Söndag

Imorse när jag åkte hem så var jag så trött så jag fick sätta på kylan i bilen för att jag skulle hålla mig vaken. När jag parkerade så tog jag fram allt som jag behövde och sen sprang jag upp för trapporna och började ta av mig kläderna innan jag kom in genom lägenhetsdörren. Sen kastade jag mig på sängen och hann somna innan jag hann sätta på podd-radio,något som inte hänt på länge.

Vaknade 11 och gjorde mig iordning för att åka och titta på Teddys match och sen gå på open trot, bara det att jag var så jävulkst trött när matchen var slut så jag tog och gick till Nacksta och hämtade bilen och åkte hem och sov alldeles förlänge.

Natt 3 av 3, nu är det bara 6 timmar kvar av denna jobbarhelg. Sitter just nu och tittar på doobidoo och sen så börjar friidrotts-VM och då tänkte jag passa på att baka lite bullar, jag har nämligen en jäst kvar och jag blev baksugen när Emmelie sa att hon skulle baka fillimpa. 

Börjar nästan längta hem till sängen nu igen, men jag vet att vår tid tillsammans inte blir så lång eftersom jag ska upp och fira morfar, plus att jag måste vända tillbaka dygnet då det är dags för skola på måndag.



Kommentarer
Moster

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå vad sugen jag blev på kanelbullar!!!!!

2011-08-28 @ 06:29:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0