Chokladtårta med salt karamell



Koka kondenserad mjölk jättelänge. Under tiden gör du iordning smeten till kakan


När du lyckats fått ur kakfan ur formen, häll på den kondenserade mjölken och flingsalt.


Gör iordning chokladganachen och he på kakan och upptäck att fanskapet skurit sig.


Titta på bilden på receptet och inse att det inte finns någon likhet.


Smaka och inse att det inte är värt 4 timmars arbete!


Kommentarer
Mamma

Hoppsan så det kan bli :(

2013-09-22 @ 00:28:40
Anonym

Du skulle ha gjort en whiskey kaka istället, då hade du haft lite roligt på vägen ;-)

2013-09-22 @ 11:42:50
Ida

Hahahha älskar bitterheten

2013-09-27 @ 10:55:08
URL: http://idanordstrom.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0