Ledsen på ögat

Igår skrev jag ett jättelångt inlägg och då gick det såklart inte att uppdatera =/ så jag blev less och gick och sov isället. Idag har jag inte gjort så mycket, jo kört bil och stått i kö på banken i 300 år, fått en egen maträtt på thaien i stan. Eller hon gjorde en specialare till mig, fanns inte på menyn men jag fick en sån iallafall var hur jävla god som helst.

Nu håller jag på och färgar håret sen ska jag testa wii fitness eller mario cart eller vad det heter som nån säger är så roligt.

Aaa

Giffaran förlorade, men dock bara med ett noll och det var väl underligt att det inte blev mer. Kanske var det för att Sundfors inte stod, vem vet? Änglarna vann ju och det var ju bra ett steg närmare sm-guldet =) Biologin är inskickad iallafall och det känns väldigt skönt.

Nu ska jag ta och ladda inför operationen imorrn och sen så ska de ta lite blod av mig också innan jag får åka tillbaka till skolan.

Skadad

Sundfors är skadad så då kanske giffarna kan få med sig en poäng, men samtidigt så hoppas jag att de inte gör det eftersom Göteborg ska vinna sm-guld i år igen.

Änglish

Nationella i engelska B idag, gick ju inte så bra om man säger så, men nu är det gjort iallafall. Nu ska jag ta och ladda för att se giffarna förlora mot Änglarna.

Mitt liv

Faller ner på knä

Joss skulle se om hon kunde få ihop någon rapport av skiten vi hade lyckats hitta om fåret dolly. Ska gå och lägga mig (för ovanlighetens skull) ska ta och kolla på andra avenyn tror jag, äve om jag borde kanske kolla på något engelskt så att jag förbereder hjärnan inför imorgon.

Nu ber vi en bön och hoppas att detta är över. Hoppas jag kan hålla huvudet uppe imorgon så att jag kommer iväg och kan göra nationella provet.

Min bästa vän

Den här helgen har sängen varit min vän. Har varit helt konstig i huvet sen jag kom hem i fredags. Så fort jag står upp så snurrar hela min värld och jag vill bara lägga mig ner igen. Har säkert fått farmors cp balansnerv eller något sådant. Nu ska iallafall jag och Joss försöka kötta lite biologi så att vi blir klar med den, den ska ju faktiskt vara inne imorrn så kan ju vara bra att ha börjat på den i allafall.

Imorrn måste jag vara bättre för då ska jag till skolan och göra Nationellt prov i engelska B.

Hallå från Grönviken

Ligger på soffan i stugan nu och kollar på film, ska väl snart ta och hjälpa till och fixa lite. Igår var en väldigt underlig dag, kom hem somnade och sen så vaknade jag, spydde gick ut och gick och sen kom jag hem och somnade igen och sov tills jag skulle upp imorse och kolla på Charlie och Jespers match, tyvärr förlorade de och det var inte rättvist, borde ha blivit 1-1 istället.

Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Roliga grupper Annika hade gjort då? Näe inte direkt, kul att vara med några som man aldrig pratar med på engelska nationella, det kommer ju bara göra så att jag snackar ännu mindre, IG here I come.

Att vara eller icke vara

Jag tyckte att teatern kunde ha slutat när första akten slutade, för ärligt det var ett bättre slut än det riktiga slutet, fattade inte att det var slut. Åkte med Jennie (läraren) hem.

Ska ta och plocka undan lite mer här hemma sen ska jag gå ch lägga mig och kolla på en film eller nåt tills mamma ringer och vill bli insläppt nere vid porten. Men först ska jag ta och leta fram mina favoritskor, fotbollsskorna och packa idrottsväskan =)

Vi svek subban

Idag så gick jag och Joss intill stan som vanligt på vårt långa hål, men vi svek subban och gick på ica och köpte en sallad istället som vi tog med oss ut på en parkbänk och satte oss där i solen, var riktigt skönt förutom kråkan som sprang omkring där.

Sen körde jag lite bil vilket gick mkt bra, körde om två bilar. Just nu på radion så är det en stjärna på himmlen som någon undrar. Ikväll ska jag som sagt på teater och det är inte något jag ser framemot hade hellre varit hemma och städa och tvätta tvättmaskin och diskat, så att det inte ser ut som en bombnedslag när mamma kommer hem.

