med nutella till frukost den var jättegod, vi gick till Louvre och tänkte gå in där men det sket sig för det var hur mycket folk som helst där, så då gick vi till crepesstället, men det var stängt så då gick vi till tunnelbanan och åkte någonstans där det var 457 trappsteg för att komma upp ur tunnelbanan, för att inse att det var 398 trappsteg till för att komma dit vi ville.



När vi hade gått ner för alla trappor så var vi hungriga och då hittade vi en som hade crepes med nutella, och de som vi åt nu var 100 gånger godare nu än den förra vi åt. Sen tog vi tunnelbanan in mot stan igen, och helt plötsligt så uppenbarar den sig, järnvägsstationen alltså.



Sen köpte vi med oss en baguette och åkte ut till flygplatsen och åt den, samt att jag försökte ta ett kort på mig och mamma men det gick inge vidare om man säger så. Baguetten var as god, mycket godare än här hemma.



Vad kan man annars säga om resan? Jag måste se snäll ut för det var flera stycken som frågade om jag kunde knäppa kort på de. De måste vara skickliga på att fickparkera, eller så puttar det bara på bilarna när de ska ut? (det där är ändå ett stort mellanrum) Men det underbara med Paris var att det var vår där, inte snö så långt ögat kunde nå.

Hemma från Kuklandet

Ja kuklandet var det ja, min far hade rätt, även om vi inte menar samma sak.

Har väl gått 3 mil och sett en massa ointressanta byggnader från förr, blivit stämplad, ätit pannkaka med nutella (gott faktiskt), letat efter järnvägsstationen halva tiden och sist men inte minst så vann jag över min höjdrädsla och åkte upp i eiffeltornet.

Blogg.se är så segt så det tar 300 år att ladda upp en bild, så får ta och visa bilder och berätta mer imorgon istället. Nu ska jag sova i MIN säng.



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA PUCKO =)

Packat klart

Nu är allt packat och klart, det var ju jättemycket att packa liksom, tog 3 sekunder sen var jag klar. Nu är det meningen att jag ska stoppa i mig 3 tabletter smärtstillande och sen gå och sova så min nacke slappnar av riktigt inför morgondagen. Har fått för mig att det kanske inte är så kul att flyga när man har ont i nacken?

Jag får inte glömma mp3:n imorgon för då är jag körd, då kommer jag avlida av mammas snarkningar...!

CLASSE

Jag funderar på att åka ner på clas ohlson och köpa ett first aid kit, jag har snackat om det i evigheter men jag tror aldrig vi har köpt någon, inte för jag vet vad vi ska ha det till, men jag har ju surrat om det så länge och jag gillar inte riktigt det här med mycke snack och lite verkstad.

Bara barnet

Klockan är bara barnet och jag har hunnit med rätt mycket redan. Har varit och lämnat blod, skjutsat farfar till och från sjukhuset, skaffat ny patientbricka, träffat Joss´s mormor och morfar, käkat frukost, hängt tvätten, lyckats backa ur garaget, dock var det svårare att parkerna när jag skulle in för då hade de gjort något med vägen så det var en stor snövall, och eftersom jag inte riktigt vågade skotta så gick jag framoch tillbaka på vallen tills den var ganska låg och sen körde jag över den några gånger.

Nu ska jag ta mig en dusch, tyckte inte det var någon idé att göra det innan för man vill alltid duscha efter sjukan och sen klockan halv tre eller om det var tre ska jag klippa mig.

Uppe med tuppen

Jag fryser som en tok, men det går nog över närsomhelst, bara jag har vaknat lite mer, Ska snart ta och gå ner i garaget och backa ut bilen, känns som om det kan ta tid, fast jag vet vart jag har bilen så känner jag mig lite osäker. Men det känns skönt att farfar är med tycker jag, är bara biten bort till de som jag måste köra själv, men den har jag kört förr så det är nog inga problem, även om jag kommer vara hyperförsiktig.

