Nu är det gjort!

Nu har jag sagt upp mig! Alla verkar tycka att jag är dum i hela huvudet, utom de själva som jobbar inom vården, de verkar förstå vad det är jag går igenom. Ska snart börja packa bilen, sen ska jag åka och panta och sen bort med lite mat till Sofie. Frysgrejerna tar jag med mig hem, så det lär ju bli fläskfilé imorgon till middag, för de lär ju ha tinat lagomt då. 


Kommentarer
Mamma

Ingen tror att du är dum ihuvudet, i så fall skulle du inte ha klarat sjuksköterskeprogrammet ;)

Sen alla som känner dig, vet också att du ibland har en tendens att se allt i svart eller vitt och om du inte kan nåt på en gång så är det inget för dig.....

Nu verkar det ju som om det blivit mer än lovligt struligt, med tanke på att du tackade ja till en anställning på avd 72 och sen när du ska börja så är du flyttad till avd 82 (som dessutom tillhör en av dina "svarta" vill inte områden) Trots allt har du helt klart lärt dig massor om dig själv och även fått en inblick i andra system än de du tidigare jobbat med och på så sätt fått nyttig erfarenhet inför framtiden.

Jag får ta fram mosters favorit ordspråk: Allt som inte dödar härdar ;)

Kör försiktigt!

2012-06-25 @ 16:26:36
Pia

Tycker inte heller du är dum i huvudet. Tycker det är nog jobbigt att arbeta på sjukhuset här hemma. Känner många gånger att jag inte räcker till och att kraven på oss nya är höga och då är jag ändå på en avdelning som jag trivs på. Jag tycker att du var jättemodig som flyttade så långt bort för att pröva på något nytt. Det är inte lätt att ensam flytta så långt bort. Själv tycker jag det känns ensamt och tomt att vara ledig i tre dagar när Stefan och barnen är bortresta, så jag förstår så väl att du saknar dina nära. Håller med Kicki om att du ska se detta som en nyttig erfarenhet som du lärt dig massor av. Hoppas det ordnar sig med jobb här hemma och att du trivs bättre här.

2012-06-26 @ 12:30:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0