Pratade nyss med pappa han hade spelat pingis (tror jag det var) så han var slut nu. Trodde att jan skulle dö där på andra sidan ett tag men det gick över.

Mjukglass

Igår så åkte jag med Lisa till Stornäset där hon provred Klacken. Efter det så åkte vi med hennes pappa hem till Lisa, säger bara vilken utsikt hon hade från köket, man såg nästan hela vägen hem till mig :P Sen tog vi bussen hem till mig och rätt som det var så var det någon som slängde sig på ringklockan eller båda två för den delen. Sen så såg vi en film 27 dresses, det var ganska bra. Dock så låg både jag och Lisa och halvsov under nästan hela filmen, medan han den andra låg och spelade christer Sjögren och kollade på fotboll.

När vi skulle sova så var det 26,4 grader och vi höll på att dö så balkongdörren fick vara öppen. Så när vi vaknade imorse så var det jätteskönt så då ville man inte kliva upp, men vi var tvungen eftersom skolan kallade. Nu ska jag återgå till min jättetrevliga kemilektion, den är ju bara 2 timmar lång.'

Sen ska jag och Joss in till stan får se om det blir Subway eller en mjukglass, haha :P Åt den första mjukglassen för i år igår och ack så god den var :P Ska köra innan medicinen börjar också, får se hur det går idag ;P hehe, stanna inne för säkerthets skull.

Liverpool

Jag är deppad idag, vad gjorde John Arne Riise igår? Nickade in bollen i eget mål när det bara var sekunder kvar. IDIOT, var säkert han där nere som la någon förbannelse eller något. Nu är de piskad att vinna borta, men de kommer de inte att göra så denna saga är slut för denna gång =(


Ska fortsätta deppa nu eller läsa aftonbladet eller nåt fast då blir jag väl påminnd om detta ännu en gång.

Inte en moln så långt ögat kan nå

Idag så ville inte internet funka på skolan, så de fick gå och hämta ingemar så han fick fixa internet. Det var avstängt för att treorna har nationelltprov eller något sådant. Har noll lust med någonting, vill bara gå ut i det vackra vädret.

Efter skolan ska jag åka med Lisa och hon ska kolla på någon häst och rida tror jag =) Sen ska vi hem till mig och kolla på film och ha myskväll.

Pärlsocker med kakao på

Har nyss gjort negerbollar, var typ 100 år sedan jag gjorde de sist. Det var knappast lika goda som Joss, inte ens på samma planet. För övrigt så försöker Josse slicka på sin egen armbåge nu och de ser någon film också, good luck chuck eller nåt.

Ska snart ta och sova tror jag, känner mig jättetrött, ska bara ta och ladda skoldatorn så att jag har batteri i den imorgon till biologin.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det en slöares dag

Imorse så utredde vi katastorfövningen och det var ju inte så mycket positivt om man säger så. Sen hade vi drama och där gjorde vi påståenden och inte så mycket mer. Sen hade vi hål så då gick jag och Joss in till stan och då hörde Lisa av sig och gjorde oss sällskap =)

Ropade dock Lisa så halva stan hörde och stannade upp, hon hörde oss i allafall =) så vi gick på subban och åt och där kom Vicki och tog mina nycklar. Sen så hade vi matte och engelska gjorde inte ett skit på de lektionerna. Satt och rita och knäppte lite kort.



När jag kom hem så gick vi bort till farmor och farfar och åt och nu så sitter Vicki och Josse och löser korsord, snacka om att vara gamla. Ska ta och stryka eller baka har inte riktigt bestämt mig än.

Att göra

Imorrn har jag flera grejer jag måste komma ihåg

  • Prata med Ingela
  • Avboka onsdagens körlektion
  • Fråga Robin om de har sett klart filmen, borde kanske prata med Frida istället hon har nog mer koll.
  • Städa undan lite mer här hemma
  • Prata med farmor om hur det blev med våfflorna
  • Prata med Joss

Nä nu blir det sängen

Hjälp?

Jag kom och tänka på en sak, om det skulle bl strömavbrott, vad skulle jag göra då? Jag skulle inte våga vara kvar hemma iallafall det är en sak som är säker.