Imorgonbitti bär det av till Paris =)

Luleå

Luleå fick Frölunda i kvartsfinalen, mycket bättre än HV71 måste jag säga. Nu blir det snart sängen för halv åtta ska jag hämta farfar imorgon och då ska vi på sjukhuset, fast åt varsitt håll.

Måndag

Idag har jag varit till Anna och hon lyckades få till min nacke ganska bra, så nu kan jag vrida lite på den, men det är fortfarande stelt. Det var det skönaste jag har gjort på länge. Annars har min dag bestått av ganska mycket fixande, har varit till tandläkaren och ändrat betalningen, bokat tid för naglarna och gått en sväng på stan med Sofie.

Ikväll tänkte jag höra om någon har lust att ta en promenad annars bli det nog bara att ta det lugnt. Imorgon så tänkte jag skjutsa och hämta farfar på sjukhuset (om han nu accepterar det), men jag ska ändå på blodcentralen så tänkte kunde göra det i samma veva.

När vi var på bilbolaget och visade upp bilen sa han att det var tur att vi INTE hade en volvo för då hade vi i bästa fall fått byta hela bakpartiet, medan nu är det bara stötfångeren och några repor på bakluckan. Han sa att ford mondeo brukar klara sig riktigt bra när man blir påkörda bakifrån, vi tackar ford för att de gör säkra bilar.

Sanningen är nog skönast

Jag gjord det enda rätta jag tog reda på sanningen, och nu vet jag att det inte är så. Så nu är allt frid och fröjd så nu hoppas vi att ingen annan snackar om det. Nu ska jag försöka sova någon timme om det går, ska ner på stan en sväng imorgon iallafall.

Dagens I-landsproblem

Ibland är det svårt, när man inte vet om man ska berätta sanningen eller inte. Fast man säger ju alltid att man ska berätta sanningen men ibland kanske folk mår bäst av att inte veta hela sanningen? Fast de är svårare när det handlar om en kompis, aja får fundera över natten hur jag gör, men lutar åt att inte berätta hela sanningen.

Vad händer?

Jag gillar inte 2009 om jag ska vara ärlig. I januari fick jag såret och i februari blev det krocken, så vad kommer hända nu i mars? Kommer planet att störta eller? Nä det vågar jag inte ens tänka på, känns som om jag börjar bli en gammal kärring nu som tror att all otur kommer att ske just mig.

Duktig idiot

Måste bara få tala om att Emil lyckades laga sin mobil med tändsticka =O det säger väl allt om klassen på sonyericssons mobiler? Synd att han inte kom på det tidigare bara, typ igår när jag behövde nån att prata med.

Nu är vi klar i tvättstugan och jag funderar allvarligt på att gå och lägga mig, känns som om lite sömn skulle behövas. Imorgon får vi se vad som händer, lutar åt en sväng på stan, sen ska jag skicka ett mail till Uffe också. Vem vet kanske hittar man på något roligt också, utan bil är jag så en promenad blir det om jag ska någonstans =)

Vågar ändå inte köra bil.

Bilder

Jag skulle behöva lite smakråd, kan man ha den rosa lampan på byrån? Bordet som den stod på försvann idag så nu är det hörnet också tomt, det är inte lätt när det är svårt.



Hittade även lite andra bilder när jag rensade kameran.

Tvättstuga

Frida kom på värsta bra födelsedagspresenten till Robin förut =) Eller egentligen vet jag inte om Robin tycker att det är en sån bra idé men det tyckte vi iallafall. Nu har jag varit ner i tvättstugan och hängt sängkläder och nu håller jag på och kör täcken och matchtröjor.

Kanal 5

Jag tror att mamma är påväg in i väggen igen eller nåt, för hon minns ingenting längre. Ikväll är det tvättstugan för hela slanten. Fast jag tvättade ju en massa igår men nu är det sängkläder och sånt. För övrigt är jag riktigt irriterad över att kanal 5 inte fungerar, den dog inatt när jag låg och kollade på CSI och den har inte kommit tillbaka än. Och det står på comhem att kanalen ska ligga på den kanalplats som vi har den på.

