Livet är skit

Känns sådär att jag redan håller på och planerar min hemresa. Om allt går som det ska så kommer det att ske efter jobbet den 23/8, jag ska försöka få semester den sista veckan. Det är alltså 79 dagar dit och 53 arbetspass, hur ska det gå? Tycker det är pest här nere och avdelningen var inte alls som jag hade tänkt mig/ fått veta. Funderar allvarligt på att säga att det inte fungerar och att åka hem. Jag får stå med hyran och utan jobb, men det får väl gå då.


Kommentarer
Pelle

Det tar lite tid att komma in i nya rutiner! Men släpp tankarna på att ge upp! Tänk istället vad mycket erfarenhet de här månaderna kommer att ge dig! Du klarar det där galant om du bara ger dig fan på det! Så nu tar du och ger dig fan på det ;) för det säger farbror pelle att du ska göra, och hör sen ;)

Jag har ju ganska stor erfarenhet av att vara borta hemifrån, så jag vet att en del dagar kan vara tunga, men efter regn kommer solsken!

Ser fram emot när du kommer hem i höst och berättar om dina nyvunna erfarenheter och garanterat roliga episoder från tiden i Danmark, nä förlåt Halmstad ;)

2012-06-05 @ 22:00:21
Jessica

Jag ska kämpa på ett tag till i alla fall. Hehe roligt att du säger Danmark, har nämligen danska TV-kanaler...

2012-06-07 @ 14:50:23
Jessica

Jag ska kämpa på ett tag till i alla fall. Hehe roligt att du säger Danmark, har nämligen danska TV-kanaler...

2012-06-07 @ 14:50:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0