Fint väder ute idag

När klev du upp imorse?
08:30
Dagens humör
Övertrött så skrattar åt allt, så humöret är väl bra?
Vem pratade du senast med i telefon?
Ähm det var nog farfar
Vad står det på ditt 5:e senast skickade sms och vem är det till?
Det första du ska göra när du kommer hem är att kolla på andra avenyn till Joss
Vad står det på ditt 5:e senaste mottagna sms och vem är det från?
Pippar som fan från Vicki
Vad gjorde du igår vi den här tiden?
Ähm oj jag tror jag åt middag

noll positiv

De ringde från blodcentralen förut och sa att jag fick lämna blod, jag var 0 positiv tyckte jag hon sa.  Så nästa tisdag ska jag dit och då ska de låna lite blod från mig. Så får hoppas att någon kan skjutsa mig annars får jag komma sent till matten men Biggan förstår säkert.

Ska kolla på sjukhuset nu, sen ska jag kanske fixa middag eller så blir det morötter, mums vad gott, något som också är gott som var längesen jag åt var morotstzatsiki. Imorrn så är det en normal dag på skolan tror jag? Blir subban till lunch iaf sa Joss eftersom vi har hål.

Cykel

Äntligen hemma efter en långskoldag. Sitter och halvkollar på tv nu, funderar på om jag orkar laga mat eller om jag skiter i det? Sen så ska jag väl gå bort till farmor och farfar och hämta min cykel som farfar var så snäll att ta hem åt mig =)

Har världens huvudvärk men det går väl över snart efter ett glas hoppas jag.
 

Bit ihop och kom igen då

Jag och Joss orkar verkligen inte jobba så vi ska ta och packa ihop och ge upp helt enkelt. Nu ska vi snart ha matte, det orkar vi inte heller och näe fy satan. Vicki är på ikea känns ju inte alls fuskigt näe nu ska jag stänga ner här innan datorn dör eftersom någon har snott min laddare.

Fy faaan

Jag mår så jävla dåligt efter att ha sett andra avenyn nu =/  ärligt så fällde jag en tår också, så vicki jag tror att det ligger i släkten att man grinar till filmer osv. Fy fan att det ens finns sånna människor, uscha. Aja ska väl gå in i drömmarnas värld nu, fast det vågar jag väl inte efter att ha sett det där men men.

För övrigt är det jättevarmt inne på mitt rum =/ men jag har renbäddat i sängen iallafall, så det väger väl upp varandra.

Home alone 67

Nu har jag och pappa varit och handlat så att jag klarar mig till veckan när jag är ensam hemma =/ Lisa skulle komma och göra mig sällskap någon dag =) Har nyss kollat på andra avenyn för första gången på tv faktiskt, väntar på att det nya på femman ska börja, det som tydligen ska vara så jätte avslöjande och hemskt, sen blir det sängen och andra avenyn =)

Söndag

Idag har vi varit ute i stugan och rivit och haft oss, så såhär se det ut nu. Tog lite andra bilder också, glömde dock ta precis när vi rivitklart ser jag nu, så det syns inte så mycket.

Lördag

Idag har jag och pappa varit duktiga =) Imorse så skulle pappa hjälpa till att flytta, jag sov när han for så jag bestämde mig för att gå till haga där de var, sagt och gjort hann nästan hela vägen fram, då åkte vi hemmåt igen men vi fortsatte förbi för vi skulle och lämna några grejer till Veronica och Lante.

Vi tog med oss deras matbord och dumpade hos nån hjälptjosan och sen åkte vi ut till Alnö till en av pizzerierna  och käkade, har nog aldrig sett så mycket fetaost i en grekisksallad men god var den, fick ju ett halvtpizzabröd med vitlökssås till.

Efter att vi käkat så åkte vi hem och pappa funderade på om vi skulle åka och byta däck på fiestan så var ena bilen klar iallafall. Vi åkte ut mot jobbet och där bytte jag till sommardäck på bilen, pappa tyckte att det ingick i körkortsutbildningen, sen så körde jag hem också. När vi kom hem så kände vi att vi hade mer att ge så vi tog mondeon ut till jobbet och ringde farfar att han kunde komma ut med bilen om han ville ha bytt till sommardäck, vilket han gjorde, så bytte ännu mera däck :P Farfars bil fick en liten tvätt också, den behövde det om man säger så. Körde motorvägen hem, och jag kom hem, dog inte av hemskhet som jag trodde att jag skulle göra.

Gillar mondeon bättre för den har mycket skönare växellåda eller vad man säger, på fiestan vet man inte riktigt om det är 3:an eller 5:an man får i. På mondeon känner man verkligen. Hela bilen är mycket lugnare också, kan ju bero på att fiestan är en "sportis".

