Grillat

Idag har vi grillat, det var hur gott som helst. Dock så åt jag 2 stycken hela vitlökar, så jag tror inte att jag vill vakna i mitt rum imorgon bitti. Blir snart sängen för mig, för imorgon ska jag äntligen få träna igen, för nu har jag bestämt mig att jag inte kan vara sjuk längre. För vilken bakterie som helst dör väl av den mängd vitlök som jag har tryck i mig?

Sista april

Idag står grillning på schemat, det ser jag fram emot. Dock är väl vädret inte det bästa, men det är det ju aldrig när vi ska grilla, så vem är förvånad? Om 1 vecka så befinner jag mig nere i Göteborg, längtar som fan, känns som om det är längesen jag var där nere nu. Sen så får jag ju åka massa tåg också ;) Läste förresten på SJ:s hemsida att de skrev tågstation, så då kan det ju inte vara så himla fel?

Pissigt

Tycker att livet är piss och det sista jag vill är att stå på nån jävla fotbollsplan och sälja fika ikväll. Vill gömma mig under filten och vakna någon annan dag.

Måndag

Helt slut, längtar efter att få gå och sova, men måste härda ut en timme till. Imorgon är det jobb 7-12 som gäller, sen ska jag ut på birsta och köpa en BH, för den jag har nu är för liten. Sen så ska jag hem och baka inför SDFFs match på onsdag. Nu ska jag gå och lägga mig och hålla tummarna för en viss grej, tjoohoo.

Pajas

Vart har de hittat den pajas som försöker kommentera Åtvidaberg - IFK Göteborg. Han har ju mer fel än vad han har rätt. Blir så jävla irriterad så det finns inte, tror jag kollar på andra halvlek utan ljud!

Ögat

Jag känner mig uttittad, den som bor på andra sidan har nämligen ett öga i fönstret.

Torsdag

Idag mår jag bättre än på länge, så imorgon ska jag till praktiken för att göra den sista dagen. Bara hoppas att jag inte behöver göra dagarna som jag har missat. Jag har skickat ett mail till Anna och sagt att hon får avgöra om hon tycker att jag borde det. Men kan ju hålla tummarna för att hon tycker att det räcker, helst eftersom jag har gjort allting.
Den 12 maj ska jag bli blond igen!

Måndag

Idag är jag hemma och är sjuk, har feber och har svalt ett sandpapper tror jag. Är väl mest hemma för att inte smitta någon av de boende, hade det varit skola så hade jag säkert gått, bara för att jag inte klarar av att vara inne flera dagar. Jag har iallafall ringt till blodcentralen och anmält att jag vill börja ge blod igen, så jag skulle komma dit någon dag och de skulle kolla mitt blodvärde eftersom det var så lågt så att jag fick sluta.

14 april

Idag skulle Nenne ha fyllt år.

SOL

Igår blev det promenad och styrketräning och idag blev det promenad x3. Nu ska jag sätta mig ner i soffan och hoppas att min träningsvärk släpper inför imorgon. Idag så hade jag min halvtidsbedömning och det gick ju överraskande bra, och imorgon väntar omvårdnadshandledning tror jag. 

Vädret idag har varit helt underbart, bara hoppas att det fortsätter så fram till oktober. 

El Clásico

Sitter och tittar på El Clásico och tänker herregud vad mycket folk och vad stort det ser ut. Sen slår det mig att jag faktiskt har varit där. Dock inte på El Clásico, men det var ändå sjukt mycket folk där och det var hur stort som helst.
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Sveriges vanligaste födelsedag

Idag är det Sveriges vanligaste födelsedag och jag känner ingen som fyller år. Men imorgon känner jag 7 st som fyller år.

Jag ser det snöa jag ser det snöa

Jag hade tänkt ladda upp en massa bilder från i fredags x2 men jag råkade fastna vid massa annat istället. Dock så går det inte så bra då min hjärna inte verkar förstå engelska idag, jag ser att det står men jag kan inte koppla vad det står. Jag skyller på för lite sömn, somnade 7 i morse efter att jag hade skjutsat Ulrica och Charlie till tåget. Imorgon så ska jag jobba igen, den här gången med en undersköterska så nu kanske jag får hjälpa till lite med omvårdnaden.
Jag tror jag vill bli blond igen, har insett att blondiner verkligen har roligare!

Hmm

Jag hoppas kyrkan använder mina 1000 kronor väl, som det snodde från mina pengar som jag tjänade ihop i somras

Söndag

Sitter och försöker göra något vettigt, men har nyss deklarerat så nu jag orkar inte riktigt göra något vettigt och min hjärna är inte pigg nog för att läsa en massa engelska, men det är ju en dag imorgon också. Klockan 15 ska vi gå bort till Robin, Frida och Oskar för Robin fyller år idag, så grattis till han. Sen är det paltafton hos farmor och farfar, själv hoppas jag att det finns mat kvar sen igår för fy satan vad gott det var.
RSS 2.0