Två år igen

Gick bort till farmor och farfar med nycklarna som jag lånade i fredags. Då låg farfar och kollade på TV och det såg så skönt ut så jag la mig också och kolla på TV, sen kom farmor också så då blev det trångt så jag la mig på farfars arm och då kändes det som om jag var två år igen, jag vet inte varför men det kändes så.

Efter att vi hade varit hos Annika med grejer så fick jag så frukstansvärt ont i huvet så jag vet inte vad, men det har jag inte sagt högt än, så säg inget. Nu ska jag ta och leta reda vart på elgigantens hemsida man kan kolla statusen på servicen på den inlämnade mobiltelefonen.

Smärta

Satan man ser verkligen hur benet har gått av, man känner verkligen hur ont det gör, men jag måste ändå kolla på det flera gånger för på nåt sätt är jag fascinerad av det. Benet ser helt ledlös ut, har aldrig sett ett ben bara hänga sådär förut. Jag varnar er för att de gör ont  hela kroppen när ni ser filmen.

Vart är solen?

Min käre far sa åt mig att söka på jävla pizzabagare på google och där fanns det 4 170 träffar. Senare idag så ska vi till Annika, hon ska flytta idag tror jag och vi ska dit med lite grejer och filmer. Imorgon är det måndag och då tänkte jag ta mig en promenad ner på stan och beställa en ny tid för naglarna.

Måste bara säga att jag har börjat peppa inför Paris på onsdag, jag har nämligen börjat dagen med en croissant, mycket gott. Vill påpeka att jag gillar att vi har fått 7-eleven i stan för nu kan man äta deras kladdkaka, rekommenderar den varmt, blev en sån efter sjukan igår.

1 mars

Sällan jag vaknar tidigt när det  är vasaloppet, vaken är jag och starten går snart i vasaloppet.

SOVA.nu

NU vill jsg sovam vilket jag har som målbild som janne skulle ha sagt.

Musik

När vi kom hem idag så stog Mörtsjö ute i trappen och sa att de ovanför henne spelade musik, och det kunde man inte göra halv 12. Fast klockan var inte ens elva, hehe. Vi gick förbi lägenheten och vi hörde inte ett ord från lägenheten, så jag har legat och funderat på om hon vill att det ska låta så hon har något att klaga på, eller om hon är mottaglig av sig, att hon hör saker från andra sidan och tror att det händer här, jag tror på det första.

Snart kommer hon väl och klagar när jag spelar Håkan också, de under oss klagar inte iallafall men det kan bero på att de är halvdöva.

Dumma tankar

Jag kan inte sova, ligger bara och tänker. Nu tycker jag att det är mitt fel igen eftersom det var jag som ville åka ut på ikea. Det är när man mår såhär som man bara vill lägga sig ner och grina, och hoppas att det går över, men det gör det inte. Det dummaste är att jag skiter i hur jag mår jag är mer bekymmrad över bilen. Jag som trodde jag hatade bilen, men så är det tydligen inte?

Fast egentligen är jag väl mest irriterad för att han körde in i oss, jävla tölp! Bra däck hade han iallafall, det kollade jag upp, så han borde ju haft fäste eller? Aja jag är nog fortfarande arg tror jag, blir nog kanske bättre om några dagar.

Utmanad

Jag har blivit utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Jetskida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Japp
3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jonglerare
6. Färg: Jeansfärgad
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jordgubbar
9. Sak i badrummet: Jacuzzi
10. Plats/stad: Järpen
11. En orsak att vara sen: Jag bröt benet
12. Något man skriker: Jävlar
13. Film: Jagad
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Judas Priest
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Januarivägen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag vill tacka livet
RSS 2.0