Så kom nyss hem så ikväll blir det att glo på tv för imorgonbitti klockan 7 så har vi tvättstuga och då ska sängkläderna tvättas så det är väl bara att kliva upp och se glad ut för sen ska vi ut till stugan och greja och dona.

Madrassrugby

Idag har det varit en väldigt annorlunda skoldag. Började med drama imorse såg någon film som jag inte lärde mig någonting av, sen så bar det av mot ortviken. Gick runt där ett tag, det var väldigt varmt vill jag lova och hjälmen skavde. Sen så bjöd de på fika en macka och trocadero =)

Vid 12 gick bussen tillbaka till skolan och då var det lunch (var dock mätt efter mackan på ortviken) var ingen god lunch, sen så hade vi idrott med treona. Först var det aerobics och det måste ha varit en skämt, bra var det inte iallafall, sen blev det hårdare tag nämligen madrassrugby. Det gick väldigt hett till och det var nästan otroligt att ingen gjorde illa sig.

Efter det så slutade vi och Eva kom och hämtade oss så att vi kom hem snabbt. Sen dess har jag gjort klart engelskan och biologin, så nu tror jag att jag har gjort allting, känner mig lite pluggis. Ska ta det lugnt ett tag nu sen ska jag fixa middag till mig och pappa.


Joss i snygghjämen och örontjosan och en snyggmin bjöd hon också på =)

Grattis

Grattis Carro på 18 års dagen =)

Giffarna suger kamelpung

Katastrofövningen på sjukhuset var verkligen katastrof. Det var ingen som tog hand om mig och Joss, de fattade typ inte att vi var med eller något sånt. När det äntligen fattade de så satte de oss i ett rum och frågade om vi ville ha saft. Sen kom de en tant och körde ut oss därifrån så då fick vi sitta i korridoren och tur var kanske det för då kom Monica och sa nämen ojj sitter ni här vi ska gå dit nu.

Sen så var det utvärdering och jag störde mig på hur jävla fult klippt alla läkare var. Vi fick fika också, te och macka och sen så åkte vi tillbaka till skolan och hade en lektion, och den lektionen var inte direkt ansträngande. Sen for jag hem och lagade mat åt min far, äckel mat blev det nämligen fläskkorv och potatismos.

Nu ska jag packa idrottskläder, herregud imorgon har jag två lektioner och en fika på ortviken inbokad, hur ska jag orka med det? Det är ju så ansträngande lektioner menar jag, drama och idrott typ favvolektionerna =)

Vår

Jag och Carro var ute och gick på en prommis som vi brukar =) och idag så passade vi på att knäppa en massa kort eftersom det var så fint väder =)                                         

Naturnörd

Idag så har jag ju förutom att spelat en psykiskchockad anhörig på sjukhuset varit ute i naturen och knäppt kort på fåglar och blommor och sån skit.                                                    

Visste du att

De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.
I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis.

Den längsta Binnikemasken som trivs i människor är Taenia Saginata, honan kan bli 24 meter lång!
Varje dag ges 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar.
Mellan 1990 och 1992 döptes inga pojkar i sverige till Bert.
Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
En giraff springer i 57 km/h.
Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.
Om man fyller ett vanligt koniskt snapsglas till halva höjden, så är glaset bara fyllt till 12-13 procent
Råttor kan inte spy.
En giraff kan slicka sig i örat.

Hockey

Min far lyckades med maten idag, men jag var inge hungrig så nu lär jag få höra i 1000 år att jag inte tycker om hans mat. Jag tror att jag har gjort för mycket idag för jag har ont i huvudet, får nog inte jobba så här mycket på en och samma dag.

Nu ska jag gå och leta fram kläder som det inte gör någonting om de går sönder. Sen kanske jag ska snegla lite på hockeyn.

Vår i luften

Idag är det verkligen vårväder ute =) man känner att våren är på gång, man blir liksom gladare av vädret.

Idag har jag varit en pluggis sen jag kom hem från skolan. Har skrivit två biologirapporter och en fysikrapport, det ni. Fick veta när jag var klat med biologin att den tydligen inte behövde vara inne imorrn men nu har jag gjort de så nu kan jag slöa ett tag, eller jag måste skriva om min engelska bok också. Idag så är det pappa som fixar middag,  han ska steka korv, hoppas de blir varma igenom nu och inte brända på utsidan och råa innuti.

