Hockey

Hockey idag också för fulla muggar.Det var ganska jämna matcher men de hade lite svårt att få in pucken i mål ibland. Men min hjälm gjorde mål idag, eller ja inte hjälmen men den som hjälmen satt på, dvs knasbollen Jesper. En sak som jag har kommit fram till är att nästan alla föräldrar i deras hockeylag ser lite efterblivna ut. Pappa sa att det berodde på att de var just från Timjå, så det kanske stämmer.


Kommentarer
stefan

det skulle vara kul att se en hockeypappa från kuben!!!!!!!!!!!!!!!finns dom???????????????

2008-10-19 @ 20:30:07
fabbopelle

Hahaha! Sexfingrade banjospelande kretiner, det är hockeyföräldrar från timjå det.

Är nog tur att dom inte vill tillhöra samma län som oss :-P

2008-10-19 @ 22:23:22
Jessica

haha nej men allvarligt de såg fyrkantiga ut i ansiktet, och skrek som fan och trodde de kunde allt.

2008-10-19 @ 22:34:38
fabbopelle

De verkar vara samma typ av föräldrar som när vi höll på, under de år Robin spelade och de år jag var ledare, så var de absolut värsta föräldrar de som kom från norr om merlobäcken, även vissa ledare visade prov på bristande social kompetens, visst fanns det föräldrar i de flesta lag som kunde gorma och skrika, även i vårt, men jag lovar dig, de var som lammungar i förhållande till timjåiterna! Huvva får rysningar när jag tänker tillbaka på den tiden!!

Vi hade föräldrautbildning i vårat lag, där föräldrarna fick lära sig lite vett och etikett.

2008-10-19 @ 22:44:13
stefan

det är kanske därför timrå spelar i elitserien o dom andra lagen leker i korpen!!!!!!!!!!!

2008-10-20 @ 20:23:46
fabbopelle

Fortsätter timjå med samma spel som de visat upp iår, så är väl risken stor att de också som du utrycker det "leker i korpen" nästa säsong.



Ungdomshockey skall vara kul, både på isen och på läktaren, att skrika och skälla på både mot- och medspelare samt domarna tror inte jag främjar idrotten, våran klubb hade som mål att alla ledare skulle gå minst steg 1 utbildning, vare sig vi var istränare eller lagledare och materialare, den kursen var otroligt värdefull.

Iden med föräldrautbildning tycker jag var en otroligt bra ide, det är något som alla klubbar skulle ha.



Du tror väl inte på fullaste allvar att timjåföräldrars gap och skrik och dåliga uppträdande i ungdomshockeyn fört timjå till elitserien? Fast kanske får de lära sig det i timjås föräldrautbildning?! vad vet jag!!

2008-10-20 @ 21:34:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0