Imorgon så ska jag på sjukhuset och ha en psykisk chock och grina för att jag inte hittar min kompis. Måste kolla upp hur man är när man har en psykiskchock så jag vet hur jag ska reagera, haha jag kommer vara sämst men ändå. Hoppas jag slipper bli duschad, då måste man ju ha med sig extra kläder, fast det måste jag iallafall ingen lust att gå omkring på skolan i badkläder.

Ikväll ska jag plugga lite teori, fast det säger jag varje kväll men det brukar aldrig bli något, haha måste ta tag i det här nu innan NÅGON får damp för att jag aldrig blir klar med körkortet någon gång.

Tisdag

Vill börja dagens inlägg med att tacka SOFIE, som valde grönskylt åt mig idag, så att jag bara behöver spela lindigt skadad och kanske slipper få kläderna uppklippta.

Idag har jag varit på studiebesök på teatern i Sundsvall. Jag hade lika gärna kunnat vara utan det, för det var inge intressant. Ikväll ska jag sova mycket tidigt tror jag. Har förövrigt inte gillat den här dagen alls.

(F)

Vila i frid (F)

Tänk om....

Jag kom och tänka  på en sak förut. Om inte jag hade valt natur då hade jag aldrig känt Victor och Lisa nu =/ uscha hemskt att tänka så ju. Så tack den som sa att jag skulle välja natur. Upptäckte att Lisa hade en blogg alldeles nyss =) den åker genast in på favoriter.

Nä nu ska jag gå tillbaka till min egna  lilla värld som består av körkortsfrågor, kollar även på fotboll, giffarna rättare sagt och de är ju knappast bra om man säger så, de kommer garanterat att åka ur allsvenskan i år. Vet ni vad jag gör annars? Bjuder Joss på subban hoppas det är okej Joss?

Trötter

Är as trött så efter det att jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och kollade på morgonsoffan. Ska snart gå iväg och äta, håller på och samlar krafter nu, går dock åt fel håll.

Fiskmåsjävel

Vaknade imorse av att det regna ute och hörde en fiskmåsjävel yla, kände att jag var törstig som en affgahn hund. Igår så hade jag jätteroligt, dock ville inte bordet vara med längre utan kaklet började lossna så idag på morgonen så har jag och pappa börjat riva bordet, men de vita sitter som berg, så jag gav upp.Ska snart till Nenne på 92 års kalas, fast hon fyller inte år förns imorrn.

Ska försöka få tag i Carro sen och höra om det blir en prommis ikväll, hoppas på det =)

Duktig idiot

Idag har jag varit duktigt, jag har städat hela mitt rum, okeej det kanske bara tog 10 minuter men ändå jag tycker att det ändå var väldigt duktigt av mig =)

Min kära mobiltelefon

Jag fick igen min telefon igår =)  Enligt papperet så har de bytt nästan hela telefonen, stod en massa saker på papperet och när jag kollade i telefonen så fanns ingenting kvar i den av det som jag hade när jag lämnade in den. Det fulaste var ju att luckan var skev för att jag hade tappat telefonen  backen, men det var bytt så det är som en helt ny telefon jag har fått tillbaka =)

Tack

Idag vill jag börja med att säga grattis till alla som fyller år idag, dvs halva Sundsvall. Sen så vill jag tacka vår engelska lärare Annika för att hon gav bort två av sina lektioner till Rikard så att vi får ha idrott i stället =)

Jag är så trött så jag funderar på att gå och sova ett tag, pappa ringde nyss och sa att han blir sen så då får jag sova ännu mer =)

HLR

Idag så har jag varit och stor shoppat, haha jag köpte saker som bara den, sen gick jag tillbaka till skolan och räddade liv, det var lite svårt men tillslut så fick jag in luft i lungorna på Anne och hon överlevde.
Ikväll har jag och Carro varit ute och gått. Vi gick ner till stan och tillbaka. När jag kom hem igen så var Pelle, Robin och Ylva här och kollade på fotboll. Giffarna förlorade som vanligt, men det var väl inte oväntat.

Teori

Jag tänkte jag skulle boka min teori nu, men jag har tydlihen tappat bort min kod. Så nu har jag beställt en ny och det kunde ta upp till två veckor. Lugnt för mig då har jag ännu mer tid på mig att skjuta upp det :P

Hata snö

Hata snö, det är fan det värsta som finns. Så här såg det ut när jag vaknade imorse och nu så är det ännu värre.

Naturnörd på riktigt

Idag kan man nästa klassa mig och Joss som riktiga naturnördar. På vårt hål satt vi nämligen och pluggade biologi, haha det ni? Vi som alltid brukar gå in till stan och käka på subban, får ta igen det på torsdag, eller hur Joss?

Ska plugga biologi tills jag kvävs ikväll också, vilket lär ta 5 minuter eller något sådant.

Fin bok?

Varför är det så svårt att slita sig från datorn istället för att plugga, när man vet att man verkligen borde. Aja känns inte som om hela världen om provet går åt helvete, ligger väl ändå på ett stadigt betyg skulle jag, eller hur kan jag tro det?

Järnbristanemi

Jag är skyldig Joss en lunch på Subban. Var bergsäker på att kemin gick totalt åt helvete, så jag sa till henne när Biggan skulle dela ut de, om det här provet gick bra då sa jag att jag bjuder dig på Subban och då kommer biggan och jag ser resultatet och tänker fan, men är samtidigt glad.

Ikväll så borde det vara plugga medicin som gäller men jag orkar inte, har suttit sen jag kom hem, vilket vill säga typ en timme och nu tycker jag att det räcker även om jag vet att jag borde plugga mer. Giffarna börjar spela snart också så får väl kolla på de så kanske jag slipper plugga, ska plocka bort ondningsskärpet nu, det funkade ju på timjå så är väl bäst att ta bort det nu då

Jag har en dosa till min bärbaradator

As trött, eller så inbillar jag mig bara för att slippa börja plugga. Imorrn så är det fysiklabb, blä de betyder att jag börjar 10:10 istället för 12:05, men jag får väl stå ut är bara 45 skoldagar kvar till sommarlov så.

Få fingrarna ur arsle

Vore jag inte så lat av mig så skulle jag börja plugga inför mina prov som jag har i veckan. Men jag känner ingen inspiritation för det. Tänkte fråga Carro om hon ville ut och gå men klom på att jag knappt kan gå, så det var nog ingen idé. Jag går ungefär lika stadigt och snabbt som Hulda 97.

Ikväll blir det andra avenyn =)

Kallt

Var ut till stugan idag också, vi tänkte gå stora slingan men det var för blött så vi gick lilla istället. Jag var tvungen att knäppa kort nere vid stranden, men eftersom mobilen jag har inte är den modernaste så blev inte bilderna så bra, men man ser att det ser jäkligt kallt ut iallafall. Kände mig inte sugen på att bada.

Historiska mobiltelefoner

Jag var bara tvungen, här ser ni en bild på två mobiltelefoner från förr.
image149

Ett nytt ord i svenska akademins ordlista

Jag ska härmed förklara mig geni. Mångar är en förkortning av många gånger. Jag tyckte att det behövdes ett nytt ord i svenskan eftersom vi inte har så många ord och sen så är det så jobbigt att skriva många gånger, tänk vad tid man sparar genom att bara skriva mångar.

Mästerkocken Anders

Idag så har pappat lagat middag igen, tror inte han ha gjort middag så mångar i hela sitt liv förut som han har gjort det här året. Dock är hans kokbok inte så jättestor, men det är gott i allafall =)

=)

Lite nya inköp =)


Har förövrigt låten som spelas i andra avenyn på hjärnan.

1-1

1-1 verkar vara ett gångbart resultat mellan Arsenal och Liverpool.

Stugan

Idag så var vi ut till stugan med lite grejer och jag längtarverkligen tills det blir sommar så att man får vara där ute. Dock ser det ganska dystert ut där nu för solen lyste inte. äppte lite kort med pappas mobil också.

Freitag

Grattis Robin =)


Jag ska ta och förklara krig mot Teo, för tack vare hans idrottslektion så sitter jag nu på engelskan och funderar på om jag ens kommer att komma upp för trapporna hemma eller om jag får bo i trappuppgången i helgen. Ska på stan en sväng efter att vi slutat och fixa presenten till Bobbo. Nu ska jag överleva engelskan sen är det helg.

Jaaa!

Timjå förlora, det betyder att de är ute. Det är så jävla sant att skadeglädjen är den sanna glädjen =) Nu äre sporten sen är det Gordon som gäller och sen ska jag träffa John Blund är det tänkt.

Hockey

Nu ska vi ladda om för hockey och hoppas att HV71 slår ut Timjå. För om HV vinner då är Timjå ute och då kommer alla vara halv ledsna imorgon på skolan, förutom jag då :P hehe jag är glad sålänge Timjå förlorar =) Så är det och så blir det. Vad händer i helgen?

Borta

Nu har hon åkt

Mobilen vart är du?

Eftersom min telefon är borta så får jag ta de som finns över, allt ifrån farmors gam,gamla telefon, eller var det en till däremellan? till den som jag har nu den har iaf kamera men mycket mer än så är det inte.

Hjärtintensiven

Idag har vi varit på studiebesök på avdelning 9, även kallad hjärtintensiven. Dock var det bara jag, Joss och Sofie som var där, så jag vet inte om vi hade missuppfattat allt eller om de var de andra som skolkade från det, det återstår att se på tisdag när vi träffar Monica.

Fast Anette som hade hand om oss hon väntade på att vi skulle komma, så vi kan ju inte ha missuppfattat det eller? Nu ska jag och pappa åka på Subban och köpa mat till oss så vi hinner äta innan mamma ska åka.

Naturnörd

Sitter på kemin nu, ska göra någon lab snart, men det verkar så krångligt att koppla ihop allting, men det fixar nog jag och joss eftersom vi är bäst, eller kanske inte. Passade på att kolla vad jag fick på min biologi förut när jag för engångskull hade med mig datorn hit och det gick ju riktigt bra, det trodde jag aldrig.

Picture

Orkar inte hämta kameran och knäppa kort på datorn så gjorde ett försök att knäppa med pappas mobil, men det gick dock inte så bra, men här får ni sen den iaf. Hissa eller dissa?

image138

Första

Första inlägget från nya datorn. Har varit ute och övningskört i lillsötbilen idag, och gissa vad? Det gick faktiskt riktigt bra, trodde aldrig att jag skulle säga det men det gjorde faktiskt det. Så jag har vunnit över sportkopplingen, eller nästan iaf.

Körde runt lite på björneborgsgatan och sen så vände jag vit tågen och körde tillbaka och parkerade utanför garaget för jag vågade inte parkera på parkeringsplatsen. För övrigt så har jag jätteont i mina fötter, fick nysulorna igår och när jag gick till bussen imorse så trodde jag att jag skulle kollavippa, men det kändes bättre ganska snart så jag gick från stan.

Idag så har vi varit och ätit på Victoria, oxfile provencale, mycket gott vill jag lova men nu stinker jag vitlök, fast det brukar jag väl göra ändå så det är väl ingen större skillnad. Ikväll blir det fotboll och Sverige pussas och kramas,

Vitlök
Var och hämtade salamisarna efter skolan idag, så nu stinker det satan i kylskåpet, vitlök som är så gott luktar satan har jag kommit fram till.

Bye bye

Om vi får igång internet imorrn så blir detta den sista bloggen från den här datorn på ett tag. Men det  kommer komma fler det vågar jag nästan lova, typ i sommar =) Åh vad härligt det vore med sommar nu, har för övrigt kännts som sommar idag, varit varmt och härligt ute, längtade till stugan, men kom snabbt på att där är det kallt och jävligt fortfarande.

Har du blivit lurad?

Idag är det som sagt första april, jag har inte blivit lurad än, den enda som har försökt är väl Biggan. Haha hon måste vara världens sötaste mattelärare, en liten tant som går omkring med tre väskor och alltid med ett leende. Har du blivit lurad?

DATOR

Nu har min nya dator kommit =) den är jättefin, synd att vår router har tagit semester bara, så pappa ska köpa en ny imorrn. Imorrn så är det UF på skolan, tror inte att det intresserar mig men jag ska gå ändå eftersom det är obligatoriskt, sen så ska vi ut och äta på victoria =) innan mamma åker.

Äntligen

Äntligen funkar bloggen igen, har haft jättemycket som jag vill skriva om men som jag inte har kunnat och nu så har jag glömt bort det eftersom jag har blivit till åren. Skolan har börjar igen och det känns tungt även om jag inte har kommit in i att vi har börjat igen för vi har knappt gått i skolan känns det som.

Idag har jag varit på sjukhuset och de har tagit en massa blod från mig, får väl se vad de säger när allt är klart om tre veckor. Ikväll så kommer förhoppningsvis min nya dator =) men man vet aldrig med sånna som ska leverera varor.

RSS 2.0